Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Спрема снимката ко на Едуардо да беше голот

А Пандев оваа сеозна мора да ја искористи да покаже што се умее да направи :)

Arsenal go ispushti Pandev od race...!ajde Arsenal ne e kasno...i taka vi treba ushte eden vo napadut..Zemete go Pandev..!:)

за Диара,се погласно е :) демек у понеделник на прегледи во Арсенал,па ќе видеме...

Диара од Челзи, мада незнам шо ќе прат со уште еден играч во средината.

За голот денес против Ајакс читам дека Клиши бил феноменален и целата заслуга била негова.

Gilberto,Fabregas,Hleb,Rosicki,Dijabi,Denilson,Flamini i sega Diara..uf uf uf :)
znam deka Gago go baraa..Ushte eden napagjac treba!

Диара од Челзи, мада незнам шо ќе прат со уште еден играч во средината.

За голот денес против Ајакс читам дека Клиши бил феноменален и целата заслуга била негова.

tocno klisi pretrca poveke od pola teren odlicno projde niz dvajca od odbranata na ajaks i mu podade na v persie koj samo realizirase

Gilberto,Fabregas,Hleb,Rosicki,Dijabi,Denilson,Flamini i sega Diara..uf uf uf :)
znam deka Gago go baraa..Ushte eden napagjac treba!

sigurno deka treba uste eden napagac so ogled na toa deka adebajor e vo momentov povreden i sigurno ke go propusti pocetokot na prvenstvoto ne daj boze da se povredi uste nekoj

olitea напиша:
sigurno deka treba uste eden napagac so ogled na toa deka adebajor e vo momentov povreden i sigurno ke go propusti pocetokot na prvenstvoto ne daj boze da se povredi uste nekoj

ПАНДЕВ треба да го земат:super:

ко гледаш така и Едуардо е левак :)

не е битно лева десна, битно е голој да паѓаат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom