Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
абе читам ви ги постовите...olitea грешка си малку, фантом нешто друго сакаше да каже, не ги споредува он Фабрегас и Пике...точно е дека Фабрегас го барат сите и дека е еден меѓу најдобрите, ако не и најдобар, поенатата е друга... кој го знаеше Фабрегас кога дојде во Арсенал? од барселона го продале мислејки дека не го бива?! епа изглеа се заебале хаха, како и да е...ниту пак Пике не го знаеме, и ферги е добар тренер, у спротивно не гледам како ман утд би се бориле за титула цело време(од кога памтам има ривалство мегу Арсенал и ман утд). сега треба Професоро да донесе некое засилување како шо треба, веќе екипата не е толку млада и неискусна,така да мислам дека нема да има потреба да се трошат пари без врска,мислам дека ќе дојдат 1-2 ногу квалитетни играчи да ги ујачат послабите точки у екипата. е сега мислам дека од овоа појасно не може :) Stand up for the Arsenal!
Еве човек што конечно сфати што сакам да кажам!!!

Само работата е што мн прости луѓе има во Македонија што треба да им нацрташ нешто за да сфатат. На пример соне,олитеа и бс плејер(колку прости никови тоа е чудо :) )! Затоа ние страдаме од грците има премногу овци за стрижење!!
Еве некој малце попаметен да чита тоа што напишал соне и компанија ке умре од смеа и ке не смета нас Македонците за проста нација! А тоа најчесто не е така! Затоа совет до сите соневци плејери и тн. првен прочитајте го постот после ако не го разберете прочитајте го уште еднаш, ако пак не го разбирате викнете родители и тн за да не се брукате тука! Тарзан фала што им објасни на колегите твои!
Значи заклучок!
1.Не ги споредувам Пике и Фабрегас!!!

2.Венгер е трењериште не го спорам тоа!

3.Само мора да се освести дека мора да купи некој играч по можност поискусен за кога ке се изморат Фламини и Фабрегас( и психички и физички) да можат да одморат! Пример со Манчестер! Со Рома не играа Роналдо Руни Сколс Видич Нани Г Невил Саха и тн. Замисли да не играа играчи како Фабрегас и Адебајор за арсенал со ливерпул!!! Замисли!!! 5 ке ви дадеа!!!
И сега ке го зголемам и болдирам ова- ШТО ИМ ТРЕБА НА АРСЕНАЛ- ИМ ТРЕБА ИСКУСНА И КВАЛИТЕТНА КЛУПА!
И сега очекувам од соневци и компанија да јадат гомна како ја сум навивач на Манчестер и врска неам од фудбал и само квалитетно ке си се смеам!!! Поздрав

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
абе сложен (ако јас суп прост) како да го сватам ова

; Непознат фудбалер е некој како Фабрегас, Пике; кога зборуваш за фабрегас треба да речеш дека фабрегас беше непознат а пике се уште е непознат е тогаш ке те разбереме што сакаш да кажеш

а за МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ па ние стално го јадеме стапот од вакви како тебе што мислат дека се многу сложени(паметни)жими куров
и ај оди јади г..... на твојот фан клуб овде не си добредојден

и уште еднаш немој да сум прочитал да ми го вреѓаш никот затоа што не го знаеш неговото заначење

и уште еднаш бриши одовде и послушај ме зошто сум постар од тебе

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
Ја мислам дека ќе се Манчестер Јунајтед

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268

Само работата е што мн прости луѓе има во Македонија што треба да им нацрташ нешто за да сфатат. На пример соне,олитеа и бс плејер(колку прости никови тоа е чудо :) )! Затоа ние страдаме од грците има премногу овци за стрижење!!
Еве некој малце попаметен да чита тоа што напишал соне и компанија ке умре од смеа и ке не смета нас Македонците за проста нација! А тоа најчесто не е така! Затоа совет до сите соневци плејери и тн. првен прочитајте го постот после ако не го разберете прочитајте го уште еднаш, ако пак не го разбирате викнете родители и тн за да не се брукате тука! Тарзан фала што им објасни на колегите твои!
Значи заклучок!

3.Само мора да се освести дека мора да купи некој играч по можност поискусен за кога ке се изморат Фламини и Фабрегас( и психички и физички) да можат да одморат! Пример со Манчестер! Со Рома не играа Роналдо Руни Сколс Видич Нани Г Невил Саха и тн. Замисли да не играа играчи како Фабрегас и Адебајор за арсенал со ливерпул!!! Замисли!!! 5 ке ви дадеа!!!
И сега ке го зголемам и болдирам ова- ШТО ИМ ТРЕБА НА АРСЕНАЛ- ИМ ТРЕБА ИСКУСНА И КВАЛИТЕТНА КЛУПА!
И сега очекувам од соневци и компанија да јадат гомна како ја сум навивач на Манчестер и врска неам од фудбал и само квалитетно ке си се смеам!!! Поздрав
u pravo si

T

tino097

Гостин
ако не играа Цеск и Аде можда ние 6 да им даевме :)

иначе, тимот е супер, имаме и клупа, не е толку тенка како шо изгледа, единствено беше шо во клучни моменти изгубивме клучни играчи, а и Венгер можда згреше со респоредот на играчите. Али шо е тука е, има уште до крајопт на сеозната, и се е можно, веќе на Арсенал распоредот стана порелаксиран за разлика од другите 2 конкуренти за титулата :)

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12

Значи заклучок!

Nemislis deka pretera malu so traskanje? Pocna da gi vregjas nikovite sto e mnogu glupo od tvoja strana, nick sie nick staven e za na forum nee bitno kakov e, tvojot nee poaren.
Ako imas licno nesto protiv mene pisimi na private msg,ne te navrediv u nieden post i ne kazav nisto loso protiv tebe,voedno i razbrav sto sakase da kazes predhodno, ne gledam sto me vbroi u tvojov tekst.
I ti sega nas ke ni kazues sto im treba na arsenal kao da nekoj ovde neznae sto im treba na arsenal.
Treba da viknes roditeli i da im se pozalis deka ne te vospitale dovolno,samo neznam kolku godini imas 10 ili 12...

Sonevci i kompanija dovolno pati ti kazale deka nemas vrska od fudbal, so samoto toa sto si navivac na manchester doagjas i samo provociras ovde..

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
abe nema vrska tolku mu e kapacitetot, negledas za junajted naviva :pos2:
Еве навреда!!!

абе сложен (ако јас суп прост) како да го сватам ова

; Непознат фудбалер е некој како Фабрегас, Пике; кога зборуваш за фабрегас треба да речеш дека фабрегас беше непознат а пике се уште е непознат е тогаш ке те разбереме што сакаш да кажеш

а за МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ па ние стално го јадеме стапот од вакви како тебе што мислат дека се многу сложени(паметни)жими куров
и ај оди јади г..... на твојот фан клуб овде не си добредојден

и уште еднаш немој да сум прочитал да ми го вреѓаш никот затоа што не го знаеш неговото заначење

и уште еднаш бриши одовде и послушај ме зошто сум постар од тебе
1. Што има врска воа што го напиша бе жити се!! Поентата е таа и Фабрегас и Пике не беа познати фудбалери кога Арсенал/Манчестер ги земаа од Барселона!!! Тоа сакам да му го кажам на стаки дека овие двајца беа непознати,а не Бен Арфа!! Сега Фабрегас е ѕвезда Пике не е!! Ама ја и ти пак го знаеме Пике нели?
2.Македонија ако страда од паметни луѓе како мене тогаш ПАТИ од луѓе како тебе(морони), што треба по 100 пати да им објаснуеш!!! Не бива дискусија со вас не ми се веруе. 5 поста напишав и пак не сфаќаш и сигурно па нема да сфатиш после овој пост!!
3.Извини што ти ѓи повредив чувствата :pos2::pos2:
4.Дали осеќам закана во оваа реченица:pos:!

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
абе вие знаете ли шо направите? од ништо нешто правете бе алооооооо, фантом бате, глеам ти не си како чомбе&ко., објективно гледаш на работите, ама не знам сеа шо е проблемо, зашо мора на карање да ја ударате... ај оладите малку алооооооо бсплејер, добро е...не мора бе да се плукаме и тепаме кога никој не не провоцира...ужживајте малку...ако дојде некој да провоцира тогај ќе збореме сите, не само ти или 2-3 од овај форум, ај молам ве, малку по ладно :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Добро значи патетиката не ви се мери со зборови, човек едноставно неможе да се искаже колку патетика има на овие неколку страни наназад кои ги прочитав, неверојатно лесна превртливост кон сината половина на Лондон, какви навивачи сте бе кај ви е и таа капка чест која треба да ја имате?
Читам и некои од Интер се нашле тука да коментираат, секоја чест на фановите на Интер кои се исклучоци од простотилук.

За утре не коментирам и ќе почекам подобриот да победи, се надевам на убав натпревар.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Добро значи патетиката не ви се мери со зборови, човек едноставно неможе да се искаже колку патетика има на овие неколку страни наназад кои ги прочитав, неверојатно лесна превртливост кон сината половина на Лондон, какви навивачи сте бе кај ви е и таа капка чест која треба да ја имате?
Читам и некои од Интер се нашле тука да коментираат, секоја чест на фановите на Интер кои се исклучоци од простотилук.

За утре не коментирам и ќе почекам подобриот да победи, се надевам на убав натпревар.
Ќути брат! Замисли ја и ти да речеме некогаш- Ај поарно нека освои манчестер сити титула одколку челзи или било кој!:tapp::tapp:

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
ja sum laden i smiren toj pocna prv.
ајде забравите кој прв почнал, да се смиреме сите мислам најарно ќе биде, оти веќе сите претераме со оф топик постови, кој шо кажал и кој шо мислил...остајте да навиваме на раат, а не да се караме :smir:

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Ќути брат! Замисли ја и ти да речеме некогаш- Ај поарно нека освои манчестер сити титула одколку челзи или било кој!:tapp::tapp:
пс. и јас бев изненаден од некои постови од тај тип?! ама тоа е... и сеа стварно доста беше оф топик...ајде прибирајте се сите, фудбало каде е? нели за него сме тука :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
пс. и јас бев изненаден од некои постови од тај тип?! ама тоа е... и сеа стварно доста беше оф топик...ајде прибирајте се сите, фудбало каде е? нели за него сме тука :)
:) Утре 5 сато на ОТ lol

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
покрај сите мислења, очекувам изненадување утре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom