Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде, да напраиме како едно анкетче. :baeh: WHO SHLOUD BE ARSENAL'S LAST SIGNING?

-Според мене Венгер ке земе, денес еден играч, иако се вели дека ке земе двајца ( Дај боже, али просто не ми се верува ) Мислам, дека тоа ке биде Алонсо. Ваши мислења? :vozbud:

I jas mislam deka ke zeme eden igrac..daj boze da gresam pa da zememe 2
spored mene mislam deka igracot od sreden red od St Etiene Blaise Matuidi
ke bide slednoto zasiluvanje za arsenal ili pak toa moze da bide nekoj od ovie 2
Alonso od liverpul
De kuzman od Feenord

pozz

I jas mislam deka ke zeme eden igrac..daj boze da gresam pa da zememe 2
spored mene mislam deka igracot od sreden red od St Etiene Blaise Matuidi
ke bide slednoto zasiluvanje za arsenal ili pak toa moze da bide nekoj od ovie 2
Alonso od liverpul
De kuzman od Feenord

De Guzman i Alonso odpadnaja....ne se nadevajte deka nekoi od ovie dvajca ke bidi...a nishto cudno i dolku ne zemime nishtoi.....to ne e novost....ke reci deka imame igraci i deka pobeduvame so ovie....cestito pobedata na site vcera.....

D'Artagnan, love you Arsenal....

Veke mislam deka e napravena rentgen snimka nad RvP i spored prvicnite prognozi ke otsustvuva okolu 5-6 nedeli...a mozi i poveke,....:(....zalno.,.....:nesum:

30 милиони, ги има за денес!

Леле, колку се нервирам за Перси.. :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Јас мислам дека последно засилување е јаја ТУРЕ
а не го бришам ни овој од ст.етиен не ми текнува само како се викаше:S

Јас мислам дека последно засилување е јаја ТУРЕ
а не го бришам ни овој од ст.етиен не ми текнува само како се викаше:S
Mутаиди, мислам. Иначе, сум пресрекен за веста, дека Ван перси ке настапи на следниот натпревар за Арсенал.

Јеееееееееееееееееее,ништо сериозно за повредата на РВП,јеееееееее.:vozbud:
За засилување незнам...само да зема некој,сигурно нема да промаше..:):):)
ПС:Не верувајте мн. на гол за тоа што изјавил Филипчо

A VAN PERSIE SEA I SO MKD KJE IGRA JA SE NADEVAM BAR SO NAS KJE SE CUVA ZASO NASIVE KJE PRIMAT ( OD NEGO ) GOL I KJE ZEMAT SAMO NEGO I SNEIDER KJE GI TEPAAT DR SIGURNO NEMA :@

Венгер кого и да земе нема да биде промашување !!!
Лично сакам да дојде Алонсо дека би биле супер тандем со Фабрегас во средниот ред , инаку и Туре би бил супер засилуење .

JAs se prasuvam zasto ne bide pouporen da go donese Giovinco poso maloto e zver4e.A jas iskreno mislam deka nema da donese nisto i ke mi bide mn zal :(

POzz do site od Meggi

[zEUs];1617350 напиша:
Венгер кого и да земе нема да биде промашување !!!
Лично сакам да дојде Алонсо дека би биле супер тандем со Фабрегас во средниот ред , инаку и Туре би бил супер засилуење .

А зошто не и двајцата мислам дека не би биле повеќе од 30 мил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom