И најгрдото за машките е супер...Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
priti ovaa e ovoj dakle musko so perika a baska ne sum tolku pijan da ne mozam da razlikuvam ustvari me potseti ic ne sum piel deneska aj ke ti kazam za edno saat dva da se natankam prvo so alkohol ...mada mislam deka e masko

ова демек само мушко може да биде волку ружно или.....

Не јас гарантрирам дека е девојка! Патем сеуште очекувам одговор! Бидејки ти напомена дека ниедна девојка не е доволно грда нали? Значи би ја ебнал и оваа?

Не јас гарантрирам дека е девојка! Патем сеуште очекувам одговор! Бидејки ти напомена дека ниедна девојка не е доволно грда нали? Значи би ја ебнал и оваа?
Остај тоа мојава не ја ни коментира :pos2: изглеа сеа ќе смени ставот кај и да е!

абе вие не сте нормални!сега ќе им се смееме на луѓево и нивниот физички изглед?ставите прст на глава!

Кој рече дека ќе се смееме на физичкиот изглед? Самопрашав јас и девојкава ја зедв за пример!

I na trezno ne me prasuvajte ...

mada ovaa ima ubavi oci na primer daj cela figura be sto sea si stail vaka , nema da mi dojde samo glava mene i da mi rece ke ti go ispusam ... daj malce potrudi se ako veke se seiris ili se obiduvas napraj go toa malce postosno

Al cenam pokusaj

BTW ne e u red da postavues sliki od drugi devojki od net tuka posto e moze necija sestra , ako si veke manga pa pokazues ruznocha na drugi redno bi bilo da stais i tvoja slika kolku za komparacija za da kompenziras drskosta sto i navleze vo intimava na nepoznatava dama so ubavite oci

[Едитирано]

Колку што девојка може да има право на избор на кого да му даде, исто така и јас сум личност, со карактер, со и право на избор. ДА, ќе одберам...и да, кој бира мастурбира, ама јебеш га, мастурбирам ама со моја рака и не ја плаќам...ама кога еднаш ќе одберам ќе биде по мој мерак..

ајт сеа. реплицирај нешто у твој стил...те очекувам

Тапа фраер е овој Sweden :) Хахахахахахаха и тапа муабет прај во темава :)

П.С. не ебам грди па последна да е :)

Може да прекинете да се навредувате? Разбирам жешка дискусија, ама вие претерувате со изразите.

Убаво ќе ги разгледам последниве неколку страни и некои постови ќе бидат избришани, а некои едитирани. Се надевам дека нема да има потреба да банирам некој од темава.

Темава ми е малку навредлива ама....мое мислење добро знам дека машките се позапалени за секс но ако ти дојде некој фрижидер од девојка а ти сирот едвај имаш 60 кила...па не иде...така да гласам за НЕ

Или ај нека не е 60 нека е 20.. ама без заби со криви уши и големо чело.
Извини, што имаш ти против тие со големо чело?:pos:
Шала.

Туку, што направивте бе на темава? Едвај дочитав до крај, се изморив додека стигнав до крај:) Фино.

Никогаш не може да се дојде до еден одговор на вакви теми, бидејќи секогаш ќе бидат поделени мислењата. И тоа е добро. Само косата ми се крева кога читам како членовите се навредуваат меѓу себе. И уште нешто. SWEDEN, батка, само не ми е јасно зошто тебе не ти е јасно дека ич не не` интересира колкав ти е (во недостиг на зборови без врска начин демек да „закопаш“ некој). Океј?

Одиме понатаму.
Секако дека нема да генерализирам и да кажам дека маживе не бираат со каква легнуваат. Мрзам генерализации, се` е индивидуално.
Каква врска има тоа што јас ќе кажам дека некој спие со некоја грда? Она што за мене е грдо можеби за друг е убаво и обратно. Секој пар очи гледа различно.
И кој со кого сака нека има секс, та му била грда та му била убава.

Шала.

Туку, што направивте бе на темава? Едвај дочитав до крај, се изморив додека стигнав до крај:) Фино.

Никогаш не може да се дојде до еден одговор на вакви теми, бидејќи секогаш ќе бидат поделени мислењата. И тоа е добро. Само косата ми се крева кога читам како членовите се навредуваат меѓу себе. И уште нешто. SWEDEN, батка, само не ми е јасно зошто тебе не ти е јасно дека ич не не` интересира колкав ти е (во недостиг на зборови без врска начин демек да „закопаш“ некој). Океј?

Одиме понатаму.
Секако дека нема да генерализирам и да кажам дека маживе не бираат со каква легнуваат. Мрзам генерализации, се` е индивидуално.
Каква врска има тоа што јас ќе кажам дека некој спие со некоја грда? Она што за мене е грдо можеби за друг е убаво и обратно. Секој пар очи гледа различно.
И кој со кого сака нека има секс, та му била грда та му била убава.

Форчн, не е само големото чело, склопи ги сите 3 работи заедно :back:

Немам ништо против никого :) само сакав да кажам дека неможам да легнам со било која.

Pa frotune ako tolku kosa ti se kreva kako ne ti se krene na zborovite upateni kon mene od tipot

neandertalec , bezveze tip i slicni navreduvanja a ja koa ke kazam deka imam golemo kuriste od 38 santima pa radi toa ne odbijam toa go brises ?

Kamo proporcionalnost ?

Шала.
Форчн, не е само големото чело, склопи ги сите 3 работи заедно :back:

Немам ништо против никого :) само сакав да кажам дека неможам да легнам со било која.
Те разбрав, пишав дека е шала:wink:

Pa frotune ako tolku kosa ti se kreva kako ne ti se krene na zborovite upateni kon mene od tipot

neandertalec , bezveze tip i slicni navreduvanja a ja koa ke kazam deka imam golemo kuriste od 38 santima pa radi toa ne odbijam toa go brises ?

Kamo proporcionalnost ?

Ili i ovde igra kljuc za zastita na nacionalnite malcinstva ?
Не можам наеднаш се` да средам, не сте претерале во еден или два поста. Реков дека ќе биде избришано или едитирано.
Ќе те молам да не пишуваш глупости (во врска со болдираното).

И вратете се на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom