Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
19 април 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
другар, испаѓањето од премиер лигата не беше недостаток на квалитетни играчи...
дури и во моментов Newcastle има подобар состав од пола екипи у премиер лига...
а за Попов и јас би сакал да го видам у премиер лига ама неќам да го гледам како грее клупа затоа што Jose Enrique игра фантастична сезона има и муабети дека можеби шпанците ке го земат на светско да биде замена зa Capdevila, единствена слаба точка кај нив у репрезентација... финтата е дека нема теорија Enrique да не биде прва опција за лев бек за новата сезона, така да би бил среќен доколку Попов направи трансфер во друг премиерлигаш, тоа е све...

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
другар, испаѓањето од премиер лигата не беше недостаток на квалитетни играчи...
дури и во моментов Newcastle има подобар состав од пола екипи у премиер лига...
а за Попов и јас би сакал да го видам у премиер лига ама неќам да го гледам како грее клупа затоа што Jose Enrique игра фантастична сезона има и муабети дека можеби шпанците ке го земат на светско да биде замена зa Capdevila, единствена слаба точка кај нив у репрезентација... финтата е дека нема теорија Enrique да не биде прва опција за лев бек за новата сезона, така да би бил среќен доколку Попов направи трансфер во друг премиерлигаш, тоа е све...
У потпуност се слажем со тебе, Њукасл има подобра екипа од 10 екипа у премиер сега што са, не е финтата да имаш играчи што са новчано повредни , или играле у големи екипе, финтата е да имаш играчи што играа само за Њукасл и за ништо друго.А за ова Горан Попов ќе биде ист случај како Шумоликовски у Престон, Хосе Енрике е едноставно незаменлив, исто таке многу ми прааа ќејф Колочини, Џонас, Нолан, Амеоби:) Наредна сезона завршуемо 6-7 и пласман за лига европа имамо:)

0-1:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: 98 boda

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Плимут 0 - 2 Њукасл Јунајтед

Стрелци: Енди Керол и Вејн Ратлиџ.

Со оваа победа и дефинитивно е обезбедена титулата во Чемпионшип!!!

WE ARE BACK!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

За муабетот за Попов, се сложувам со Енди КЕрол, Енрике ја игра сезоната на кариерата и нема шанси Попов да избори место покрај него во тим, а нашиов добро се развива во Холандија, па би било греота да му грее клупа и да стагнира. Плус, никаде не се споменува дека Њукасл ќе бара лев бек, најверојатно ќе купуваат десен бек, двајца од средина и еден напаѓач, ама уште е рано, долго е летото.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Има некои шпекулации дека Вилшер ако биде позајмен ќе биде најверојатно во Њукасл..

Член од
19 април 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
TOON FOR LIFE!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: Нека ни е честито чемпионшип титула, само така да продолжат...А Newcastle ке бара лев бек али веројатно ке биде тоа позајмица само као кавр за у случај на повреда... A за Wilshare читнав и ја такво нешто и искрено неќам да дојде иаме одлична средина али пред се Newcastle не е Bolton кај што ке се калат туѓи играчи... А за малиот (Wilshare) неам зборови страшен е, според мене после Gasgoigne најталентиран Ангичанец што се појавил, доколку има опција да се купи, тоа е више нешто друго... :pipi:

Атмосвера у соблекувална после утакмица... :cds:

Joey Barton И навијачите на теренот заедно прославуваат... :vozbud:

и дел од атмосверата кога навивачите се најдоа на теренот по означувањето на крај на мечот...

мн беше јако жими се... :nesvest: ја глеаше некој друг???

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
TOON FOR LIFE!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: Нека ни е честито чемпионшип титула, само така да продолжат...А Newcastle ке бара лев бек али веројатно ке биде тоа позајмица само као кавр за у случај на повреда... A за Wilshare читнав и ја такво нешто и искрено неќам да дојде иаме одлична средина али пред се Newcastle не е Bolton кај што ке се калат туѓи играчи... А за малиот (Wilshare) неам зборови страшен е, според мене после Gasgoigne најталентиран Ангичанец што се појавил, доколку има опција да се купи, тоа е више нешто друго... :pipi:

и дел од атмосверата кога навивачите се најдоа на теренот по означувањето на крај на мечот...

Ја ја гледав и беше незаборавно:) Вака да ни се повтори само во раце да имаме Трофеј на Премиер лигата :wink::salut:
Бтв вчера играчите: Hull и Routledge едноставно го ораја теренот:)

I

InF3cTeD

Гостин
честито нека ви е првото место и враќањето во ПЛ

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
За наредна година имам желби да се остане во Премиер лига па понатаму може за лига европа да зборимо

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2

Честито на титулата и на промоцијата стварно заслужено.Имам едно прашање.Пошто ние се селиме во чемпионшип (јас сум навивач на портсмут) каде можам да ги гледам утакмиците од чемпионшип?Имам на тв спорт клуб таму емитуваат чемпионшип ама не е доволно.Дали има некој веб страна на интернет или таква некоја работа?Фала однапред

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Честито на титулата и на промоцијата стварно заслужено.Имам едно прашање.Пошто ние се селиме во чемпионшип (јас сум навивач на портсмут) каде можам да ги гледам утакмиците од чемпионшип?Имам на тв спорт клуб таму емитуваат чемпионшип ама не е доволно.Дали има некој веб страна на интернет или таква некоја работа?Фала однапред
Еве некој од мене:

http://atdhe.net/

http://www.balkansport.info/cmps_index.php

http://www.justin.tv - овде ги има најголем дел од утакмиците во светот:)

Бтв ви пожелуем експресно враќање на Портсмут во Премиер лигата пошто лани покажавте дека сте сварно ѕверки:vozbud:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Браво момци,баш ми е мило...сепак Премиер Лига без Њукасл...не е Премиер Лига:smir:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Браво момци,баш ми е мило...сепак Премиер Лига без Њукасл...не е Премиер Лига:smir:
когај смо кј ова кој треба да биде у премиер лига, според мене тоа треба да са:
1.Челзи
2.Манчестер Ј.
3.Ливерпул
4.Арсенал
5.Евертон
6.Манчестер С.
7.Астон Вила
8.Тотенхем
9.Њукасл
10.Бирмингам
11.Блекбурн
12.Виган
13.Лидс
14.Фулам
15.Болтон
16.Сандерленд
17.Вест Хем
18.Вест Бромвич
19.Стоук
20.Портсмут

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Еве некој од мене:

http://atdhe.net/

http://www.balkansport.info/cmps_index.php

http://www.justin.tv - овде ги има најголем дел од утакмиците во светот:)

Бтв ви пожелуем експресно враќање на Портсмут во Премиер лигата пошто лани покажавте дека сте сварно ѕверки:vozbud:
Фала за искрените желби и за линковите од страниците.До лани имав мн срекни моменти со портсмут годинава никако.Сега се вашите 5 минути сепак ПЛ без њукасл не е ПЛ

Kajgana Shop

На врв Bottom