Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
abe ne tresi gluposti "ligavite deca" pokazaa deka se godinava najaki vo premier ligata.ne daj boze da se povredi fabregas a sto i ako se povredi nie imame i drugi igraci sto mozat da se nosat .no daj boze da se povredi ronaldo od man usa poso znam deka si ti za niv zosto ako toj ne igra usa se tapa se vide deka nemozat bez nego,koga go zatvorija onie od totnem.

a i ne se sekiraj ti za arsenal sto ima mnogu utakmici na gosti,tie sekiraci ostaj ni gi nas na fanovite na arsenal
ti gledaj si go tvojot tim
Ќе покажат дека се најјаки ако ја освојат титилата, а тоа сеуште го немаат направено така да не скокај. А што мислиш дека зависиме само од Роналдо? Не бе дете далеку од тоа, си се излажал гадно!
И секирациите ви ги оставаме, ние не планираме повеќе да се секираме:pos2:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ејјј баш да видам... една сезона да не игра роналдо до кај ќе стигнете.... до втора лига најверојатно... признај барем дека без него нема игра манчестер и тоа е факт... а за секирациите.... и ние не се секираме... ние веруваме :) ARSENAL FOREVER

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па има натпревари кога тој игра и повторно не оди се како што треба! Кога игра тимот игра и РОНАЛДО. Треба некој да му ги створи тие шанси и потоа тој да постигне гол(значи ако некој даде гол не значи дека игра сам или така вие го разбирате фудбалот). Сигурно има 4-5 допири на топката пред да се створи шанса, и сега што да правам јас што РОНАЛДО е одличен фудбалер и лесно реализира шанси.
Јас повеќе ги ценам играшите од средина одколку напаѓачите кои зависат од средината. Има и други работи во фудбалот ама да не објаснувам сега поопширно!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Многу ме интересира кога Роналдо нема да игра некој натпревар.Се прашувам дали воопшто ќе има некоја шанса за Манчестер.Јас не викам дека Манчестер немаат добри фудбалери,но целата игра се базира на еден фудбалер РОНАЛДО

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Многу ме интересира кога Роналдо нема да игра некој натпревар.Се прашувам дали воопшто ќе има некоја шанса за Манчестер.Јас не викам дека Манчестер немаат добри фудбалери,но целата игра се базира на еден фудбалер РОНАЛДО
Како може цела игра да зависи од еден фудбалер, не е ова тенис или шах! А бе ти многу голем стручњак излезе. Според тебе Роналдо сам игра во Ман Ју. Сам си асистира, сам си дава голови! Интересно! Знам дека е најдобар на планетава ама и до олку колку што викаш ти не верувам, не е терминетор!

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Ќе покажат дека се најјаки ако ја освојат титилата, а тоа сеуште го немаат направено така да не скокај. А што мислиш дека зависиме само од Роналдо? Не бе дете далеку од тоа, си се излажал гадно!
И секирациите ви ги оставаме, ние не планираме повеќе да се секираме:pos2:
Па има натпревари кога тој игра и повторно не оди се како што треба! Кога игра тимот игра и РОНАЛДО. Треба некој да му ги створи тие шанси и потоа тој да постигне гол(значи ако некој даде гол не значи дека игра сам или така вие го разбирате фудбалот). Сигурно има 4-5 допири на топката пред да се створи шанса, и сега што да правам јас што РОНАЛДО е одличен фудбалер и лесно реализира шанси.
Јас повеќе ги ценам играшите од средина одколку напаѓачите кои зависат од средината. Има и други работи во фудбалот ама да не објаснувам сега поопширно!
Како може цела игра да зависи од еден фудбалер, не е ова тенис или шах! А бе ти многу голем стручњак излезе. Според тебе Роналдо сам игра во Ман Ју. Сам си асистира, сам си дава голови! Интересно! Знам дека е најдобар на планетава ама и до олку колку што викаш ти не верувам, не е терминетор!

MANCHESTER UTD - MANCHESTER CITY 0-2 -1-2

mislam deka nema potreba od drug komentar
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

gotovo nemate za sto da se sekirate

titulata e nasa

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Со поразот на Манчестер,имаме шанса да им побегнеме 5 бода со победа утре.Мислам дека победа врз Блекбурн би било многу лесно!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
утре да се надеваме на победа :D

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
не се надевајте ногу ногу,туку стегајте г'с :) нема да ни ја поклонат победата,затоа викам така... ајде сеа да се стегнат и да тепаме утре...UP THE ARSE!

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Totalno dobar vikend me raduva rezultatot megu manchesterci na kvadrat a poveke sum na kejf poso zasluzeno izgubija i eve vistinski moment arsenal da se betonira na 1 mesto

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Со победа денес нашата самодоверба ќе се искачи на највисоко можно ниво,додека пак нивната би требало да им падне!

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Ајде, ајде, да ги згазиме ова цвеќињата....иии да, нека пукат душмани :)

Oваа сезона е наша!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom