Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

Статус
Затворена за нови мислења.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
нема хишто боље од добра тетка :baeh:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Има некои над 35 години шо се глеа дека се добро сочувани....мх мх.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Не ми се дига на тетки постари од 35 години.
Мислењево е од 2009та али ајде:)
Е добро бате,еве поминуваш на улица,тетка 38 год,стегната се наведнува да земе ноФчаникот и паднал и сеа тебе нема да ти се дигне дека е 38? од кај ке знаеш? или го тепаш ако се дигне?

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Ама е тапа - муабетов - годините немаат врска - ти дете изгледа не си видел како изгледаат жените на 35 а како мажите ????

T

Tetro

Гостин
Nekoi zeni koga ke gi vidam stvarno poslovicata stanuva realna Sto Stare To Bolje.
Мислам дека појќе би одговарал изразот: Боле старо да ме учи, него младо да ме мучи. :)
Да, би се дигал. Сум имал партнерка и од 37-38 години, и воопшто не ми претставуваше проблем, не ја шетав во јавност.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
ууу и те како ми се дига :) Што има добри теткици,што би ги правел...:)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
не дај боже да и падниш в рака на тетка на таа возраст-има да станиш цеден лимон:kesa:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
На кого не му се дига е педер :) невозможно е да не те палат згодни милфици, ма кои јадни млади...милфица си е милфица на место намбр 1 :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
На кого не му се дига е педер :) невозможно е да не те палат згодни милфици, ма кои јадни млади...милфица си е милфица на место намбр 1 :)
то шо викаш-или си педер или автоматиката се дига до максимум:pos2:

Член од
7 март 2009
Мислења
1.172
Поени од реакции
844
Дали ми се дига на теткици постари од 35? Ама прашање,па како не,кој не е имал секс со таква тетка ништо не знае.Па овие милфици се најдобри за секс,се наоѓаат во доба кога имаат импресивно искуство и можат они да те поебат а не ти нив.Има да стенкаш кога ќе те јава,повеќе и од неа.Така да,ова е излишно прашање и тема,се разбира дека кај 95% од машката популација одговорот би бил позитивен освен ако не се тотално стрејт или теглат накај геј без и да знаат дека имаат проблем со сексуалната ориентација.А да,да не заборавам,да знаат помладите и понеискусните овде на форумов,најлесно ќе принудиш на секс токму ваква теткица.ПОЗДРАВ :smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мислењево е од 2009та али ајде:)
Е добро бате,еве поминуваш на улица,тетка 38 год,стегната се наведнува да земе ноФчаникот и паднал и сеа тебе нема да ти се дигне дека е 38? од кај ке знаеш? или го тепаш ако се дигне?
Истрениран му е :)
Кои 95 % ,ептен се ретки на тие што не се палат на милфици !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А да,да не заборавам,да знаат помладите и понеискусните овде на форумов,најлесно ќе принудиш на секс токму ваква теткица.ПОЗДРАВ :smir:
Да,најлесна комбинација за добар помин :)
Исто како што е лесно да собереш маж над 40 :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom