Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убава игра како и секогаш од Арсенал, заслужена победа,честитики за победата продолжете така!!!:smir:

РвП ке оди на ренген да видат да не е скршено нешто......ПУУУУУУУ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Јако беше кога по натпреварот Галас и Кевин Киген се закараја за на пат кој соблекувалната , а Галас клекна мислев ја соблака копачката да го гаѓа !:pos2:

Ништо не му е ... јак е он. Овој натпревар го гледав со задоволство, е така се игра фудбал... убедливо најубав фудбал играте во Англија.

НЕЕЕЕЕЕЕ ПАК
НЕМОЈ ДА МИ КАЗЕТЕ ДЕКА ВАН ПЕРСИ СЕ ПОВРЕДИ СЕРИОЗНО ПААААААААААААК :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Ништо не му е ... јак е он. Овој натпревар го гледав со задоволство, е така се игра фудбал... убедливо најубав фудбал играте во Англија.

fala bratu i da znajs deka e taka najdobri sme,ovaj natprevar go izigraa kako s vo najdobrite vremina so skoro 80% precizni passovi se razbira na celo so fabregas...hehhe GUNNERS forever

брат фабрегас свака част али што е со Насри бе го виде ли како игра најбоље тандем во средината иаме а и росицки да се врати што побрзо и незнам јас кај оди титулата :vozbud:
fala bratu i da znajs deka e taka najdobri sme,ovaj natprevar go izigraa kako s vo najdobrite vremina so skoro 80% precizni passovi se razbira na celo so fabregas...hehhe GUNNERS forever

брат фабрегас свака част али што е со Насри бе го виде ли како игра најбоље тандем во средината иаме а и росицки да се врати што побрзо и незнам јас кај оди титулата :vozbud:

da be + toa zabelezav deka fabregas i nasri pocesto imaa pasovi megu sebe i toa vo golem procent uspeshni kako cel zivot da iaa igrano zaedno hehe alal da mu e pozz GUNNERS forever

РвП ке оди на ренген да видат да не е скршено нешто......ПУУУУУУУ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Колку што е јак , толку е и баксус за повреде !!!

брат не ќе да е баксуз зашто исто ко на јуве утакмица глеај само недвед го маваат и да не е топката кај него вазно земи мавај исто и на нас Ван Перси зашто зашто е најдобар и го докажа тоа денес и се надевам тоа што го изјави прееска венгер дека немало скршеници и се надева ќе се врати веднаш на терен е точно
GOONERS 4 EVER GOOONEERS :d::d RESPECT:vozbud:
[zEUs];1616334 напиша:
Колку што е јак , толку е и баксус за повреде !!!

Да те поправам....
Убедливо најубав фудбал играме во СВЕТОТ!:smir:

lelelel... znaev deka ke pobedime... znaev... lelel kolku sum samo happy... samo mi e zal sto ne gledav... opravdano bev otsutna pred televizorot...ama sega ke gi baram golovite... pozzz... i uste nesto... najjaki sme..znaete vie toa...

auuu van persie... alal da mu e...samo se nadevam nisto seriozno ne e...ne e fer takov fudbaler da se povreduva cesto i da ja gubi formata... super golovi koi pripagaat na van persie... i za tretiot gol... zasluzen e nasry mnogu kako i ade... alal da im e..i normalno alal da mu e na denilson za super realizacija...lelele ovaa vecer nema da spiam od vozbuda :vozbud::vozbud:... pozz do site....

Momci citam tuka Van Persie 4-5 nedeli pauza a?Ne pak valda ?:S Bas mi e zal ko najveci maler u svet da e sirotinja :( se nadevam deka e dovolno jak da moze da pomine kroz toa bez nekoi teski posledici.A za utakmicata treba da se kaze nesto?JAs mislim deka dovolno e samo NO COMMENT

Pozz do site od Meggi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom