Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мислам дека овие од ман.уса ја претераа на нашиов фан клуб
има модератори или не да превземат нешто
па да доаѓаат на нашиот фан клуб и уште и да навредуваат мислам дека нема смисла :nenene::nenene:
Па ве нема на Премиер лига да пишете па мора со вас овде да се расправаме! Не мора да се криете само на вашиов фан клуб. Од кога Манчестер Јунајтед го презеде водството ве нема живи да пишете. Дојдете ќе подискутираме и нема да пишиваме повеќе овде.
Поздрав до Тарзан и само да му кажам дека никогаш не ни сакам да имаме играч како фабреГАЗ кој само индиректно ги вреѓа Јунајтед со некои безвезни изјави. Не благодарам! Роналдо никогаш нема да падне на тоа ниво зошто е класа играч!

ooo boze... ti se molam da mu go pokazes pravilniot pat na chombe... patot sto ne vodi vo fan klub arsenal i patot sto vodi kon lechenje na bolesta narechena roden sum za da dosaduvam i da ne sum svesen za toa

Роналдо=Плачипут*а.....за тој играч викаш...што кога ке падни и нема да досудат фаул почнува да плаче???Ај терај коњот.....!:)
А за овој другиот..се гледа дека си од пат најден:)

А бе вашиот повеќе плаче! Види го само кога ќе даде гол(а тоа е ретко, како плаче, како мајка му да му ја силувале 11 ѓаволи)! И немам коњ, некого од вас ќе јавам!

А бе вашиот повеќе плаче! Види го само кога ќе даде гол(а тоа е ретко, како плаче, како мајка му да му ја силувале 11 ѓаволи)! И немам коњ, некого од вас ќе јавам!
Солзи радосници...и драмски солзи .....ја гледаш разликата???..А и да извини тоа да коњот,ми рекоа магаре си имал...:)

Солзи радосници...и драмски солзи .....ја гледаш разликата???..А и да извини тоа да коњот,ми рекоа магаре си имал...:)
Да да, многу радосници, за второ место ако се радосници браво:pos2:. Магарето си ти, тебе ќе те јавам:baeh:

ako ocekuvate solzi radosnici od ronaldo..togas ste zgresile..toj e takov licemer sto nema cuvstva i se razbira..place samo za da kari nestoo..kako obi4no

se nadevam deka vo skoro vreme ovoj chombe nema da moze da pisuva na fan klub arsenal bidejki takov protak kako nego retko se raga i ne sakam da pisuva gluposti sto ne dolikuvaat na covek so zdrav razum

ako ocekuvate solzi radosnici od ronaldo..togas ste zgresile..toj e takov licemer sto nema cuvstva i se razbira..place samo za da kari nestoo..kako obi4no

ce ima i solzi radosnici,PRV strelec vo premier ligata,najdobar igrac momentalno vo svetot ce ima i solzi radosnici ne se sekirjate vie.samo izgleda vi e krivo sto nemate igrac kako nego i sega pcuete po nego.mn normalno.

ce ima i solzi radosnici,PRV strelec vo premier ligata,najdobar igrac momentalno vo svetot ce ima i solzi radosnici ne se sekirjate vie.samo izgleda vi e krivo sto nemate igrac kako nego i sega pcuete po nego.mn normalno.
izvini ama kako sto ne zalam za gubreto sto go frlam..taka ne zalam ni za ronaldnoo... ups greska... za gubreto poveke mi e zal

se nadevam deka vo skoro vreme ovoj chombe nema da moze da pisuva na fan klub arsenal bidejki takov protak kako nego retko se raga i ne sakam da pisuva gluposti sto ne dolikuvaat na covek so zdrav razum
За тебе сум доктор на науки, имам и дипломирано ако те интересира, но што да правам, морам да се спуштам на твое(ваше) ниво за да ме разберите!

п.с. Зиак имаш частење од мене, како им го спушти, алал да ти е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom