Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од линко на ЗИКС не може да се види.
Ако може некој да најди, ЗАБАВЕНА РЕПРЕТИЦИЈА ОД КАМЕРА ЗАД ГОЛОТ НА Тотенхем. Тогаш може да се види...

Еве ви линк, догледајте го до крај и ќе видите...
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=08/karling-kup-09-01.wmv&VestID=88298

Инаку, Венгер планира в лето да го земи Крајнчар, а?
http://www.24fudbal.com.mk/Default....8ad-92168d8b9d1d&ln=3&typeBack=Последни Вести

golemite gi sledi srekata.

Еве ви линк, догледајте го до крај и ќе видите...
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=08/karling-kup-09-01.wmv&VestID=88298

Инаку, Венгер планира в лето да го земи Крајнчар, а?
htad-92168d8b9d1d&ln=3&typeBack=Последни%20Вести

da na tretata "repeticija na "ova"
na golot na arsenal - da ja mava so leva raka
pozZ :toe:

ove e veke vest - za kranjcar
10X fantomx :smir:
pozZ

=-

Добро признавам имаше игра со рака но најбитно од се за нас фановите на Арсенал е дека немаше пораз :vozbud:

како да не го цениш, мајсторот, легендата ТИЕРИ АНРИ
еве една негова изјава превземена од македонски спорт

ТИЕРИ АНРИ И НАТАМУ СО МИСЛИТЕ ВО АНГЛИЈА

Еден ден ќе се вратам во Арсенал

Францускиот репрезентативец Тиери Анри изјави дека би сакал еден ден да се врати во тимот на Арсенал каде ги помина најубавите години од својата играчка кариера. Анри од минатото лето е член на Барселона каде дојде за 24 милиони евра, но с$ уште не ги прикажува игрите што се очекуваат од него.

"Не е важно што ќе биде со мојот нов клуб, но јас овде никогаш нема да ја добијам наклонетоста на навивачите како што тоа беше случај во Арсенал. Дел од причините за тоа е фактот што нозете нема да ми дозволат да играм за друг клуб во следните осум години колку што го носев дресот на Арсенал. Бидејќи секогаш се враќаме таму каде што припаѓаме, се надевам дека еден ден ќе работам со 'топчиите'. Тој клуб, едноставно, ми е во крвта", изјави Анри.

И по заминувањето во Шпанија, Французинот тврди дека ги следи сите натпревари на Арсенал и дека му е многу мило што "топчиите" во моментов е наоѓаат на првата позиција на табелата од Премиер-лигата.

"Горд сум што играв за клуб како Арсенал и што сум сега навивач на тој клуб. Порано не бев ничиј симпатизер, но сега најмногу го сакам Арсенал и тешко ми е некогаш кога нема да проследам некој натпревар на овој тим", додаде рекордерот на "топчиите" во многу категории.

како да не го цениш, мајсторот, легендата ТИЕРИ АНРИ
еве една негова изјава превземена од македонски спорт

ТИЕРИ АНРИ И НАТАМУ СО МИСЛИТЕ ВО АНГЛИЈА

Еден ден ќе се вратам во Арсенал

Францускиот репрезентативец Тиери Анри изјави дека би сакал еден ден да се врати во тимот на Арсенал каде ги помина најубавите години од својата играчка кариера. Анри од минатото лето е член на Барселона каде дојде за 24 милиони евра, но с$ уште не ги прикажува игрите што се очекуваат од него.

"Не е важно што ќе биде со мојот нов клуб, но јас овде никогаш нема да ја добијам наклонетоста на навивачите како што тоа беше случај во Арсенал. Дел од причините за тоа е фактот што нозете нема да ми дозволат да играм за друг клуб во следните осум години колку што го носев дресот на Арсенал. Бидејќи секогаш се враќаме таму каде што припаѓаме, се надевам дека еден ден ќе работам со 'топчиите'. Тој клуб, едноставно, ми е во крвта", изјави Анри.

И по заминувањето во Шпанија, Французинот тврди дека ги следи сите натпревари на Арсенал и дека му е многу мило што "топчиите" во моментов е наоѓаат на првата позиција на табелата од Премиер-лигата.

"Горд сум што играв за клуб како Арсенал и што сум сега навивач на тој клуб. Порано не бев ничиј симпатизер, но сега најмногу го сакам Арсенал и тешко ми е некогаш кога нема да проследам некој натпревар на овој тим", додаде рекордерот на "топчиите" во многу категории.

toa e toa vistinska legenda - so "nozete" vo drug tim so seto srce vo arsenal - gordi sme sto te imavme !!!!

Ајде нека им е со среќа..(мош ке не тепат:))
ARSENAL-BIRMINGHAM CITY
Saturday, 16:00
EMIRATES STADIUM
Referee: PHIL DOWD (STAFFORDSHIRE)
Повредени:
ARSENAL - Emmanuel Adebayor, Theo Walcott, Alex Hleb, Johan Djourou, Robin Van Persie, Philippe Senderos.
BIRMINGHAM - Damien Johnson, Borja Oubina, Olivier Kapo.
Ах..тие повредени играчи...ајде Едуардо треба да го замени Адебајор:),Хлеб ке биде заменен од Диаби,за Џуру уште е под знак прашалник..ако е фит тој ке игра,ако не мислам дека Жилберто ке игра како централен бек...(оваа е мое мислење,а мислам и на Венгер...пошто слично мислиме):pos2:
Мислам дека не треба да имаме поголеми потешкотии во освојување на нови 3 бода,со добра игра......онаа шампионската....нема да можат да не задржат:)
Поздрав Гунерс!:)

ARSENAL-BIRMINGHAM CITY
EMIRATES STADIUM
Повредени:
ARSENAL - Emmanuel Adebayor, Theo Walcott, Alex Hleb, Johan Djourou, Robin Van Persie, Philippe Senderos.
Ах..тие повредени играчи...ајде Едуардо треба да го замени Адебајор:),Хлеб ке биде заменен од Диаби,за Џуру уште е под знак прашалник..ако е фит тој ке игра,ако не мислам дека Жилберто ке игра како централен бек...(оваа е мое мислење,а мислам и на Венгер...пошто слично мислиме):pos2:
Мислам дека не треба да имаме поголеми потешкотии во освојување на нови 3 бода,со добра игра......онаа шампионската....нема да можат да не задржат:)

rutinirano i lezerno do novite tri boda - "birmingam se ubav tim" ama ne da mu se sprotistavat na liderot + vo gosti
ocekuvam mirno 3:0 ...
a ova povredi bla-bla mislam deka profesorot adaptira i odmora klucni prvotimci :vozbud:
pozZ

ARSENAL-BIRMINGHAM CITY
EMIRATES STADIUM
Повредени:

сендерос сигурно ке игра а истото мислам дека важи и за Хлеб и Адебајор така да лесна победа мој тип 4-1

Arsenal 2 - Birmingham 0 .

Ke mi bide mnogu mio ako Manchester United izgubi ili odigra nereseno so Newcastle.Newcastle so golem klub i ako igracite dadat se od sebe mozat da pobedat.

Леле...каква шанса....директно во голманот..ајде ајде..гол гол гол...сакаме:)
Eдит:И еве пенал..фаул над Едуардо...и Адебајор за 1-0:)
Одлична акција.....лом правиме:)

Леле...каква шанса....директно во голманот..ајде ајде..гол гол гол...сакаме:)
Eдит:И еве пенал..фаул над Едуардо...и Адебајор за 1-0:)
Одлична акција.....лом правиме:)

Drugar kade ja gledas? pozz:salut:

-=

ја ја гледам на сопцаст одлична игра на арсенал во еден момент посесијата беше 79-21 за арсенал неколку одлични шанси и гол од пенал што по мое мислење не постоеше но битно водиме со 1-0 ајде уште некој гол

Фак фак....1-1.
Леле...шанса до шанса..никако гол да дадеме...ајде момци......
Eдит:Не знам што да кажам.....толку многу шанси,игра,пуууу бе,во моментов не можам да коментирам....утре повеќе за денешниов натпревар:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom