Така е брату...има милион такви случаеви,(сендерос,фламини,дечково погоре,па дури и нашата легенда нинџата-Анри,кој остана со "бел образ" кон АРСЕНАЛ и му посакуваме се најдобро) :smir:Абе кој отишол од Арсенал, се заебалТака да тој испадна глуп
![]()
Анри е прав циркузант. Не ми го спомињај, такви изјави ме вадат од такт.така е за Анри најголем респект
сеуште го сака Арсенал тоа го има изјавено 100 пати
али за другите 3ца неам ништо добро да кажам:nenene:
Супер одличен талентиран млад тим :wink: очекувам вечерва да тепамо и тоа Вела да постигне негој гол а исто така и РамзиЕве ги 18-мината кои ќе имаат шанса за настап вечерва:
12 Carlos VELA
16 Aaron RAMSEY
17 Alex SONG
19 Jack WILSHERE
20 Johan DJOUROU
21 Lukasz FABIANSKI (GK)
24 Vito MANNONE (GK)
28 Amaury BISCHOFF
35 Francis COQUELIN
39 Rui FONTE
40 Kieran GIBBS
41 Gavin HOYTE
42 Henri LANSBURY
43 Fran MERIDA
46 Abu OGOGO
47 Mark RANDALL
50 Jay SIMPSON
56 Emmanuel FRIMPONG
Бендтнер ќе одмара за да биде спремен против Астон Вила затоа што играше два натпревари во континуитет.
Извини секој има на овој форум, право на свое мислење. Како прво јас не реков дека Анри не бил добар фудбалер. Како второ, реков дека ме вадат од такт такви изјави пошто 10 дена пред да се пресели во Барцелона на официјалниот сајт на Арсенал неколку пати изјави како тој би останал засекогаш Топџија и слични ствари.Ti lud li si be Anri bil cirkuzant.Anri e najdobar fudbaler so nekojpat go e imal Arsenal i zatava ne govori gluposti
eve i bischof e se poblizu do 1 tim na arsenal a mislam deka vecerva bi trebalo da blesne meridaЕве ги 18-мината кои ќе имаат шанса за настап вечерва:
12 Carlos VELA
16 Aaron RAMSEY
17 Alex SONG
19 Jack WILSHERE
20 Johan DJOUROU
21 Lukasz FABIANSKI (GK)
24 Vito MANNONE (GK)
28 Amaury BISCHOFF
35 Francis COQUELIN
39 Rui FONTE
40 Kieran GIBBS
41 Gavin HOYTE
42 Henri LANSBURY
43 Fran MERIDA
46 Abu OGOGO
47 Mark RANDALL
50 Jay SIMPSON
56 Emmanuel FRIMPONG
Бендтнер ќе одмара за да биде спремен против Астон Вила затоа што играше два натпревари во континуитет.
Дада, денеска за прв пат ке го гледам како играeve i bischof e se poblizu do 1 tim na arsenal
Овој натпревар на Бишов ќе биде негово деби во првиот тим. Досега откако се врати по повредата играше за резервите.eve i bischof e se poblizu do 1 tim na arsenal