Dedicated For Life

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Секако дека се едни од најдобри, во составот членува еден од врвните стручњаци за шведски дет метал Психо.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
DFL ми се омилен бенд и заради тоа не сум сигурна дека можам да сум објективна. Прв пат кога ги слушнав ми звучеа монотоно, но кога им го набавив албумот и откога го убив од слушање почнав да ја сфаќам "поентата". Едвај го чекам новиот албум :)
Омилени траки:
No faith
Forever Gone
P.E.E.L
Vo edinstvoto lezi silata

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Можеби се добри во тој некој нивни свет на метал (такозвани шведски дет). Генерално како метал бенд се досадни, апла. Шаблонски песни.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Точно е дека работат по определен шаблон (кој мене лично ми се допаѓа). Особено ме кејфаат лириките - ебат мајки.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
еднаш ги имам у живо видено .. коа им беа предгрупа на Apocalyptica .. се сеќавам само дека тој вокалот као Робокап се движеше :pos:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
пеер па стварно беше таков ... а иначе шо ти е форава со првото смајли :pos::pos::pos:

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
:pos::pos::pos::pos::pos::pos: еве ме! трчам! (тешко нас со муабетиве. Ај КАТ) :)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Можеби се добри во тој некој нивни свет на метал (такозвани шведски дет). Генерално како метал бенд се досадни, апла. Шаблонски песни.
Точно така!

Kajgana Shop

На врв Bottom