- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
a ne treba?Зар треба да одлучувам за да започнам муабет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a ne treba?Зар треба да одлучувам за да започнам муабет?
Не знам дали треба, мене обично муабет ми почнува без да треба да одлучувам.a ne treba?
navistina?a vo kafik(da receme)priogas na sekogo?i so sekogo zapocnuvas razgovor?Не знам дали треба, мене обично муабет ми почнува без да треба да одлучувам.
не приоѓам јас никогашnavistina?a vo kafik(da receme)priogas na sekogo?i so sekogo zapocnuvas razgovor?
bravo za tebe.i sega ti stana jasno zasto go izbiras toa sto go izbiras?i ako ne izbiras ,zasto ne izbiras?не приоѓам јас никогаш![]()
округло па на ќошеbravo za tebe.i sega ti stana jasno zasto go izbiras toa sto go izbiras?i ako ne izbiras ,zasto ne izbiras?
od kade sega ova?ima grd sarmer?
ne me svakas,neli?округло па на ќоше![]()
treba li da potsetam deka prasanjeto e KARAKTER ili UBAVINA,i ne e bitno dali se raboti za vnatresna ili nadvoresna ubavina,sepak e toa ubavina,i nema vrska so karakterot.Дефинитвно шармот и убавината не е исто. Има луѓе кои надворешно не се убави или просечни, ама имаат толку многу харизма, толку многу се шармантни што изгледаат најубаво на свет и изгледаат привлечно. Исто и обратно. Сум видела момци преубави како кукли, ама немаат шарм некако груби се и едноставно убавината им се губи.
karakterot e najpromenlivo nesto.i zavisi od mnogu faktori.isto i od tebe,i tvojot odnos kon nekoja licnost.кратко и јасно дефинитивно карактер бидејќи убавината е пролазна ствар мислев на надворешната ,а додека внатрешната убавина останува засекогаш односно карактерот
а пример јас да те прашам вака нешо можи??има некој тип онака физички не ти се допаѓа на прв поглед..и со него си само другарски без никакви други симпатизирања...но со тек на време ти согледуваш колку е тој добар...мил...љубезен..па почнува да ти се допаѓа нели??има многу примери вакви....па тука не го гледаш изгледот повеќе така?туку неговите карактеристики како човек...
Ако е добар, мил, љубезен и ги поседува сите оние позитивни карактерни особини....јас сум сигурна дека би бил совршен другар. А другар и ќе остане ако не ме привлекува физички
Сепак...фала на прашањево...ме натера да се подзамислам малку. Којзнае...можеби и не сум во право,секакви ситуации постојат :smir: