И најгрдото за машките е супер...Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само не,жените можат да си спијат на тоа уво ама благе везе нема. Секако има напалени мајмуни што не фатиле пичка со рака ама повеќето имаат осет и не се очајни како што вие сакате да ги прикажете.

Не ми треба да е убава, нити згодна, ама сакам да има убав поглед, да е слатка , мила и шармантна.:back:

Има девојки што ни со литро ракија не поминуваат,така да колку толку и машките бираат.

Ми се случувало да имам нешто со некоја грда ко тракторска гума,ама затоа сабајлето кога ќе ми текне што сум праел не ми се станува ми се умира.

Немај мака бе..:)

Јас сум минел и со "Грбнапрскалица",па пак сум жив и здрав,ааа кога ќе ти текне велиш ти се умира-па пи*ка брат ама од друг агол и кога ќе видиш нема ништо лошо освен...пак ерекција ако мислиш подолго:)

Добро само мене начисто ме интересира КОЈА Е НАЈГРДАТА т.е дали ќе ги примениме стандардите на космополитен,на ТЕА модерна И.Т.Н??

Нема врска,никогаш не би легнал грда девојка,не сум го нашол во ѓубре је*ига..

Ебаго... ова ко темана дека не било до големината него до техниката, празен муабет... чисто од очај.

така е, колку е голема стагнацијата - толку поголем габор ќе легнеш :toe:
ако си тип ко Хју.Х. и слична градска ебачина они ќе те бркаат а ти само бирај :)

Ззависи дали е за западниот или источниот пазар. Навидум, и за двата е иста... ама не е иста... поголемиот дел од опремата во голем број случаеви за источниот пазар недостасува, а тоа се обидуваат да го сокријат со провидна шминка...

Ззависи дали е за западниот или источниот пазар. Навидум, и за двата е иста... ама не е иста... поголемиот дел од опремата во голем број случаеви за источниот пазар недостасува, а тоа се обидуваат да го сокријат со провидна шминка...

Како за кого, јас сум навикнат да "гледам/оценам преку шминка" можеби ќе изгледа поубаво но тешко да ме залаже, барем не колку што треба :)

Како за кого, јас сум навикнат да "гледам/оценам преку шминка" можеби ќе изгледа поубаво но тешко да ме залаже, барем не колку што треба :)

Веројатно тоа се должи на искуството што си го стекнал од грешките при проценките... :)

Еден другар во однос на ова ми викаше,има едно рпавило во мое семејство што се прененсува од колено на колено,а тоа е дека жена без да ја видам без шминка штотуку станата од спиење не ја земам за жена,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom