сега викаат дека венгер понудил на њукасл за оба мартинс мене многу ми прави мерак дечкото уше коа играше у интер сега има искутво од премиер лига
нема ја со да зборам венгер според мене е најдобар менаџер у светов и он си знае
п.с. и оба е на одмор демек викаат да фател малце боја само така мозе на емирати
позз топџии
oty ke se adaptira samo ne so polna minutaza ...iskreno eduardo ne se znae kako ke igra pa i wenger ne saka da rizikuva i zatoa saka Martins da go zemi poso ovoj ima 23 godini samo ... a za nasri glupo e veke da se komentira no spored nekoj toj namerno go odovlekuva potpishuvanjeto na dogovorot poradi negoviot merak kon real i ja ceka razvrsnicata od trilerot Ronaldo vo Real pa ako ne dojde do transfer za Ronaldo on sigurno ke odi tamu ... a orazlozenieto ke bide deka arsenal ne prifatil nekoj clen od dogovorot i plus real ke plati okolu 23 milioni evra
tema nasry : fusk offf - pederce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ajde pa i ti... moze ke se popravi...nemoj takov pesimist da bides.... a za nasri i negovoto doaganje sekoj vtor den se menuvaat informaciite...prvo doaga..pa ne..pa potpisal...pa ne...pa ne doaga..pa se odmara...taka da se dodeka ne go vidam kako igra za arsenal nema ni da veruvam deka dosol...ako dojde...
konecno i tebe da ti kazam nekoj zbor mil moj BokY :Ne mie ic odbiven, na privaten plan sFe mie okej so nego, ali na profesionalen plan e drugo...
Pa ke go gledam uste edna sezona koj promasue, toa boli srce.. :smir:
mene najomilen igrac mi e RvP , ama ko od "mocka" da bese praven inaklu sto sakas drugo , fen na arsenal , zemen za pausal od 1 milion funti , ama povredi i toa ! godinava ocekuvam prv strelec vo premier da bide ( se nadevam i sakam ) drug : theo so 14-kata ke videme dali ke bide podobar od kong henry , vela - ocekuvam uste od debito da pokaze deka ima "inaet" vo nego za prv sostav , ramsey : ovoj go zasakav uste so fyntata na "kokoskine" sto mu ja napravi - mislam na ure , nikl's - znaes deka vlozuvam nadezi vo nego - ogromni - ke bide pojak od ade ( ke vides ) ....Mene od napagjacite u Arsenal za sea najOK mi e RvP i Eduardo vo drugite nemam verba seuste...
ne mu se grizam na nasry ... ako dojde arno ako ne "gaz mu majcin":uvo: , ghleb - lele ke mi bide maka za ovoj - igrac so najgolemi simpatii mi bese sezonata sto pomina - zaedno so theo i dudu .Откако ке потпише Насри(се надевам наскоро),професорот изјави дека Хлеб најверојатно ке го напушти Лондон(не бил убав сладоледот).
А за Аде уште ништо не се знае.Венгер или сака да му ја дигне уште повеке цената или не сака да го продаде.
Ако си оди,Хунтелар ке дојде?
И да,евреите следната сезона нема да играт во Лондон.:baeh:
UP THE ARSEEEEEEEE!!!!!
setaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od vakvi preku @$# mi stanuva !!!!!!!!!!!!!! tikvariХунтелар теско да ви дојде ....... имал желба у јунајтед ... а и плуис и они го терат готов е да потпише
mnogu mie gajle saka dojde saka ne doagjaХунтелар теско да ви дојде ....... имал желба у јунајтед ... а и плуис и они го терат готов е да потпише
ne mu se grizam na nasry ... ako dojde arno ako ne "gaz mu majcin":uvo: , ghleb - lele ke mi bide maka za ovoj - igrac so najgolemi simpatii mi bese sezonata sto pomina - zaedno so theo i dudu .
tema ade - neka ostane iste edna sezona - minimun - ako go dademe za 30 milioni ok's
a za evreite ova najgolem keif mi stori od site ke gubat !!!! voskari :bip:
MME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
setaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od vakvi preku @$# mi stanuva !!!!!!!!!!!!!! tikvari
pozZ za site ostnati !
Koj si be pa ti da kazaX sto si procital ? AJ gitla, i ne se obrakjaj taka na postari tupson eden..типче бе смире се ...... јас ти кажах со прочитах....... и не мора да го сваташ како провокација ....... и ај ...тиквар....
Brate nemislis deka e bolje da ne si go prodavame klubot na nekoj miljarderi???Hleb e minato u arsenal moze da zboruva so saka i kako saka nikoj nemu moze nisto no mene so mi e interesno celo vreme e toa "NASRI SAGA" najdolgata transfer gomnarija so mu se ima sluceno na arsenal no ne e samo i Nasri vinoven i arsenal ne e so cisti race ... zaso ferski ne si kazaat deka Transferot propadna . i tolku .. i toa Wenger so negovite izjavi deka Velloso ili pak Arshavin ke gi kupi toa se gluposti i zatoa ne gi stavajte pod tocna razmer bidejki arsenal nikoj nema da kupi ovaa sezonaa se dodeka na Gnidite Hill Wood ne im tekne da go prodadat timot ama ete Alcni angliski kucinja so im mozes ... i sea planirat noviot Ajax da go pravat arsenal i taka ke propadne golemiot mit za timot i Wenger se stava u polozba da go nasoci gnevot na navivacite (na obie u london) poso nie sme samo gledaci i da pobarat ostavka od nego ..se na se burata vo arsenal doprva doaga toa site go znaeme dobro no go krieme vo sebe...a i trebaat veke nestata da se smenat i vo arsenal dokolku se sluci cudo da se prodade timot u toj slucaj na Uzmanov mislam deka idealniot trener e Hidink poso ja forsira istata igra i nema da smeni niso od filozofijata .. no ke kupuva dokazani igraci a ne ko wenger da se misles dali ke znae da ja vodi topkata toa e drustvo vaka ne sleduva use edna "NEMAVME SREKA" sezona 08/09
Проблемот со Насри го прави неговиот костумисан другар.Тој рече дека сака да игра во Арсенал и ке игра!Арсенал ке ја продолжи филозофијата на клубот на купување таленти,а не имиња.И ке има успех,верувај во тоа.За продавање на странец,ама ич не сакам.Арсенал е единствениот тим од големата 4 во Премиер Л. што не е продаден на луѓе од типот на Аврамович.Hleb e minato u arsenal moze da zboruva so saka i kako saka nikoj nemu moze nisto no mene so mi e interesno celo vreme e toa "NASRI SAGA" najdolgata transfer gomnarija so mu se ima sluceno na arsenal no ne e samo i Nasri vinoven i arsenal ne e so cisti race ... zaso ferski ne si kazaat deka Transferot propadna . i tolku .. i toa Wenger so negovite izjavi deka Velloso ili pak Arshavin ke gi kupi toa se gluposti i zatoa ne gi stavajte pod tocna razmer bidejki arsenal nikoj nema da kupi ovaa sezonaa se dodeka na Gnidite Hill Wood ne im tekne da go prodadat timot ama ete Alcni angliski kucinja so im mozes ... i sea planirat noviot Ajax da go pravat arsenal i taka ke propadne golemiot mit za timot i Wenger se stava u polozba da go nasoci gnevot na navivacite (na obie u london) poso nie sme samo gledaci i da pobarat ostavka od nego ..se na se burata vo arsenal doprva doaga toa site go znaeme dobro no go krieme vo sebe...a i trebaat veke nestata da se smenat i vo arsenal dokolku se sluci cudo da se prodade timot u toj slucaj na Uzmanov mislam deka idealniot trener e Hidink poso ja forsira istata igra i nema da smeni niso od filozofijata .. no ke kupuva dokazani igraci a ne ko wenger da se misles dali ke znae da ja vodi topkata toa e drustvo vaka ne sleduva use edna "NEMAVME SREKA" sezona 08/09