- Член од
- 7 јануари 2009
- Мислења
- 37
- Поени од реакции
- 1
Абе кој не сака нека не ја слуша али некогаш и таков тип музика може да те расположе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
super e turbofolkot, koj ne mu cini neka ide da slusa mozart i bach
Уфф, многу добра песна. Штета што некои ја запустуваат со додавање на електронски звуци.Одаме.А веќе кога си кај класична музика, ти препорачувам и Samuel Barber.
Adagio For Strings :back:.
Уфф, многу добра песна. Штета што некои ја запустуваат со додавање на електронски звуци.
pocit za tie sto se skroz imuni na ovaa glupos balkanska!!kazuvajte lek???
Со задоволство ќе слушам музика која се зачувала со векови и ќе трае понатаму отколку да си ги трујам ушите со некое ѓубре чиј рок на траење истекува за една недела.super e turbofolkot, koj ne mu cini neka ide da slusa mozart i bach
Нема шанси преработка некогаш да е подобра од оригиналот. Не го сакам трансот, ама и метал верзија да имаше песната, оригинал си е оригинал. Тиесто само испразнил неколку кондензатори во песната и ја убрзал песната, ништо повеќе.Баш напротив... Многу е подобра верзијата на Тиесто.![]()
Нема шанси преработка некогаш да е подобра од оригиналот. Не го сакам трансот, ама и метал верзија да имаше песната, оригинал си е оригинал. Тиесто само испразнил неколку кондензатори во песната и ја убрзал песната, ништо повеќе.
Оф корс.Добро сега, ако трансот го сфаќаш како празнење кондензатори, модулатори (и слични работи) и ништо повеќе, твоја работа. Ама да не бегаме од темата, се согласуваме дека турбофолкот е shit?![]()