*БоРовИнкА*
јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 16
ARSENAL FOREVER AND EVER....
Ќе покажат дека се најјаки ако ја освојат титилата, а тоа сеуште го немаат направено така да не скокај. А што мислиш дека зависиме само од Роналдо? Не бе дете далеку од тоа, си се излажал гадно!abe ne tresi gluposti "ligavite deca" pokazaa deka se godinava najaki vo premier ligata.ne daj boze da se povredi fabregas a sto i ako se povredi nie imame i drugi igraci sto mozat da se nosat .no daj boze da se povredi ronaldo od man usa poso znam deka si ti za niv zosto ako toj ne igra usa se tapa se vide deka nemozat bez nego,koga go zatvorija onie od totnem.
a i ne se sekiraj ti za arsenal sto ima mnogu utakmici na gosti,tie sekiraci ostaj ni gi nas na fanovite na arsenal
ti gledaj si go tvojot tim
Како може цела игра да зависи од еден фудбалер, не е ова тенис или шах! А бе ти многу голем стручњак излезе. Според тебе Роналдо сам игра во Ман Ју. Сам си асистира, сам си дава голови! Интересно! Знам дека е најдобар на планетава ама и до олку колку што викаш ти не верувам, не е терминетор!Многу ме интересира кога Роналдо нема да игра некој натпревар.Се прашувам дали воопшто ќе има некоја шанса за Манчестер.Јас не викам дека Манчестер немаат добри фудбалери,но целата игра се базира на еден фудбалер РОНАЛДО
Ќе покажат дека се најјаки ако ја освојат титилата, а тоа сеуште го немаат направено така да не скокај. А што мислиш дека зависиме само од Роналдо? Не бе дете далеку од тоа, си се излажал гадно!
И секирациите ви ги оставаме, ние не планираме повеќе да се секираме:pos2:
Па има натпревари кога тој игра и повторно не оди се како што треба! Кога игра тимот игра и РОНАЛДО. Треба некој да му ги створи тие шанси и потоа тој да постигне гол(значи ако некој даде гол не значи дека игра сам или така вие го разбирате фудбалот). Сигурно има 4-5 допири на топката пред да се створи шанса, и сега што да правам јас што РОНАЛДО е одличен фудбалер и лесно реализира шанси.
Јас повеќе ги ценам играшите од средина одколку напаѓачите кои зависат од средината. Има и други работи во фудбалот ама да не објаснувам сега поопширно!
Како може цела игра да зависи од еден фудбалер, не е ова тенис или шах! А бе ти многу голем стручњак излезе. Според тебе Роналдо сам игра во Ман Ју. Сам си асистира, сам си дава голови! Интересно! Знам дека е најдобар на планетава ама и до олку колку што викаш ти не верувам, не е терминетор!