- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Местата се однапред планирани, само не стигнале навреме до управниците и тие кои ги прават списоците, батали итни тиТочно, секогаш чуваат слободни места за ИТНИ случаи, или за пријатели![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Местата се однапред планирани, само не стигнале навреме до управниците и тие кои ги прават списоците, батали итни тиТочно, секогаш чуваат слободни места за ИТНИ случаи, или за пријатели![]()
Да, ама биди сигурен дека секогаш чуваат неколку места слободни, за Не дај БожеМестата се однапред планирани, само не стигнале навреме до управниците и тие кои ги прават списоците, батали итни ти![]()
Ништо не чуваат освен ако не го откаже некој местото.Да, ама биди сигурен дека секогаш чуваат неколку места слободни, за Не дај Боже![]()
Сигурен си? Епа не биди толку сигурен, верувај дека чуваат, за џабе не ти зборамНишто не чуваат освен ако не го откаже некој местото.
Ќе се увериш во тоа сама.
100% сум сигурен, не еден лани побара место од после, за многумина не се најде место, кога ќе ми текне ги втераа децата во остава(просторија позади лифт за чување на метли и слични работи потребни за чистачките)Сигурен си? Епа не биди толку сигурен, верувај дека чуваат, за џабе не ти зборам
Се разбира дека ќе ти кажат дека нема-на сите им викаат дека нема. Кај може да бара некој место после, нормално дека нема да му дадат(освен ако нема ДЕЕЕБЕЛИ врски, ама стварно дебели врски), е тогаш и на 15 октомври да се всели ќе има место за него.100% сум сигурен, не еден лани побара место од после, за многумина не се најде место, кога ќе ми текне ги втераа децата во остава(просторија позади лифт за чување на метли и слични работи потребни за чистачките)
Ако ги сметаш тие за нормални соби тогаш во право си.
Но знам како функционираат нештата по домовите и ова што го пишувам од искуство го кажувам и од лични примери кои лично сум ги видел и запознал.
Не ти помагаат ни тие дебели врски на 15 Октомври. До 1ви Октомври сите соби ќе бидат полни. Што треба поголема врска од директорот и управникот кога ни тие тој период неможат да ти најдат место затоа што едноставно нема. Ти викам се обидоа неколку преку нив, дури и нивни најблиски пријатели но ти кажав што добија.Се разбира дека ќе ти кажат дека нема-на сите им викаат дека нема. Кај може да бара некој место после, нормално дека нема да му дадат(освен ако нема ДЕЕЕБЕЛИ врски, ама стварно дебели врски), е тогаш и на 15 октомври да се всели ќе има место за него.
Да не знае некој колкава ќе биде месечната чланарина во теретаната во Пелагонија?
Бај д веј, ако има некој бруцош што бара цимери за во пелагонија нека пише. Јас и Ice_Hendrix сме сега за сега.![]()
Ај врски да ме сместат и јас идам!Еее да, дај некој кајганџија за цимер нека се понуди со нас двајца. Арни сме ние![]()
добар си (те тапкаат по рамо)? Не сакаш да знаеш шо им праат на добитеАј врски да ме сместат и јас идам!) Не сум бруцош годинава фала богу, ама добар сум
))