Во кој период сакате да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Или 18ти век/ барок, во голем аристтократски дворец или евентуално во времето на Гејшите....што би било некаде пред Прва Светска Војна.:pipi:

Хипиевски период. Море растур ќе праев! :D

Марина, се јадеш жива што не си била на Вудсток? Јас десна рака ќе си дадам да го видам Хендрикс таму :vozbud: Или пак на концерт на Zeppelin да сум отишол....ева :)

Toа би било од 70 некоја до 80 некоја :)

Од музички аспект би сакал да бидам во Сиетл некаде 88-89 па натаму. Периодото кога започнувал гранџот.

А инаку би живеел во 18 век во Русија. Во книги што имам прочитано многу ми се допаѓа тој период.

Во период кога настанува романтизмот

Или 18ти век/ барок, во голем аристтократски дворец или евентуално во времето на Гејшите....што би било некаде пред Прва Светска Војна.:pipi:

Super... gi obozavam ovie dva periodi... eh da mozev da ziveam vo nekoe od ovie vreminja... i da gi nosam tie raskosni aristokratski fustani ili da imam nametki kako gejsa...ehhhhhhhhhh:toe:

Периодот на хуманизам и ренесанса во Италија:pipi:

Во Мачедонија пре једно сто години,кад је немало албоси,па смо ги тепали турци...

ratpitblackandwhite.gif

Викторијанска ера. :vozbud: Индустријализацијата на западна европа.

Или евентуално, крајот на 19ти, почетокот на 20ти век во Монмартр. :pipi:

во времето на крстоносните походи и темпларите

Во времето на Луј XVI... И во неговиор дворец by the way...

Vo vremeto na Napoleon........posle, na diviot zapad, a od muzicki aspekt...vo vremeto koga Michael Jackson bese crnec

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom