Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
gun__1226496959_seaman_save1.jpg

Оваа беше мислам во Карлинг купот со Шефилд Венздеј. Симан ја извади од линија.

gun__1226497003_lehmann_save.jpg

Оваа на Раул :) Леман со врв на прстите ја оттурна.

И сега оваа на Фабијански :) Браво за него! :) Иначе таа акција шо ни напраи Де Ридер ау ау. :kesa:

sho se desi be vceraaa....:vozbud::vozbud::vozbud: e aj sea neka mi kaze nekoj deka nemame najdobar fudbal...:vozbud: bravo za vela ejjj ova nevideno nesho pod itno treba da ide vo 1 tim... lele da gi zacuvame ovie igraci vcera sho nastapija i segasnite sho se od 1 tim jas mislam deka imame eden tim za LS i eden tim za PL... najdobri smeeeee
pozz gooners

sho se desi be vceraaa....:vozbud::vozbud::vozbud: e aj sea neka mi kaze nekoj deka nemame najdobar fudbal...:vozbud: bravo za vela ejjj ova nevideno nesho pod itno treba da ide vo 1 tim... lele da gi zacuvame ovie igraci vcera sho nastapija i segasnite sho se od 1 tim jas mislam deka imame eden tim za LS i eden tim za PL... najdobri smeeeee
pozz gooners
Сега му е шансата. Мислам дека ке биде во први 11 за Астон Вила. :)

[zEUs];1852337 напиша:
Мора да биде :vozbud: ако не биде значи на ВЕнгер не му е нешо добро :pos:
Мислам дека Вела беше синоќа повлечен од игра поради некаква повреда. Незнам за што станува збор, но се надевам дека не е нешто сериозно.

Мислам дека Вела беше синоќа повлечен од игра поради некаква повреда. Незнам за што станува збор, но се надевам дека не е нешто сериозно.
Да, се пожали на повреда и затоа беше заменет. Али нее ништо сериозно, барем не делуваше така. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom