Студентски домови

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Nema vrska toa. Sekoe vraboteno lice moze da bide zirant.

Mene me interesira shto pravime nie brucoshite so indeksi, pisuva deka treba da odneseme indeksi, a nas
ke ni davaat duri koga ke pochneme so fax.
Сигурно знаат дека ќе ни ги дават кога ќе почнеме,па не верувам да прават проблеми.

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Сигурно знаат дека ќе ни ги дават кога ќе почнеме,па не верувам да прават проблеми.
Сеа ќе ни ги даат нас, на Кирил и Методи... И после може да одиме... :) само кога точно почнува вселувањето?

Милнаеее... Ке спиеме у жена-парк изглеа?! :)

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Aj nekoj so znajt da mi kazit kako e so internet vo studenskive
Jas sum vo pelagonija brucos pa aman kazete so e kako e so net zs bez net niso ne prajme

K

KomitaMKD

Гостин
Aj nekoj so znajt da mi kazit kako e so internet vo studenskive
Jas sum vo pelagonija brucos pa aman kazete so e kako e so net zs bez net niso ne prajme
Минатата година немаше нет во Пела имаш интернет кафе одма наспрети така да не се секирај многу.Е сега за годинава слушнав дека ќе имало интернет бесплатен во секоја соба.Ти земи си го компјутерот од дома ти и чекај:smir:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Јас ко бев лани пелагонија на гости во мај месец имаше интернет ама само до пенџере фаќаше. А за вселувањето мислам дека е од 12 т.е од вчера до 15 ти, јас утре ќе одам.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Јас ко бев лани пелагонија на гости во мај месец имаше интернет ама само до пенџере фаќаше. А за вселувањето мислам дека е од 12 т.е од вчера до 15 ти, јас утре ќе одам.
Tука друго пишува:
Студентите кои се на конечниот список се вселуваат во студентските домови од 15.09.2009 до 21.09.2009 година. Вселувањето е лично или со родител-старател, при што задолжително e да се понесе индекс, документ за идентификација, три слики со големина на пасош, меница за жиранти од 100 денари и обврска за жиранти.

T

Tetro

Гостин
Tука друго пишува:
Студентите кои се на конечниот список се вселуваат во студентските домови од 15.09.2009 до 21.09.2009 година. Вселувањето е лично или со родител-старател, при што задолжително e да се понесе индекс, документ за идентификација, три слики со големина на пасош, меница за жиранти од 100 денари и обврска за жиранти.
ne zaboravajte i kopii od licnite karti na zirantite

Минатата година немаше нет во Пела имаш интернет кафе одма наспрети така да не се секирај многу.Е сега за годинава слушнав дека ќе имало интернет бесплатен во секоја соба.Ти земи си го компјутерот од дома ти и чекај:smir:
vo Stiv postavija mrezza. sega za sega ne e aktivna, cekame i server da donesat i da go testiraat, pa nekade okolu 20-ti mozze i ke ima internet... kojznae kakov ke bide??:helou:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
А ево да речиме дека ке немат нет и немат можност пример да си ставам нет? Wireless некој шо знам јас ова она?

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Tука друго пишува:
Епа за вас шо сте за Манчестер можи покасно е вселувањето, погрдите соби да ви се паднат. :icon_lol:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Јас ќе одам утре па јеби га ако ме примат арно ако не ќе преспијаме негде по паркој а скоро сите другари ќе одат утре не знам шо да речам, ова ми нема логика на 15 ти почнуваме на 20 ти вселувањето.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
А ево да речиме дека ке немат нет и немат можност пример да си ставам нет? Wireless некој шо знам јас ова она?
Ај да се цитирам уш еднаш пошо никој рецка не ми мавна :S :(

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
10.308
Ај да се цитирам уш еднаш пошо никој рецка не ми мавна :S :(
so tolku zapna za netot be drugar?? tolku li ti e dojdeno do toa?gledas deka vo blizina imas pristap na net,kolku casa dnevno sakas na net da minuvas?imas mnogu podobri i pointeresni raboti po sk i po studentskite domovi od netot.

od kade moze da se kupi menica za ziranti,i dali treba da bide [potpisana samo od zirantite ili treba i pecat od rabotno mesto ili nesto slicno?

Kajgana Shop

На врв Bottom