Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
карактер, карактер бла бла бла
Абе ако не ти се свиѓа и најдобар карактер да има нема да и/му дадеш шанса. ПОсле не ке излегуваш со карактер туку со личност.

карактер, карактер бла бла бла
Абе ако не ти се свиѓа и најдобар карактер да има нема да и/му дадеш шанса. ПОсле не ке излегуваш со карактер туку со личност.
I jas se slozuvam so ova tvoevo ,koga zapocnuvas nesto so nekoj togas e fizikus vo prasanje atek podocna izleguva na povrsina karakterot ,i sega od kaj znaes ti nekoj kakov e po karkter ,znaci ubavina odbiram.

i jas se slozuvam so toa,deka prvo se gleda izgledot.

i samo edno prasanje do site tie sto bi odbrale karakter:
-za zenskite: dali pomegu MARCUS SCHENKENBERG I DENY DE VITO bi go odbrale DENY DE VITO?
-za maskite: dali pomegu ANGELINA JOLI i DONATELLA VERSACE bi ja odbrale DONATELLA VERSACE?

ubavinata sto bi rekle stari trae tri dena a pametot i karakterot e ona sto ostanuva znaci ne e celta da se najde ubavo masko a da nema nikakvo ponasanje tuku prosecno masko no da znae da kaze 3 zbora pametni iako ponekogas e dobro da gi ima i dvete pamet i ubavina iako mn retko ovie dve osobini odat zaedno...

Во ред е дека е важен изгледот ама што ке ми е мене марка дечко ако е простак,наркоман,лажливец,ако нема никаква култура,ако не знае како да се однесува со мене и сите други околу него....дефинитивно е битен карактерот,тоа е барем мое мислење а по што е демократија секој има право на свое мислење :icon_razz:poss:чао....

Prvo eden odgovor do site.. interesna rabota e sto ovie odgovori so gi dadovte deka karakter gleate, ova samo na cyber svetot go mislite, a u real live sekogas go odbirate drugoto. Zaso odma ko ke gleate nekoj manekence, fraerce so 3 kila lance itn, odma ke se zaljubite u nego.. zaso ? zaso dobar e od nadvor.. tipce , ima zlatno lance itn.. a u karakter da ne zborime, ali pak ke go prifatite samo deka e UBAV.

A za temava..

Licno jas bi odbral karakter. zaso sto ke mi e LEPOTICA koa e losa sprema mene, ne me pocituva. Podobro neka e nekoja grda ali da ima karakter i da me pocituva, otkolku LEPOTICA i da ne me pocituva itn.
Ko mnogu so kazaa na temava, nadvoresnata ubavica e minliva, ali karakterot go krasi covekot, taka da..

Pozz

и карактеро е минлив - луќето се менуваат со текот на времето
јас би одбрал некоја златна средина меќу двете

Искрено реално да си прајме муабет - кој одбира карактер?
Карактер одбираат личности кои само виртуелно преку мсн водат разговори со одредени личности, а во живо истите личности им се одбивни! И карактерот тука не го гледаат, затоа што ја етикетирале личноста како непривлечна.

Како можеш на некоја да и го знаеш карактерот а да не ја знаеш физичката убавина?
Тоа е исто како некоја да ја сакаш, а да незнаеш каков карактер има.

Машките - Убавина
Жените - Карактер

Ама за мене средина затоа што колку и да е убава ако нема карактер добар колку што е убава не вреди многу во мои очи.

Bi gi izbrala karakteristikite od *2* + ubavinata od *1*.....:)

Mislam deka sovrshen izbor bi bil da ima nesto izmegju primer 1 i 2...

pr. nemora da e sovrshen , no dovolno bi bilo ako e so prose4na ubavina,dobro vospitan i pred se lojalen :)

dovolno za da uspee edna vrska :)

sto ako mi e ubava ako mi ide po zivci mi se kontra i me nervira,kolku i da e ubava posle takvi postapki ke mi bide odbivna i odvratna.sum imal takvi slucaevi i nemozam da smislam vise..:vozbud: iust be a women:baeh:

...se podsetiv na edna mudrost drevna, koja nekogash nekoj mi ja kaza uz muabet sluchajno, ustvari edna cura mi go kaza ova koga i rekov deka ima mnogu ubavi ochi...znaete sto mi odgovori...abe, Ljube..."ne se zivee ni so ochi ni so slika, tuku so chovek na mesto"...

...sakam da go chujam mislenjeto pogotovo na zenskiot del od forumov...a za toa ke vi dadam primeri dva, koi iako ke vi izgledaat deka se dijagonalno sprotivni, na zal se chesta pojava i realnost...

primer-1...imate mashko koe e ubavo, lichno,zgodno, megutoa ima osobini na neverstvo, prepotentnost, neiskrenost(se ona sto vikaat ziv gjavol i e neodoliv)

primer-2 imate edno obichno momche od prosechna familija,fin, vospitan, kulturen, senzitiven(se ona sto moze da go krasi "chovekot na mesto"),megutoa e dosta nelichen ili ako sakate grd...

...moeto prashanje do vas e kogo bi odbrale, za vash zivoten sopatnik???

Абе убавината пролазна работа си е... и + се работи за вкусови....можеби тој шо мене ми е преубав на другарка ми ќе и е грд итн итн...
И + ако немат понашање кој к*р од неговата убавина? Убавината за мене е како слика... ќе ја погледнам и ќе си заминам ко ништо да не било...
Значи гласам за пример 2 :smir: (сеааа, не да е некој скрос ко ретарда во фацата)

И да додадам.... ГРДИ ми се оние “фраерчињана“ за кои повеќето девојчиња “коси кубат“... и да се најубави во цел град мене ми се одвратни

јас сум доста површен тип и работата е шо ако девојката има карактер мора да има и барем некаква убавина и шарм за да биде со мене, затоа што дефинитивно ќе зјапам по поубавите шмизли и празнодушни курвичиња и оп ќе се деси ненамерно варање...али таа 10 карактер и 10 убавина комбинација...слабо, јеби га, ќе ја барам до крајот на животот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom