Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе и јас да потпишам за арсенал ќе се исполни мојот животен сон ....

па сите шо пишеме тука мислам дека се сложуваме со твојта констатација! а до тогај...:tv: ќе си глеаме утакмици од пред тв :)

па сите шо пишеме тука мислам дека се сложуваме со твојта констатација! а до тогај...:tv: ќе си глеаме утакмици од пред тв :)

ne bre jas sakam da sum menager :pos2:
a site vie vo strucen stab :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
i ke si go gledame od stadion + "plata" ...a? poubavo zdravje
....

Фабрегас: Најдоброто допрва доаѓа Цеск Фабрегас тврди дека не е сеуште готово со него и дека има уште многу да се подобрува

Тврдењата на играчот од средниот ред на Арсенал се лоша вест за останатите европски клубови бидејќи шпанецот постигна 6 гола во 17 натпревари во Премиер лигата и 4 во 5 меча од Лигата на Шампионите. Токму формата на Фабрегас е еден од клучните фактори поради кој Топџиите се наоѓаат на врвот на табелата во Премиер лигата со 2 бода предност пред Манчестер Јунајтед.
И покрај одличната 2007, Фабрегас верува дека има уште елементи од својата игра кои што може да ги поправи во месеците кои доаѓаат и тој исто така се надева дека 2008 ќе му донесе трофеј.
“Јас имам само 20 години.“ – изјави тој за Daily Express.
“Сакам да мислам дека можам да се подобрам, дека можам да играм уште подобро бидејќи јас не верувам дека постои совршен играч.“
“Ниту Роналдо, Тери Анри или Самуел Ето не се совршени, и тие можат да станат подобри од тоа сега.“
“Тоа е доброто во фудбалот –секогаш можеш да станеш подобар играч од тоа што веќе си. Јас ќе работам многу за да станам одличен играч за Арсенал.“
“Но најважната работа за мене е освојувањето трофеи како тим. И ќе видиме дали на крајот од годинава ќе успееме да освоиме онолку трофеи како тим колку што можеме.“
“Доколку продолжиме да победуваме на нетпреварите тоа значи дека сигурно ќе освоиме трофеј.“
“И се надевам дека нема да доживеам некоја повреда за да можам да играм и да му помагам на тимот. Ако можам да играм како што играв во 2007 мислам дека ќе биде одлично.“

pa neli e prekrasno detevo,a?

da!

Фабрегас: Најдоброто допрва доаѓа Цеск Фабрегас тврди дека не е сеуште готово со него и дека има уште многу да се подобрува......
.....Ако можам да играм како што играв во 2007 мислам дека ќе биде одлично.“

pa neli e prekrasno detevo,a?

pa vidi vaka stojat rabotite - "sverov" ili go sakas ili go mrazis nie go sakame - oti navistina e genijalec - tepa koga treba , pravi pasovi ko nikoj siba golovi ( usa i l'fool ) baska vistinska lokomocija - go saka timot gi saka fanovite mlada ziva legenda ...sto uste treba - mozebi vo idnina i kapiten ( onaka ) zaradi doverbata ...
cesc ti si najdobriot
pozZ gunners

Еве лоши вести...
Во Карлинг купот, 1/2 финале, прв меч, на Емирати, Арсенал-Тотенхем 0:1 на полувреме. Моментално е полувреме значи..ама изгледа играте со нешто послаб состав..ај со среќа во вториот дел.
Иначе и да изгубите или да играте нерешено, има шанса за поправен на Вајт Харт Лејн.

Убаво голче дадоа, школска акција си направија по грешката на одбраната, голманот не беше ич крив.

губиме на полувреме 0-1 е:toe: . мора да се вратиме во второто :se_ molam

Fabianski
Хојте-Џуру-Сендерос-Траоре
Волкот-Силва-Денилсон-Диаби
перси-Бентнер

Ван Перси се враќа по долгата пауза, и вероватно не игра со сите сили.

Волкот даде гол во 80 минута за 1-1. Дефо само што влезе, имаше шанса да го врати водството за Тотенхем, ама беше спречен од Хојте мислам. Волкот се повреди во 91 минута, според мене не е ништо сериозно, ама најверојатно ќе отсуствува за викендот.

Фантомикс, со гради беше, гарантирам. :)

Е добро де, Волкот и така не е прв состав...млад е и има уште многу да учи, само да не е нешто сериозно да не отсуствува повеке.

Најслаб куп е овој во Англија па и не очекувам да го пројдеме Тотенхем. Пројде времето кога значаен ни беше купов. Сепак децава може да изненадат и на Варт хард Лејн.

Фантомикс, со гради беше, гарантирам. :)

Не знам кај си гледал, ама јас на ТВ ја гледав, од кабловскава пуштија негде...

ТРи пати реприза дадоа, по лизгачкиот страт на Ли, топката се удри од градите на Волкот и после од левата рака заврши в гол. Не беше намерно, ама рака беше:) И коментаторо потврди по третата репретиција:) (на спортклуб србија гледав, коментаторо српски зборуваше па си велам го разбрав:smir: )

Ја каде што гледав на нет, 6пати го дадоа и не видов со рака. Башка никој од Тотенхем не сигнализираше играње со рака, така да се е чисто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom