deXterche
тадаммм
Сигурен си дека не е фотошоп?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си дека не е фотошоп?
Уште одма приметив дека е фотошоп само ај викам да не се излетам прв да прокоментирамСигурен си дека не е фотошоп?
Могуче е, и мене ми успеа :smir: Новиот алгоритам не го тестирав многу, а и беше така порелаксирачки направен со повеќе пропусти. Али сепак не е баг, се тепа и вака на Икс по :wink:
Еве една, мала, проста, ама за мене, ептен корисна програма, ја праев за мое задоволство и потреба, работена е во C# .NET и споредена со други програми на други деца на 15 години (јас имам 15години) мислам дека не е лоша.
Програмот е прост, корисен, и јасен.
Пробајте, и чекам некоја критика
Thunder Shutdown 1.1
Ова ми симиња цел framework. А да го ставеше само .exe-то?
Во која верзија на C#.NET е правена? 2003, 2005 или 2008?
Не ти работит под линукс...
Не мојт да ја најдит датотеката
Ако планираш да продолжиш да ја развиваш програмава, види си го и ова: http://www.neodatis.org/
Мала, објектна база, ептен ке ти завршит работа.
Вака е ОК..пр: ако ја стартуваш JVM од директориумот кај шо се наоѓа .jar фајлот, апликацијата ќе биди во ред. Ако се наога .jar во /home/dime/cdlist, прво пробај оди cd /home/dime/cdlist, па после java -jar ???.jar
Вака е ОК..
Програмава ти е супер!!!
Него, како земаш патека?
преку System.getProperty??
Пробај користи релативна патека
"dir/dir/file" и мислам немат да имат вакви проблеми.
Вака, пред се добро сработено, со оглед што е јава и што да направиш саглам десктоп апликација во неа е некако мазохистичко.http://dimebt.googlepages.com/cdlist.html
Ова е мојата прва апликација направена во Java. Ја правев долго време, но со неа почнав да учам Java. Ми беше како основен пример.
Пример: денес прочитав за фајлови, и сега земам го пишам кодот кај што апликацијата се поврзва со фајлот. Мислам дека ме свативтеЗатоа кодот е ХАОС!
Па кажете шо мислите.