[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
абе имаше неколку добро изиграни акции али завршниците му беа преку голот или му подаваше на голманот“Nicklas Bendtner had an outstanding game. It shows how this job can change because on Wednesday he was not especially on his best form and three days later he produced a quality performance. We showed that we have the quality in our squad, even though it is questioned so many times. We showed that no matter who plays we have the spirit.“ - изјави Венгер после натпреварот со Манчестер Јунајтед во врска со Бендтнер. :tv:
за Нвакво неможе да се каже ништо лошо поради тоа што даде се за клубот дур играше за нас а тоа што следната сезона не даваше мн резултати е поради играњето на Вилторд многу повеќе него Кану а со Бергкамп и Анри у прва немаше место и за четвртиот шпиц многу многу :smir:Можеби заприметивте дека Адебајор го нема во нападот на Арсенал...Но сепак играч како Хунтелар и Робин Ван Перси не можат да седат на клупата...Не знам можеби грешам...Но едно прашање до сите...Која е разликата мегу Емануел Адебајор и Нванко Кану, поранашен играч на Арсенал...???...За потсетување...Кану играше 2 сезони во врвна форма постигна 52 гола во две сезони...но подоцно едноставно го снема....Мислам дека истото ке се случи со Адебајор...Поззззззззззззззззз:pos2::pos2::pos2:
и за ова сакам само да изјавам и јас дека сум за Хунтелаар да дојде али и Афелај мн го поштувам ко играч и ако не успее овој трансфер со Хунтелаар нека дојде АфелајИскрено се надевам и навивам за Хунтелар да дојде кај нас....бидејки е одличен играч и е класичен голгетер каков што ни треба...Хунтелар е одличен техничар игра со глава и додава...Беркамп го убеди да дојди во Арсенал, и тој(Беркамп) беше човекот кој ке го убеди да дојди во Арсенал...Исто така ми се прави и кефот за Де Роси оти е класа играч, а читав и нешто за Јакинта....И Хил-Вуд никогаш не рекол дека не дава 30 милиони за играч, едноставно Венгер никогаш не побарал толку...Понудата ке падни на 24 милиони и парите не се проблем, сигурно....Посебно кеф ке ми се направи дека конечно ке добиеме една трка со Јунајтед за класа голгетер...Хунтелар ке го подигни нашето ниво на игра и со РвП ке бидат фантастичен двоец...Според мене Хунтелар и РвП ке бидат идеален тандем за нападот...можеби најдобар после Анри и Беркамп...Ке видиме времето ке кажи има уште еден и пол месец до трансфер периодот и можи Венгер да се мисли до тогаш...Да не биди ко летото....Овој, оној и на крајот никој...Затоа ова останува во доменот на шпекулација...Тоа е добро...
Не е бе добар играч Хунтелар, верувајте ќе зажалимо ако го зеемоИскрено се надевам и навивам за Хунтелар да дојде кај нас....бидејки е одличен играч и е класичен голгетер каков што ни треба...Хунтелар е одличен техничар игра со глава и додава...Беркамп го убеди да дојди во Арсенал, и тој(Беркамп) беше човекот кој ке го убеди да дојди во Арсенал...Исто така ми се прави и кефот за Де Роси оти е класа играч, а читав и нешто за Јакинта....И Хил-Вуд никогаш не рекол дека не дава 30 милиони за играч, едноставно Венгер никогаш не побарал толку...Понудата ке падни на 24 милиони и парите не се проблем, сигурно....Посебно кеф ке ми се направи дека конечно ке добиеме една трка со Јунајтед за класа голгетер...Хунтелар ке го подигни нашето ниво на игра и со РвП ке бидат фантастичен двоец...Според мене Хунтелар и РвП ке бидат идеален тандем за нападот...можеби најдобар после Анри и Беркамп...Ке видиме времето ке кажи има уште еден и пол месец до трансфер периодот и можи Венгер да се мисли до тогаш...Да не биди ко летото....Овој, оној и на крајот никој...Затоа ова останува во доменот на шпекулација...Тоа е добро...
Нема шансе :wink:
Абе Кану е супер играч само што имаше проблеми со повредете а и беше во години :jaj: невидено добар голгетер е исто како и АдеМожеби заприметивте дека Адебајор го нема во нападот на Арсенал...Но сепак играч како Хунтелар и Робин Ван Перси не можат да седат на клупата...Не знам можеби грешам...Но едно прашање до сите...Која е разликата мегу Емануел Адебајор и Нванко Кану, поранашен играч на Арсенал...???...За потсетување...Кану играше 2 сезони во врвна форма постигна 52 гола во две сезони...но подоцно едноставно го снема....Мислам дека истото ке се случи со Адебајор...Поззззззззззззззззз:pos2::pos2::pos2:
Абе Афелај не е напаѓачИстото мислење за Адебајор го имаме worca.
Иначе ако зима напагач, нека го земе Афелај.
Мада и тој не ни треба, али чим(наводно)тргнал по напагач, јас би типувал на Афелај.
Инале тоа за Дероси - Фабрегас е чиста глупостТи реков од таму да не читаш
Немаат што да пишат...
Незнам, јас го имам на Фантази ЛШ и го имаат пишано Striker, и ми е во напад.[zEUs];1845965 напиша:Не е бе добар играч Хунтелар, верувајте ќе зажалимо ако го зеемо
Нема шансе :wink:
Абе Кану е супер играч само што имаше проблеми со повредете а и беше во години :jaj: невидено добар голгетер е исто како и Адеа и плус супер играше до својата 33-34година псотигнуваше над 10гола по сезона
Абе Афелај не е напаѓачиграч од средниот ред е нешо слично како и Насри, игра и на левата крилна и на десната а и во средината
би било добро тој да дојде ама мислим дека имамо многу такви играчи.
А и ни бапна гол.Добар е бе Хунтелар, незнам оти не го сакате, има одлична игра со глава...па и добар техничар е...:helou:
Абе види вака...чим даде гол против НАШИВЕ значи вреди нешо човекот...убав гол ни стегна, да си признајме :tv:А и ни бапна гол.Првиот гол на Емирати тој го даде
Кога беше прошталната на Беркамп, а и сега летово на Амстердам Куп од 20/25 метра.
![]()
Абе види вака...чим даде гол против НАШИВЕ значи вреди нешо човекот...убав гол ни стегна, да си признајме :tv:
Абе голот на Емирати не беше нешто , ама во Амстердам...хмммммм