Дај брзо кажи, како Ти би сакал да биде на изгледот од то доказо, па веднаш да го нацртаме!Да бев модератор или администратор, ова со христијанството се би затворил, или би отворил нов форум „Sci-Fi“ па што сакаат нека прават таму. Дајте докази, а не душевни проповедања.
За цртање изгледа само и те бива.... :pos2:Дај брзо кажи, како Ти би сакал да биде на изгледот од то доказо, па веднаш да го нацртаме!
Нема доказ. А ако има, ти треба да знаеш како треба да изгледа, и да ми го поставиш на послужавник, не јас.Дај брзо кажи, како Ти би сакал да биде на изгледот од то доказо, па веднаш да го нацртаме!
Хаха... нацртајте го како сакате, само дајте го ваму тоа доказот.Дај брзо кажи, како Ти би сакал да биде на изгледот од то доказо, па веднаш да го нацртаме!
Хмммм, отсекогаш ми се допаѓале токму ваквите „докази„...Ќе напишеш дека „...нема доказ..„ и доказот автоматски го снемува, така?Нема доказ.
Ако оваа табела ја поместиме троа само, во „убавата„ иднина, тогаш ќе мораш во табелава да ја додадеш и вер(б)ата од идните луѓе во антихристот, а сигурен сум дека таа вера далеку
Се спремаш за годишниот натпревар по глупости, а?Хмммм, отсекогаш ми се допаѓале токму ваквите „докази„...Ќе напишеш дека „...нема доказ..„ и доказот автоматски го снемува, така?
Има одредени научни мислења, кои јас ги поддржувам, а тие се дека средниот век е таков поради инвазиите на варварите и пропаста на централизираниотОстави ги Мики, тоа ти се необразувани клинци. Одамна е познато дека сите тврдења на христијанството се научно докажани и верифицирани. Посебно објаснувањето за света тројца плени со својата логичка едноставност. И уште треба да се каже дека средниот век е без никаква потреба наречен мрачен. Тоа е всушност период на силен подем на научната мисла...
Благодетите од тој период и денес ги чуствуваме. Е добро де, инквизицијата мачела и убила известен број на жени, кој им е крив што биле вештерки...
Од сите членови на форумов, кои напишаа самопофални зборови дека биле со јаааак (И-КУ де...) јако образовани (без образ...), се изначитав саде паразитски препишани „знаења„ (недостапни за верификација...) и саде статистички „докази„ (попут оној со сармата....).Остави ги Мики, тоа ти се необразувани клинци.
Еве, напиша глупост-и остана жив.Се спремаш за годишниот натпревар по глупости, а?
1. Лага.Околу подемот на моќ и манифестацијата на истата:
Само СОДРЖАЈНИ луѓе можат па ја препознаат СОДРЖИНАТА....Од сите членови на форумов единствено ти си во состојба секогаш да напишеш пост кој има зборови, има конструкција има дури и форма, ама НЕМА СОДРЖИНА!