Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2:Абе види што имаме „играчи“ имаме! Неможеш да речеш не, пошто стварно има квалитет во нив. Али еве последниве два меча во ПЛ, ги заебавме.. Каде е грешката, тоа ке увиди Венгер. Да се надеваме дека ке најде начин да се поправи играта..:)
Ore Zoki, nikoj ne spori deka ima kvalitet ama nee dovolno za titula gledas i samiot...

Ore Zoki, nikoj ne spori deka ima kvalitet ama nee dovolno za titula gledas i samiot...
Абе ке биде! :) Чекај рано е уште.. јес да се овие многу битни утакмици, али шо да прајме мора да глеаме напред и со надеж дека ке се опрајме :toe:

Не знам што се случува со тимов.Еден натпревар гази,следниот губи.Многу е чуден.Мислам дека грешката е што Венгер скоро и да не ги менува фудбалерите за секој следен натпревар.Од натпреварот со Порто само еден фудбалер смени.Можеше да го изостави РвП и денилсон и потоа да ги стави во второ полувреме.Кога еден тим игра со истите фудбалери на неколку натпревари,противникот ја дознава играта и успева да ја спречи како во денешниот натпревар.

Абе ке биде! :) Чекај рано е уште.. јес да се овие многу битни утакмици, али шо да прајме мора да глеаме напред и со надеж дека ке се опрајме :toe:

Pa rano e ja uste se nadevam na titula ama realno gledano epten tesko ke bide. Inace za nadez ne se sekiraj do posledna utakmica ja imam.

Не знам што се случува со тимов.Еден натпревар гази,следниот губи.Многу е чуден.Мислам дека грешката е што Венгер скоро и да не ги менува фудбалерите за секој следен натпревар.Од натпреварот со Порто само еден фудбалер смени.Можеше да го изостави РвП и денилсон и потоа да ги стави во второ полувреме.Кога еден тим игра со истите фудбалери на неколку натпревари,противникот ја дознава играта и успева да ја спречи како во денешниот натпревар.
Незнам што се случува со стаки, еден ден навива за Арсенал, следниот ден навива за Беарн. Многу е чуден! :aplauz:

Незнам што се случува со стаки, еден ден навива за Арсенал, следниот ден навива за Беарн. Многу е чуден! :aplauz:
Zoki ,Staki e ljubitel na fudbalskata igra, saka fudbal, ne mu e bitno koj ke pobedi zatoa ima povekje timovi koj gi simpatizira. Treba da imas razbiranje za nego...:smir:

Не гледам причина зошто не би можел да навивам за повеќе тимови,ако можам да ги следам.Не навивам за повеќе тимови во една лига

да го оставете човекот на раат - слушате ::star:

ајде не се грижете - назад е зимата -

ќе има титули - а за муабетот екипата ни е доста посилна и побројна од лани ( само се случија - глупости )

гхлеб - тио , насри

фламини - денилсон , ебу , сонг ( кој денес имаше тежок ден ) - од храната или времето :pos2:

ајде да нема празни муабети :)

позЗ за сите ганери без разлика на вера , пол , раса , националност ...

POZZ
i taka e kje osvoime titula pa ako treba i so ovoj tim i bez niedno zasiluvanje vo zimskiot preoden rok
kje uspeeme
arsenal 4 ever

да го оставете човекот на раат - слушате ::star:

ајде не се грижете - назад е зимата -

ќе има титули - а за муабетот екипата ни е доста посилна и побројна од лани ( само се случија - глупости )

гхлеб - тио , насри

фламини - денилсон , ебу , сонг ( кој денес имаше тежок ден ) - од храната или времето :pos2:

ајде да нема празни муабети :)

позЗ за сите ганери без разлика на вера , пол , раса , националност ...

POZZ
i taka e kje osvoime titula pa ako treba i so ovoj tim i bez niedno zasiluvanje vo zimskiot preoden rok
kje uspeeme
arsenal 4 ever
Mozda Carling kup ili FA :toe: za drugite 2 i nesum bas najsiguren ama imam verba!

POZZ
kje uspeeme
arsenal 4 ever
Што ќе ни се засилувања со младината.Треба да се развиваат тие фудбалерите.Може да се освои само треба малку поумно да се игра.

Што ќе ни се засилувања со младината.Треба да се развиваат тие фудбалерите.Може да се освои само треба малку поумно да се игра.
Ke se razviva mladinata ako ne ja prodades u Brca i Real na leto pa da kupis nova mladina sto i treba razvivanje.
Togas da ,ke se razvie!

Мооо прекрасен голл 1:0 можи ке ме падните на спортска ама за голов ноу комент.:nesum::nesum:

Ми бутнавте ливче:tapp::tapp: BTW добар беше голот:pos2::pos2:

И мене ме кутнате на ливче ама голот беше ремек дело.:tapp:

Кај ми земавте 500 денари, барем да изгубевте.:jaj:

Крај:tapp::tapp: значи више не ги ставам овие и прошлата недела и оваа заебаваат

За овие коментари има ДРУГА ТЕМА! ЈАСНО?

бидете среќни што освоивте 1 бод.
Среќни?ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА НИ ПОНИШТИЈА ГОЛ?АЈ ФАК ОФФ!

Каква срека имавте во 93 минута израмнивте
Зар тоа е среќа?Тоа ли е фудбал?Со 10 играчи во одбрана?Да го ебам и линискиот судија!

1-1,добро е се спасивте,требаше да победите али тоа е..Поздрав!!
Е требаше....

Treba da ste zadovolni i so remi...
Оди трескај глупости и на друго место!

Дечкото е дупка, и не треба да игра..:tapp:
Озбилен си?

Ај утре сабајле ке пишам што и како за натпреварот...
Инаку....зашто секогаш примаме феноменални голови?:nesvest:
И да,ДА МУ ЕБА*М МАЈ*АТА НА ЛИНИСКИОТ СУДИЈА!

Ајде кретену чистисе од тука! Имаш Тип на денот. Оди таму пишувај! :lud:

Слушај ти мало невоспитано детиште! Има тука кој да ми каже да се чистам, а ти најмалце си тој!!! И поправи си го однесувањето зашто ако мислиш дека ќе се криеш преку форумот си се заебал!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom