Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Ќе ги тепаме, Сити се во криза а Арсенал игра многу мотивирано на последните натпревари. Така да мој тип 1-3.
ЅВЕР !

Иначе за играта.....Брилијантно!
Фламини ЅВЕРИШТЕ, немаше позиција каде не беше, насекаде низ теренот трчаше. Добра соработка Фабрегас-Санја-Адебајор. Голот на Едуардо брилијантен, реков јас некои 50 страници поназад дека ќе биде светска класа Едуардо, а тогаш го напаѓаа некои.

Иначе коментаторот на А1.....:pos2:
Кога го даде вториот гол Едуардо "Па какво уметничко дело, имаше мал офсајд ама јас би го признал голот поради уметноста што ја изведе овој млад бразилец со хрватски пасош":pos2:

После тоа.... "Па видете драги мои гледачи, па овој гол вреди како 6 бодови во уметничкото лизгање.

Циркус беше.:wink:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
ЅВЕР !

Иначе за играта.....Брилијантно!
Фламини ЅВЕРИШТЕ, немаше позиција каде не беше, насекаде низ теренот трчаше. Добра соработка Фабрегас-Санја-Адебајор. Голот на Едуардо брилијантен, реков јас некои 50 страници поназад дека ќе биде светска класа Едуардо, а тогаш го напаѓаа некои.

Иначе коментаторот на А1.....:pos2:
Кога го даде вториот гол Едуардо "Па какво уметничко дело, имаше мал офсајд ама јас би го признал голот поради уметноста што ја изведе овој млад бразилец со хрватски пасош":pos2:

После тоа.... "Па видете драги мои гледачи, па овој гол вреди како 6 бодови во уметничкото лизгање.

Циркус беше.:wink:
Тоа ти се македонските коментатори.Сакаат да излезат попаметни,а на крај трескаат глупост

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
остајте ги наште коментатори бе...не е воа фан клуб на А1 на коментаторите нивни :pos2: ...UP THE ARSE!

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
pofalbi za ADEBAJOR

[/B]
3-1. Прекрасна игра на Арсенал, можеше да ги победиме и со повеќе голови но добро е и вака. Адебајор е ѕвер, неможе да го сопре никој.

Требше да ја играм точен резултат, имав претчуство дека ќе тепаме 3-1 :)

Sesk Fabregas je opisao saigrača iz Arsenala, Emanuela Adebajora, kao jednog od najboljih napadača na svetu. Arsen Venger je, zahvaljujući neuspehu reprezentacije Togoa koja se nije kvalifikovala na KAN, mogao da računa na usluge Adebajora u pohodu na titule. Adebajor je prvim golom na prošloj utakmici sa Njukaslom došao do cifre od 19 golova ove sezone. Napadač je tako postigao svoj deveti gol u prethodnih sedam utakmica, a Fabregas veruje da je to ono što ga čini jednim od najboljih. "Emanuel je jedan od najboljih na svetu, bez ikakve sumnje. Ne možete ga nikako kriviti. On se trudi, brani, trči za štoperima, odlazi iza njih, igra igru kratkih pasova, ima odličan prijem i veoma dobru tehniku. Neverovatno je napredovao i ne verujem da bi mogli da igramo bez Adebajora."

Fabregas takođe veruje da je Adebajor, koji je došao u Arsenal iz Monaka tokom januarskog prelaznog roka 2006, učio dok je u timu bio legenda Tijeri Anri. "Morate imati kapacitet za učenje, biti strpljivi. Imao je to dok je Tijeri bio ovde. Sada ima šansu i iskoristio ju je. To rade veliki igrači. Ponekad igrači imaju šansu i ne iskoriste je. On je jeste iskoristio, igra veoma dobro, napreduje svakim danom i sada je postao idol kluba."

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Не верувам дека некој од сегашниве фудбалери на Арсенал може да стори за некој тим колку што сторил Тиери Анри.Можеби некој ќе игра во форма како што играл Анри,но нема да стигне до неговиот рекорд

V

Viktoranius

Гостин
Не верувам дека некој од сегашниве фудбалери на Арсенал може да стори за некој тим колку што сторил Тиери Анри.Можеби некој ќе игра во форма како што играл Анри,но нема да стигне до неговиот рекорд

Кога беше Тиери Анри во Арсенал цела игра се врташе околу него, како поединец беше, ја немаше тимската игра како што ја има сега.
Тоа е уште еден од многуте докази дека поединците неможат да победуват секогаш сами. Осети ја само моменталната тимска игра на Арсенал.:wink:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Кога беше Тиери Анри во Арсенал цела игра се врташе околу него, како поединец беше, ја немаше тимската игра како што ја има сега.
Тоа е уште еден од многуте докази дека поединците неможат да победуват секогаш сами. Осети ја само моменталната тимска игра на Арсенал.:wink:
Може бил како поединец ама газеа Арсенал! Повеќе ме страеше од таа екипа тогаш- Виера,Беркамп,Еду,Љумберг,Анри,Кембел и тн... Отколку лигавиве деца годинава! Кај и да е мислам дека Арсенал ке падне,сега идат допрва тешките утакмици играат на Олд Трафорд во ФА Купот па две утакмици со Милан,па па на Олд Трафорд..... Само со Ливерпул дома играат! Тоа се премногу утакмици на гости! Само Фабрегас да се повреди,тоа сакам! Не треба друг!

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Може бил како поединец ама газеа Арсенал! Повеќе ме страеше од таа екипа тогаш- Виера,Беркамп,Еду,Љумберг,Анри,Кембел и тн... Отколку лигавиве деца годинава! Кај и да е мислам дека Арсенал ке падне,сега идат допрва тешките утакмици играат на Олд Трафорд во ФА Купот па две утакмици со Милан,па па на Олд Трафорд..... Само со Ливерпул дома играат! Тоа се премногу утакмици на гости! Само Фабрегас да се повреди,тоа сакам! Не треба друг!
ooooooooo greoto dosta so kletvive bre neznam za koj si ama arsenal sve ke zgazi... i ke dokaze deka se najdobar tim sezonava milan ke go jade debelo od niv (kaka,pato,gilardino,inzagi ne se vo igra ostanatite igraat ama se sve pre penzija) im se vraka toa sto cela sezona mestat da skapat... a neznam koj kaza ova ne e veke anri-arsenal ova se zlatnite 11setmina taka da i bez nego se moze ne smees da gi zaboravis adebajor,hleb,rosicki,flamini,almunia,ebue... ke zgazat i ke idat na trojna kruna redno e da se dokaze Venger deka e najdobar... dosta izbiraat tapa treneri(anceloti-kamen) skapi od toa kletvite i gledaj sto ke prai arsenal i placi...

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Точно!Затоа и го викам тоа дека не може да го достигнат Тиери Анри,но затоа Арсенал како тим може да постигне многу повеќе од претходно!!

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
abe ne tresi gluposti "ligavite deca" pokazaa deka se godinava najaki vo premier ligata.ne daj boze da se povredi fabregas a sto i ako se povredi nie imame i drugi igraci sto mozat da se nosat .no daj boze da se povredi ronaldo od man usa poso znam deka si ti za niv zosto ako toj ne igra usa se tapa se vide deka nemozat bez nego,koga go zatvorija onie od totnem.

a i ne se sekiraj ti za arsenal sto ima mnogu utakmici na gosti,tie sekiraci ostaj ni gi nas na fanovite na arsenal
ti gledaj si go tvojot tim

V

Viktoranius

Гостин

abe ne tresi gluposti "ligavite deca" pokazaa deka se godinava najaki vo premier ligata.ne daj boze da se povredi fabregas a sto i ako se povredi nie imame i drugi igraci sto mozat da se nosat .no daj boze da se povredi ronaldo od man usa poso znam deka si ti za niv zosto ako toj ne igra usa se tapa se vide deka nemozat bez nego,koga go zatvorija onie od totnem.

a i ne se sekiraj ti za arsenal sto ima mnogu utakmici na gosti,tie sekiraci ostaj ni gi nas na fanovite na arsenal
ti gledaj si go tvojot tim

Дај молам ви се, како можете да посакате повреда на фудбалер без разлика за кој игра.

Размислејте малце пред да напишате некоја глупост, и на најголемите ривали тоа не треба да им го посакувате.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Што мислиш ти ако Фабрегас се повреди, Арсенал ќе падне!?Арсенал не е од типот на Манчестер каде се потпираат на Роналдо.Арсенал и без Фабрегас ќе биде одличниот тим,има одлични замени како Диаби и Денилсон.Само да те потсетам во Декември,Арсенал беше без Фабрегас,Фламини,Ван Перси и Хлеб и сепак победуваше што значи дека во Арсенал преовладува тимскиот дух!!!

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Што мислиш ти ако Фабрегас се повреди, Арсенал ќе падне!?Арсенал не е од типот на Манчестер каде се потпираат на Роналдо.Арсенал и без Фабрегас ќе биде одличниот тим,има одлични замени како Диаби и Денилсон.Само да те потсетам во Декември,Арсенал беше без Фабрегас,Фламини,Ван Перси и Хлеб и сепак победуваше што значи дека во Арсенал преовладува тимскиот дух!!!
Ja kako so znam dvete utakmici vo koi ne igrase Fabregas, Arsenal gi izgubi,toa bea na gosti so Sevilla i na gosti so Middlsbrough! Vo koja ekipa ne preovladuva timski duh molim te kazi mi! ManUtd i Chelsea da ne nemaat timski duh??? :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom