girl_girl
пловам на асфалт
- Член од
- 13 јуни 2010
- Мислења
- 913
- Поени од реакции
- 132
Haha a kaj mene maski, a baska i vo maski del...c c c samo toa ne!После мене на списокот и пред мене беа девојчиња мож и некоја од ни ќе ми биде цимерка
Haha a kaj mene maski, a baska i vo maski del...c c c samo toa ne!После мене на списокот и пред мене беа девојчиња мож и некоја од ни ќе ми биде цимерка
4ти спрат ќе бидат повеќе женски, 5 и 6ти 95% женски ...така ќе еHaha a kaj mene maski, a baska i vo maski del...c c c samo toa ne!
Mi olesna malku4ти спрат ќе бидат повеќе женски, 5 и 6ти 95% женски ...така ќе е
Јас сум ...Jas vlegov vo preliminarnite Pelagonija predadov dokumenti i bev vcera da go vidam i iskreno mi se bendisa to so go vidov...Bas e cisto. Btw ima nekoj od forumot so e Pelagonija?
Листот се дава при вселувањето^ И јас сум!
Инаку, листот со жиранти сега треба да се дава??!?!? Го нема никаде во потребни документи и не го дадов, зборам сега со другари 2-3ца дале. Да одам ако не во петок пак, да го дадам ако треба сега....
Listot so zirantite i menicata gi davas koga se vseluvas vo dom, indeks ne baraat, jas veke se vseliv i ne mi baraa indeks, samo vnimavajte, zasto posle mnogu isfrlaat od preliminarnite vo konecen. Moze da se sluci nekoj sto nikade do sega go nemate videno na spisok da se pojavi na konecen^ И јас сум!
Инаку, листот со жиранти сега треба да се дава??!?!? Го нема никаде во потребни документи и не го дадов, зборам сега со другари 2-3ца дале. Да одам ако не во петок пак, да го дадам ако треба сега....
Некој како тебе.Listot so zirantite i menicata gi davas koga se vseluvas vo dom, indeks ne baraat, jas veke se vseliv i ne mi baraa indeks, samo vnimavajte, zasto posle mnogu isfrlaat od preliminarnite vo konecen. Moze da se sluci nekoj sto nikade do sega go nemate videno na spisok da se pojavi na konecen![]()
тие се заменети со тие што ѓи имаше на прелиминаренListot so zirantite i menicata gi davas koga se vseluvas vo dom, indeks ne baraat, jas veke se vseliv i ne mi baraa indeks, samo vnimavajte, zasto posle mnogu isfrlaat od preliminarnite vo konecen. Moze da se sluci nekoj sto nikade do sega go nemate videno na spisok da se pojavi na konecen![]()
и ова ми отвори надеж многу, може и комшии ќе бидемеПрелиминарниот го пуштаат колку да има нешто објавено додека се предадат документите.
Ама и конечниот незначи дека е конечен ако се разбираме![]()
Зашто вака сега ме напаѓаш? Може сум била и на прелиминарен..Некој како тебе.![]()
Точно, секогаш чуваат слободни места за ИТНИ случаи, или за пријателиПрелиминарниот го пуштаат колку да има нешто објавено додека се предадат документите.
Ама и конечниот незначи дека е конечен ако се разбираме![]()