Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас мислам дека само Ноле знае колку има освоено... на најавата пишува едно, на нет пишува друго, еден пиши едно, друг друго... на крај краева, освојувањето трофеи, славата и популарноста е поголема од заработените пари... барем според мене, а другите незнам како размислуваат... :)

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Секоја чест за Ноле...супер изиграно и ептен е у форма оваа година,не очекував да победи, но сепак браво! Се радувам што е некој од балканов. :smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

ЅВЕР !!
Каков Надал, какви бакрачи ..

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Australian Open (Melbourne, Australia)
11.414.950 A$

Dubai Tennis Champ. (Dubai, U.A.E.)
2.233.000 $

BNP Paribas Open (Indian Wells, U.S.A.)

4.760.000 $

Sony Ericsson Open (Miami, U.S.A.)
4.500.000 $

Пресметувајте сега :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Тоа е вкупниот награден фонд на турнирот, зошто во спротивно Федерер до сега требаше да биде миљардер.

С

сашенко

Гостин
Australian Open (Melbourne, Australia)
11.414.950 A$

Dubai Tennis Champ. (Dubai, U.A.E.)
2.233.000 $

BNP Paribas Open (Indian Wells, U.S.A.)

4.760.000 $

Sony Ericsson Open (Miami, U.S.A.)
4.500.000 $

Пресметувајте сега :)
Награден фонд е тоа друже убаво ти рече the chosen.Иначе во Мајами и Индиан велс победниците т.е џоковиц зема по 600,000 x 2 = 1 200 000

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
И не така добра вест
Еве копирано од неговиот фб :)

It is a sad day for me,guys. Had to pull out from Monte Carlo tournament.
Monaco is place where i live and spend most of my time practicing. Each year i am looking forward to this event,because it's one of my favorites. This time i had to prioritize my health and rest of the season,for which i have high ambitions. I believe i will be recovered and ready for upcoming events on clay courts. I apologize to all my fans who bought tickets to come and watch me play here, hope this will not discourage you from following me in the future. I live here so you may see me around - a little hint for you - I spend most of my time at "La Spiaggia" restaurant (on the beach) during the lunch time ;) See you!!!

Danas sam odlucio da se povucem sa turnira u Monte Karlu. Nije mi bilo lako da donesem ovu odluku,jer u Monaku zivim vec 5 godina i koristim ga kao svoju trening bazu. Turnir u Monaku mi je jedan od omiljenih i svake godine se radujem svom nastupu. Ovoga puta sam morao da prioritizujem svoje zdravlje i nastavak sezone u kojoj imam velike ambicije. Verujem da cu se oporaviti i spremiti za predstojece turnire na sljaci. Izvinjavam se svim mojim fanovima koji su kupili karte da bi me gledali. S obzirom da zivim ovde, sigurno cemo se sresti ili u klubu ili na plazi :) Otkricu vam "tajnu" - provodim najvise vremena na plazi u restoranu "La Spiaggia". Vidimo se! ;)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
27 победа
5 титула
следна Мадрид? :)

С

сашенко

Гостин
За мадрид потешко малце.Ова беше белград во мадрид ке има далеку поквалитетни играчи на земја и таму ке биде вистински предизвик.Не верувам дека ке изгра ни финале таму..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Новак ако глеаше денеска, со 48% ( :) ) играше во финалето..

С

сашенко

Гостин
Новак ако глеаше денеска, со 48% ( :) ) играше во финалето..
Незнам за тоа, можеби и не е уигран сеуште на земја па така изигра ама толку можеше денеска.Не се форсираше премногу тоа ДА ама сепак далеку е од таа форма кога играа со надал полуфинале во Мадрид.Сега надал на земја игра далеку подобро од Ноле и затоа не очекувам да направи нешто против рафа доколку играат заедно во мадрид...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Незнам за тоа, можеби и не е уигран сеуште на земја па така изигра ама толку можеше денеска.Не се форсираше премногу тоа ДА ама сепак далеку е од таа форма кога играа со надал полуфинале во Мадрид.Сега надал на земја игра далеку подобро од Ноле и затоа не очекувам да направи нешто против рафа доколку играат заедно во мадрид...
Уф јака борба се водеше тогаш во третиот сет во тај брејк, Ноле за малку не успеа да го порази пред домашната публика. Во право си дека не е во иста форма како тогаш но да бидеме реални не е ни Надал а сеуште немаат дуел на земја оваа година така да незнаеме до каде се и ова ќе биде вистински преглед за понатамошните дуели според мене.

С

сашенко

Гостин
Уф јака борба се водеше тогаш во третиот сет во тај брејк, Ноле за малку не успеа да го порази пред домашната публика. Во право си дека не е во иста форма како тогаш но да бидеме реални не е ни Надал а сеуште немаат дуел на земја оваа година така да незнаеме до каде се и ова ќе биде вистински преглед за понатамошните дуели според мене.
Абе да ама надал е далку поуигран на земја сега и според тоа што го видов од надал до сега на земја годинва и од Ноле тоа што го видов во србија мислам дека Ноле има слаба подготовка во однос на надал (нормално 2 турнира веќе освои рафа) и ке биде мала предност во мадрид тоа.Надал играше одлични мечеви, веќе победи доста од луѓето против кои најверојатно ке игра и во мадрид и зима одлични поени и влегува во форма.Ноле исто игра добро ама му треба уште мечеви на земја да стигне до таа форма.Се надевам само дека на Ролнд Гарос ке биде спремен максимум да даде и да изиграат едно финале таму со Надал ама сепак нешто ми вика дека ноле ке падне пред финале на Роланд Гарос.Ама сепак ке видиме има време

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
27 победа
5 титула
следна Мадрид? :)

сигурно се зафркаваш..да се падне со Ферер сум 100посто сигурен дека губи со еден од него и Надал ќе изгуби да не збориме за РГ нема шанса Надал да ги даде вие на земја бар во оваа форма..

Kajgana Shop

На врв Bottom