Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Не верувам дека може да се предизвика растење на градите. Сето тоа си оде генетски.

Нормално, може ако некоја се здебели или е трудна али иначе смоки глупости.... :pos2::pos2:

нема врска:smir:

Vikaat od semki od tikva rastele gradi ... ajde od sega ke grickame poveke semki ...:vozbud:

хехе неам поим сум слушнала од смоки ама незнам.........:pos2:

хехе неам поим сум слушнала од смоки ама незнам.........:pos2:

znaci toa so smokaite e opsto poznato:vozbud:

koga bev u sredno,edna drugarka ni kaza deka od smoki rastele grudi....

i site devojcinja po odmori jadevme stobi flips.

....pet godini posle....nema poznacajni rezultati

Бабата на другарка ми не убедува дека растат ако јадеш кромид :nesvest: лудо малку. Исто, муабет има дека растат од банани :vozbud:.
Без врска малку, но се наоѓаат девојки кои веруваат во ова.

Мислам дека темава е глупава...Не знам зошто уште не е избришана...:toe:
А и плус сите лупаат што ќе им текне, мислам, СМОКИ?!?:uvo:

а јас цело време мислев дека требаше во Хоби да иде...
п.с. исто така имам приметно дека ако не носат градник им се издолжуаат ама малце е грдо тоа ко на козичка.

п.п.с. извинете вака што сум отворен :)

Nema veze deka ako ne nosat gradnik se izdolzuvaat.Jas nikogas ne nosam gradnik pa ne se izdolzeni ko na kozicka.

Gradite se masno tkivo sto podebela e zenskata ima pogolemi gradi.Imam primeteno deka koga slabees prvo gradite ti se namaluvaat a posle se ostanato, a koga malku ke se zdebelis se odi na zadnikot a ne na gradite. Taka da pazite koga posakuvate golemi gradi da ne zavrsite so golem zadnik.

Од Јогобела растеле бе...

Мислам дека нема врска тоа од ова од она, како си граден така.

мене ми пораснаа прилично, а не се трудев многу:)значи, генетскиот фактор е факт(и мајка ми и тетките и баба ми се широкоградни:pos2:)
а митовите со смоки, мајонез, кромид и наизменично туширање и масажа се само зезање на сметка на женската популација.јас си ги сакам, ме нервираат само кога имам добиено, е тогаш ми се дефинитивно баскети, и не можам да спијам на стомак.

Генетски..Во најголем број од случаите..Ама еве па кај мене е обратно. :):). Има улога и нездравиот живот што се води денес, од исхрана до неактивност, прерано хормонално созревање и сл.
А за зголемување, знам дека со лачење на хормони, може да се зголемат, значи сексуални активности и сл. Ама, сепак неиспитано ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom