Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас сум го гледал како игра за Данска, и има неколку добри партии изиграно :)
И мислам дека е до тоа што не играше со којзнае какви репрезентации(така мислам). Едноставно друго е Арсенал, друго е Данска.

Да играја со послаби репрезентации :jaj: па тој и таке се докажа :vozbud: сличен ми е на Хунтелар тој ако дојде во некоја појака лига нема да даде над 3гола на сезона :pos:

[zEUs];1842990 напиша:
Да играја со послаби репрезентации :jaj: па тој и таке се докажа :vozbud: сличен ми е на Хунтелар тој ако дојде во некоја појака лига нема да даде над 3гола на сезона :pos:
Батали Хунтелар. Во тимот за една година ке имаме Ибрахимович2 :) Насер Баразит, сум го гледал неколку пати, и многу наликува на него во играта.

Слушајмиго зборот :)

Сега е во Дерби на позајмница у Чемпион Шип, следната година ке биде тип топ за алтернативна опција. Дури и чудно ми стана како не обезбеди и оваа година да не влезе у прв тим, како што сега е Вилшир.

Батали Хунтелар. Во тимот за една година ке имаме Ибрахимович2 :) Насер Баразит, сум го гледал неколку пати, и многу наликува на него во играта.

Слушајмиго зборот :)

Сега е во Дерби на позајмница у Чемпион Шип, следната година ке биде тип топ за алтернативна опција. Дури и чудно ми стана како не обезбеди и оваа година да не влезе у прв тим, како што сега е Вилшир.

Е :zver: ја сум гледал клипчиња со него баш го игра фудбалов :vozbud:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=956312
Essien vika Arsenal igrale mnogu ubaf fudbal :)
pa normalno :vozbud::helou:
snn1627gx1437399aun0.jpg

:pos:

“Nicklas Bendtner had an outstanding game. It shows how this job can change because on Wednesday he was not especially on his best form and three days later he produced a quality performance. We showed that we have the quality in our squad, even though it is questioned so many times. We showed that no matter who plays we have the spirit.“ - изјави Венгер после натпреварот со Манчестер Јунајтед во врска со Бендтнер. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom