E што е де турбофолкот?

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
јас ова би го нарекол техно фолк,не коментирам али ко ќе си музичар тезгарош мора да му погодиш секому.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Се знае турбофолк у кафана...за развеселување..такка побрзо оди винцето :vozbud:...

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Iako site go napagate jas si go slusam:vozbud: Gajle mi e ne se sramam :d:d
Ako nema turbofolk na so ke se razveselam...
Turbofolk rulzzzz

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Iako site go napagate jas si go slusam:vozbud: Gajle mi e ne se sramam :d:d
Ako nema turbofolk na so ke se razveselam...
Turbofolk rulzzzz
на некој чочек можеш да се развеселиш или стани моме да заиграш:smir:

S

StormRage

Гостин
турбо фолк: е некоја заебана фолк музика измешана со техно... со некој ептен срање текст... и најлошото од се е то шо сиве женски од 13-14 години нагоре го сакет... и само то се пуштат овде по кафичиве... ме побудалее...

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Многу големо срање..

Olivert

TheTruth
Член од
21 јануари 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
Турбо фолк: музиката може да биде некој вид на рок, метал, техно и сл.
Текстот најверојатно е изваден од шпанска серија (т.е. срање), кој нема никаква веза со музиката што тресит во позадина..
То е некоја СРАЊЕ комбинјација. Тоа е турбо фолкот според мене...

U

UnholY

Гостин
Турбо фолк: музиката може да биде некој вид на рок, метал, техно и сл.
Текстот најверојатно е изваден од шпанска серија (т.е. срање), кој нема никаква веза со музиката што тресит во позадина..
То е некоја СРАЊЕ комбинјација. Тоа е турбо фолкот според
мене...
Нормален ли си ти шо зборуеш бе??????
Турбо фолкот некој вид на рок, метал и техно?????!!!!!!

Не ставам смајли во постов, воа не е за смеење за плачење е....Оливер, не знам шо да ти кажам друго, освен да посетиш психијатар во блиска иднина....

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
turbo folkot e neizlecliva bolest koja e propratena so nacukuvanje do smrt sranje ali so da praes ke pies i ke trae
s

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Сега ќе ти каже чичо што е турбо фолкот. Тоа ти е еден вид на вирус на кој подлегнуваат лесни умови, што немаат некоја цел во животот па ајде удри. Некој ќе ми рече па на што да се развеселам бе. Епа брат имаш Македонски песни, на техно, рок, на чочек и.т.н. Ама не он ти е сељак бе брат и ти дур не му пуштиш турбо фолк он не знае да се развесели, он не видел светов на што се весели. Затупени мозоци што да се прави. Глуп народ силна држава

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас турбофолкот го доживувам како нива што треба да се изора и после силиконите да играат дебел стриптиз и сељаци со адидас трењерки и фалц златни ланци со замаглени стакла да денсаат...спонзорушите ќе се збогатат, удрете по кучи...грешка.....нека бијат звучките сељачкото нека живее у џепуми

S

StormRage

Гостин
ај уште еднуш: турбофолкот е срање во боја (најчесто црна :pos2:)

Olivert

TheTruth
Член од
21 јануари 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
Нормален ли си ти шо зборуеш бе??????
Турбо фолкот некој вид на рок, метал и техно?????!!!!!!

Не ставам смајли во постов, воа не е за смеење за плачење е....Оливер, не знам шо да ти кажам друго, освен да посетиш психијатар во блиска иднина....
Абе алооооо!
Музикана мојт да е од се нешто.. .
На пр. онаа песнана ту ту ту како и да се викат, музикана лупат техно а дечконо завиват као луд... Шо е музикана во таа песна а???

Kajgana Shop

На врв Bottom