Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ARSENAL - THE BEST
Не е важно што изгубија, сепак се најдобри
ARSENAL - FOREVER

sudiiite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sudiite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i pak sudiite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
true blue ( chelsea ) neka krenat sampionska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stom ne e ARSENAL neka bide drugiot londonski .
pozZ nemam namera da se karam , nemam namera da kolnam , pcujam ili slicno . bravo za deckite izigraa , bravo za site !
ve sakam go sakam Arsenal !
pozZ se citkame utre koga ke imam "zelba" za se . a sega moze od ampi da se "ocukam" i da zalam . pozZ

не беше лош мечот ... едноставно Арсенал немаше среќа .... поздрав до фановите на Арсенал :salut:

Ејјјј како се нервирам. Мајката нивна. Не тепаа... Ц,ц... Инаку игравме подобро но тоа е. Абе имаат среќа, се гледа.

shupaci so srekja majku im ebem i penal im dade sudijata lele be kakva srekja e ova NEMOGU4E :pos2: abe smesno mie duri kakov glup tim ide ponatamo..abe da ne ve cuem vas od liverFOOL 8-0 so vakva srekja da tepate nema da bidete podobri od arsenal!!LELE OVA AKO E PENAL JA SUM MERLIN MONRO :pos2:

Имаше голема шанса да одите понатаму ама судијата ве зезна со пеналот, немаше никаква намера од Туре а и немаше некој контакт со Бабел.

Браво за Волкот од центар еј :D
среќно во премиер лига :smir:

Имаше голема шанса да одите понатаму ама судијата ве зезна со пеналот, немаше никаква намера од Туре а и немаше некој контакт со Бабел.

Браво за Волкот од центар еј :D
среќно во премиер лига :smir:

blagodaram , navistina !!!! ova e vistinski .
pozZ i caos za sega na site !

odlicna igra na nasite,a na ture ako bese penal,so bese noa na kujt na prvata utakmica?

sudiiite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sudiite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i pak sudiite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
true blue ( chelsea ) neka krenat sampionska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stom ne e ARSENAL neka bide drugiot londonski .
pozZ nemam namera da se karam , nemam namera da kolnam , pcujam ili slicno . bravo za deckite izigraa , bravo za site !
ve sakam go sakam Arsenal !
pozZ se citkame utre koga ke imam "zelba" za se . a sega moze od ampi da se "ocukam" i da zalam . pozZ
Да не ти пишуам ПП...
Ти реков дека ке им треба срека на Енфилд...а ја немаа.
Ама,не ги криви судиите,имаше пенал,го влечеше отпозади Туре..
У секој случај,добра игра,посебно од Wallcot,знаев уште кога го стави Венгер на загревање дека ке биде опасно за Ливерпул...ама добро е.
Поздрав...:smir:

Senderos нека земат сите по ред и фиските нека му ѓи маваат, може и на Toure. Криво ми е за Walkot, џабе му пропадна најубавиот трк, Henry нема вакви правено. Се на се, искуството си го напраи своето.
Следна цел - Emirates Cup

Да не ти пишуам ПП...
Ти реков дека ке им треба срека на Енфилд...а ја немаа.
Ама,не ги криви судиите,имаше пенал,го влечеше отпозади Туре..
У секој случај,добра игра,посебно од Wallcot,знаев уште кога го стави Венгер на загревање дека ке биде опасно за Ливерпул...ама добро е.
Поздрав...:smir:

ok's ubav covek si ti Ljupce .. ama 4kart ekipa ebi mu majkata ... do sledno kolo ( chelsea ) pozZ ( ke se citkame po PP )
pozZ

Честитки за партијата..и за спринтот на Уалкот.

Браво дечки, покажавте многу дух и храброст во натпреваров. Одлична игра, малку среќа повеќе на наша страна и то.

А Волкот е ненормален.. секоја чест !

Поздрав

Браво дечки, покажавте многу дух и храброст во натпреваров. Одлична игра, малку среќа повеќе на наша страна и то.

А Волкот е ненормален.. секоја чест !

Поздрав

bas taka brate ,pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom