sonne
војвода
- Член од
- 26 мај 2006
- Мислења
- 2.664
- Поени од реакции
- 123
-adriano - bese - sega 50 - 50 % mu se sansite igrase vo brazil ne ne nikakva garancija deka ja vratil fornata , ne e discipliniran , svezda ...koj spired tebe?? dobar e .... so dudu odlicen tandem so rvp isto taka ... a ti kazi koj se napagacote koi ni "trebaat" ?
Adriano,Balloteli,Eto,Shevcenko
-ballotelli - mene licno me nema kolku vas fascinirano -
- eto'o - taka - taka .
- seva :pos2::pos2::pos2::pos2: zaebavas ? znaes kolku ke ja usporuva igrata na arsenal ! ???
zasega ade pokazuva deka e dostoen da bide prv izbor na profesorot .
vila nikako tip igrac jose antonio reyes ... tehnicen brz no bez gran nozok se povredi za nisto ( a vo arsenal oti ke nose svet dres noze nema ? :pos2::pos2::pos2: nenormalen :smir: mozebi potreosena roba ke videme , ama taka ke da bide . zaradi povredata ) za eto'o pogore - benzema mlad dobar . ami vazno deka dade sto bitno kade kolku na koii , pederon dade 12 od penal od koi 9 odglimeni pa nikomu nissto .Neznam brat imas Villa,Eto,Benzema,ima mnogu podobri od Adebayor toa e pojke od sigurno..a ti go cuvas Ade i uste on sakal golema plata, dal 30 gola? KOJ CRNI GOLA BE?!
pola i pojke namesteni i so derby county.. a iznapromasi 214153623473 sansi tapata.
1 od mnogute na koja najveke se iznervirav bese so junajted na old traford ,2 pati sam so van der sar mu sutira topka ala babami po zemja od 10 metra rastojanie kao malo dete ,sramota... IMAM KUP PRIMERI
RvP - mozebi deka bese povreden inaku klako siba slobodni ./... uuuuuuuuuuu , theo e pobrz od toj vila , za nekoja godina i potehnicen a najbitnoto mn pomlad .[zEUs];1476008 напиша:Абе Villa ни треба само за да изведуе слободни ако не Аде е најбољи,а за Ван Перси и Волкот Villa треба уште млеко да пие а кој ќе се врати Едуардо ќе немоза да му се фата ни Ето ни Бензема.АРСЕНАЛ НАЈАКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а за Ван Перси и Волкот Villa треба уште млеко да пие а кој ќе се врати Едуардо ќе немоза да му се фата ни Ето ни Бензема.
taka ve sakam pozZ