P
PewDiePie
Гостин
Морe Њукасл играње браво ! Уште Лидс да се врати во Премиер и ќе биде топ !
Леон Бест дојде минатата годинa од Ковентри мислам и е член на репрезентацијата на Република Ирска.Искрено мене не ми се свиѓа Леон Бест многу, незнам не ми е по ќејф некако, Инаку Керол немој да го урочиш, таман е заминат на одмор за Дубаи.од каде се избаци сега леон бест??? некој од младинска школа на Њукасл???? Овој ми изгледа релативно поспуштен на земја, Керол поише ми изгледа дека ке го снајде судбината на Гаскоњ ке е пропие и се ке проебе.
Се повреди некаде на половина од прво полувреме, инаку колку ми е криво што не ги тепавме Сандерленд... Бтв дебитираше Ден Гослинг се гледа дека е ѕвер дечкото.Која среќа само ја имаше да го погоди одбиената топка од Харпер...Ептен ми е криво што победата ни беше на дофат :ѕ
што се деси со Смит, гледав само второ полувреме :ѕ
Ден Гослинг ќе биде одлично засилување според мене, само да се воигра и влезе во полна натпреварувачка форма.Се повреди некаде на половина од прво полувреме, инаку колку ми е криво што не ги тепавме Сандерленд... Бтв дебитираше Ден Гослинг се гледа дека е ѕвер дечкото.
На Сандерленд им требаше Њукасл за да го наполнат стадионот за прв пат сезонава
Ќе земеме сигурно, ама овој не заеба во 5 до 12. Вечер завршува преодниот рок, а моиве се убедени дека ќе ја довршат сезонава без Керол! Само не знам како мислат да се спасиме од испаѓањње со Амеоби, Бест и Ренџер!!!Лион Бест одлично го заменуваше Керол кога беше повреден, хедс ап мегпис, со тие пари ќе земете двајца напаѓачи минимум, и така сигурно ќе останете во ПЛ, следна сезона здравје )