Идејата ми беше таа. Решава она што може, а за останатото ги дава можните комбинации. Притисни повеќе пати на старт. Решава и понатаму, а ако не е многу тешко, решава до крај.Супер само тоа за решавање не ти дава решение, ти ги дава сите можни комбинации, која бројка каде можеш да ја запишеш што не е решение.
Ама важно се реши и направи нешто
Баш и немам многу време. Или поточно кажано, време имам, но на терен немам компјутер. Но кога имам шанса, го вклучувам Visual Basic.Добро е, само напред, само не е завршено =)
not-a-virus:RiskTool.Win32.PsKill.1101 (6, 2, 611)Еве една програма кој мислам дека е многу добра се работи за
Македонски Anti Virus System Верзија Anti Trojan.
Јас ја употребувам и доста добро да неречам одлично се покажа на компјутер каде нема вируси едноставно непушта да влезе вирус без разлика на тоа дали е нов или стар вирус едноставно работи па пробајте ја.
http://rapidshare.com/files/221997895/makedonski_anti_trojan_ver_2.rar.html
Во изработка сум на целосен Македонски Anti Virus System во кој еден од програмите ќе биде и Anti Trojan Верзијата. Ми се смачи од Antivirusi Кои постојано ми го кочат целиот компјутер и решив сам да си направам Antivirus кој верувајте или не Не се осетува дека работи на компјутерот а брка невероватна работа во поглед на заштитата.
Никој незаебава никого тоа е само pass не го сваќајте тоа озбилно оваа програма детектира автоматски се што се стартува и го исклучува од процес и го бриши. Убаво пишува во помош на анти вирусот. Инаку програмата јас ја имам тестирано со AVG 8, Kaspersky 7 И AVAST. со овие кои ги кажав нема конфликт а со други антивирусни програми ја немам тестирано. И ИЧ не му се секирај ако најдува нешто тоа е само бидејќи се вклучува само автоматски, ако може кажи што анти вирус користиш и што поточно ти се случило па поопширно ќе ти одговорам. Инаку знаеш дека два анти вируси на еден компјутер се гледаат како вируси па може и тука да се случило нешто слично.not-a-virus:RiskTool.Win32.PsKill.1101 (6, 2, 611)
not-a-virus:RiskTool.Win32.PsKill.au (6, 2, 611)
not-a-virus:RiskTool.Win32.PsKill.1101
not-a-virus:RiskTool.Win32.PsKill.au
RiskTool.PsKill.AD
Признај си кои процеси ги килнуваш, од анти вирусите или грешка сум ?
Едит:
Pass: koj kogo zaebava
Македонски Anti Virus System Верзија Anti Trojan.
Ми се смачи од Antivirusi Кои постојано ми го кочат целиот компјутер и решив сам да си направам Antivirus кој верувајте или не Не се осетува дека работи на компјутерот а брка невероватна работа во поглед на заштитата.
Како разграничуваш што од тие ствари е вирус, а што не е? Или... не разграничуваш?оваа програма детектира автоматски се што се стартува и го исклучува од процес и го бриши.
Тоа kamikaza е само име немојте да мислите дека сакам некому да наштетам со ова, тоа е КАКО ШТО КАЖАВ Е АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА А НЕ ВИРУС. Ако некој сака вирус само нека каже и во код ќе му пратам имам неколку направено. И да не се секирш инсталираја дома нема ништо лошо да направи само може да те заштити подобро.Ја инсталирав на факултет пошто дома не ми се ризикува
Кога видов Тим Камиказа јасно ми беше , а пасвордот беше капачето
Нели цели тимови работат на еден антивирус ? многу амбициозно само напред
Да цели тимови работат на еден антивирус ама јас немав со кого па почнав сам...
Како разграничуваш што од тие ствари е вирус, а што не е? Или... не разграничуваш?
Абе.. ти си тренирал за волку глуп да бидеш, а?Незнам колку си запознат ама секој вирус за да се стартува му треба да има autorun.inf тој во него содржи што треба да вклучи автоматски штом ти ќе кладеш пр USB и др. без твое знаење. Значи антивитусот го отвора тој фолдер вчитува што треба да се отвори автоматски и го бриши и него и тоа што треба да отвори. Дали ме разбираш. Сите антивируси кои ги користиме неработат на ваков принцип тие бараат според база која треба да се надоградува а за тоа земаат пари и др. и не им се исплаќа да направат нешто што повеќе нема ти нив да ги бараш ама никогаш повеќе.
Немора да навредуваш јас само ти објаснив па ти како сакаш.Абе.. ти си тренирал за волку глуп да бидеш, а?
На вирусот му треба autorun.inf, а?
Извини.. не си глуп.Немора да навредуваш јас само ти објаснив па ти како сакаш.
Бате јас ти кажав што како работи. Па незнам и ти дали знаеш дека во windows постои опција каде можеш да ги гледаш скриените фајлови ама од системот а ако користиш Linux тие сами се гледаат па затоа на LInux стави заразано USB и ќе видиш дека има autorun.inf отвориго него и види кого треба да стартува. Јас ти кажувам за на чист компјутер непушта да влезе вирус не ти прам јас муабет за заразен. За заразен оваа програма нисто не ти помага Дали ме разбра.Извини.. не си глуп.
Ај сеа, пошто не си глуп, иди www.google.com ... и провери ги стварите кои што ми ги “објасни“ . Ок?
Откако ќе го направиш тоа ... врати се тука, пиши што си научил... Ок?
Последен мој одговор на тебе, пошто си премногу глуп да трошам битови на тебе!Бате јас ти кажав што како работи. Па незнам и ти дали знаеш дека во windows постои опција каде можеш да ги гледаш скриените фајлови ама од системот а ако користиш Linux тие сами се гледаат па затоа на LInux стави заразано USB и ќе видиш дека има autorun.inf отвориго него и види кого треба да стартува. Јас ти кажувам за на чист компјутер непушта да влезе вирус не ти прам јас муабет за заразен. За заразен оваа програма нисто не ти помага Дали ме разбра.