Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Овој Фламини мисир, мисир, та и ќе си идеше едно време, ама испадна еден од клучните играчи на Венгер :)

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Колку рутинирано играше Арсенал вчера.Едноставно на зафрканција ги победија Њукасл!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
bravo za FLAMini

golcinjata tuka

pozZ

kakva borbenost go ima nasekade - :smir: + assistencija
cesc - alal za maliot i on assistencija i gol
ade - TOO si ja pokazuva klasata i renometo go brani na najdobriot nacin :)
a najmnogu me bendisa na tretiot gol "raduvanjeto" cesc , nikl's i ade - pa neka puknat dusmanite :pos2:
pozZ

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај честито победа и прво место и од мене. Ќе видиме дали ќе издржите повише од 24 саата на прво место (тешко :))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Arsenal history: On this day... January 30

1932
Ray Parkin’s хет-трик и голот на Alex James ги победија дома со 4-0 на Manchester City
1937
Арсенал го победи Ман.Утд 5-0 на Highbury во FA Cup Fourth Round

2004
Шпанецот Jose Antonio Reyes пристигна од Sevilla. тој му помогна на Арсенал во освојувањето на титулата..:)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Arsenal history: On this day... January 30

1932
Ray Parkin’s хет-трик и голот на Alex James ги победија дома со 4-0 на Manchester City
1937
Арсенал го победи Ман.Утд 5-0 на Highbury во FA Cup Fourth Round

2004
Шпанецот Jose Antonio Reyes пристигна од Sevilla. тој му помогна на Арсенал во освојувањето на титулата..:)
za mn. godini neka e ...
pa i vakov " ubav" ko denes - prvi :):pos2::pos2:
pozZ

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ke pokaze vremeto !

Luke Freeman:
Date of birth 22 March 1992 (1992-03-22) (age 15)

mlado dijamant nebrusen - mozebi noviot Van Persie :)

pozZ

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Во Арсенал ли е ? Имам гледано клипови од него, за 15 години е ѕвер.:helou:

da potpisal denovive i izigral so rezervite pod 18 - sutira so levata noga , najmlad igrac sto ima zaigrano po kupovi i cenata mislam okolu : 200 000 funti
pa so tek na vremeto ke videme sto "stoka" ke bide - jas vlozuvam nadez epten ko profil mi izgleda na RvP ... a mozebi ke bide i podobar :):smir:
:pos2:
pozZ

V

Viktoranius

Гостин
da potpisal denovive i izigral so rezervite pod 18 - sutira so levata noga , najmlad igrac sto ima zaigrano po kupovi i cenata mislam okolu : 200 000 funti
pa so tek na vremeto ke videme sto "stoka" ke bide - jas vlozuvam nadez epten ko profil mi izgleda na RvP ... a mozebi ke bide i podobar :):smir:
:pos2:
pozZ

Многу се радувам кога гледам млади деца како успеваат,:smir: и плус тоа левица користи, има надеж во младичот, се наежувам кога ќе прочитам некојпат 15 годишник му даде 3 гола на Касилијас.:vozbud:

Нека продолжи така.:wink:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Многу се радувам кога гледам млади деца како успеваат,:smir: и плус тоа левица користи, има надеж во младичот, се наежувам кога ќе прочитам некојпат 15 годишник му даде 3 гола на Касилијас.:vozbud:

Нека продолжи така.:wink:
pa neli vo mladite e idninata :pos2::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom