Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Погледнете го видеово, ги има сите дресови од 1969 до 2010! :vozbud:

Кој го имате вие од колекцијава?
Јас ги имам овие два:

Домашниот од 1997-99

и

гостинскиот од сезона 1998/99.

Е поштувам вакви навивачи..Те цитирав тебе, али мислам на сите вистински навивачи за Њукасл.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Погледнете го видеово, ги има сите дресови од 1969 до 2010! :vozbud:

Кој го имате вие од колекцијава?
Јас ги имам овие два:

Домашниот од 1997-99

и

гостинскиот од сезона 1998/99.
Друже ја го имав тој од 2003 ама ми одрасна :toe: дај кажи каде можем да нејдем од овие новиве:)?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Друже ја го имав тој од 2003 ама ми одрасна :toe: дај кажи каде можем да нејдем од овие новиве:)?
Кај нас нема, мене овие два ми се од ОРКА, кога продаваа Адидас, кога ги имаше сите дресови од тимовиве и репрезентациите што го носеа овој бренд.
Инаку сега само преку интернет, ама чекај не брзај, некаде видов дека најверојатно од идната сезона ќе носиме Пума (не знам како сум ја промашил оваа информација до сега :toe:), а деновиве ќе биде промоцијата на дресовите за идната сезона.
Инаку еве интересен дизајн кој го направил некој тип како би сакал да изгледат дресот:

ЕДИТ:

Сега само што прочитав дека натпреварот со Ипсвич ќе биде последен пат да носиме Адидас по 15 години соработка, која трае од 1995/96.
Еве и некои слики од тие легендарни дресови:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Кај нас нема, мене овие два ми се од ОРКА, кога продаваа Адидас, кога ги имаше сите дресови од тимовиве и репрезентациите што го носеа овој бренд.
Инаку сега само преку интернет, ама чекај не брзај, некаде видов дека најверојатно од идната сезона ќе носиме Пума (не знам како сум ја промашил оваа информација до сега :toe:), а деновиве ќе биде промоцијата на дресовите за идната сезона.
Инаку еве интересен дизајн кој го направил некој тип како би сакал да изгледат дресот:

ЕДИТ:

Сега само што прочитав дека натпреварот со Ипсвич ќе биде последен пат да носиме Адидас по 15 години соработка, која трае од 1995/96.
Еве и некои слики од тие легендарни дресови:

Добри дресој, али мене појќе ми праеја ќејф овја од адидас:smir:

Член од
19 април 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
закон!!! за дресовите!!!
да јас одамна прочитав дека заврши соработката со адидас и дека од наредна сезона ке биде Puma!!! имам огромна желба некако да го набавам последниов дрес на адидас со Championship знакче :wink: а видов на официјалната страна дека се со попуст од 40 фунти паднати се на 25 фунти што не е голема сума а и незнам како одат тие нарачки групно ли, стварно незнам па ако има заинтересирани да направиме некако нарачка а??? :vozbud:

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
закон!!! за дресовите!!!
да јас одамна прочитав дека заврши соработката со адидас и дека од наредна сезона ке биде Puma!!! имам огромна желба некако да го набавам последниов дрес на адидас со Championship знакче :wink: а видов на официјалната страна дека се со попуст од 40 фунти паднати се на 25 фунти што не е голема сума а и незнам како одат тие нарачки групно ли, стварно незнам па ако има заинтересирани да направиме некако нарачка а??? :vozbud:
Ако можи некако да ми побарате дрес од портсму?Би ви бил вечно благодарен

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ајде утре да ја поминете границата од 100 поени.:vozbud:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
елел мораше ли тија гомна да дада гол у последна минута :mad::mad::mad::mad::mad:@:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::nenene::nenene::tapp::tapp::tapp::nesvest::nesvest:

Член од
19 април 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
ејјјјјј буљаш, па зашо толку касно кажа, за стримот... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom