И најгрдото за машките е супер...Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Испоровоциран од неколку поста вечерва,сакам да ја отворам темава во која сите сакам да ми кажат што мислат...Дали ние машките би прифатиле секс од било која во било кои услови и случаи...во продолжение неколку цитати што доста ме изреволтираа...

ДА,сигурна сум...
Ќе ти дојде некоја,ќе те спопали и ќе ја корпираш...?
Мижи асан да ти баам:pos2:

Да не се лажеме!
Ниедно машко не одбива женско за секс,па ти негирај колку сакаш!
Ако вас ве одбиле за секс ќе ви се сруши светот и ќе ви биде повредено егото,затоа...прашањево повеќе би одговарало ние да ви го поставиме вас:smir:

Овде да те потсетам се прави муабет во случај да ти понудат секс...
И непривлечните типки не се расфрлаат со понуди за секс,така да...ако добра цура ТИ ПОНУДИ секс,те спопали(а не БИЛО која да помине покрај тебе)...ти ќе кажеш НЕ!?
И дон'т тинк соу.

Ja ke kazam...za vas devojkite moze da kazete deka nie se palime na se i sesto . sto siri noze ima prsluk i nosi tanga.
Za zal ne e taka :) i uste nesto i nie pazime vo koja garaza go parkirame.
A dali bi prifatil sex so nekoja devojka uste od prva vecer, da ne se pravam svetec ili ne znam koj ali bi podrazmislil malku.
SIte dobro znaeme deka sekoe zadovolstvo se plaka, ama nekogas mozeme i bez toa a za ova gore :)
I najgrdoto za mashkite e super ... Dali ? Ne , Ne e super i nie imame telo i dusha , i zapazuvame na koja go predavame toa telo i taa dusha .

Да, повеќето од вас машките би прифатиле секс и со најгрдата девојка. Имате бујна фантазија, а и не ви треба посебна привлечност или чувства за да го направите тоа. Едноставно, ќе мижите и замислувате друга кога сакате нешто ново да легнете или па едноставно не сте легнале ништо долго време.
Среќа што има и исклучоци, дека ќе останев без дечко ...:podsmev:

Да, повеќето од вас машките би прифатиле секс и со најгрдата девојка. Имате бујна фантазија, а и не ви треба посебна привлечност или чувства за да го направите тоа. Едноставно, ќе мижите и замислувате друга кога сакате нешто ново да легнете или па едноставно не сте легнале ништо долго време.

Дивајн..не може да зборите за сите машки во глобала,ја па обратноможам да ти кажам дека повекето од машките не би легнале туку така со најгрдата женска само да си ја прошират фантазијата,освен оние очајните

Дивајн..не може да зборите за сите машки во глобала,ја па обратноможам да ти кажам дека повекето од машките не би легнале туку така со најгрдата женска само да си ја прошират фантазијата,освен оние очајните

Прочитај го уште еднаш мојот пост и потенцирај ми го делот кај што глобализирам. После тоа тек можеш да ми реплицираш.

Ako od 55 maski. prvite 5 legnat so grda devojka podocna nemozes da sporeduvas deka i narednite 50 legnale so grda devojka i deka toa ke go storat cisto kolku da gi zadovolat svojte potrebi i fantaziii. Na nekoj nacin toa e ponizuvanje na maskiot svet, deka nie ke gi zadovolime nashite potrebi so bilo sto i so bilo koja.

Прочитај го уште еднаш мојот пост и потенцирај ми го делот кај што глобализирам. После тоа тек можеш да ми реплицираш.

Тоа повеќето ти се однесува сигурно на мин. 50% од машките така?

Мислата "од бирача нема јебача" за жал има многу приврзаници.

Поентата ми е тоа...Колку е тоа многу?

Еј дај ве молам која е логиката у тоа да легнеш со грда цура а да фантазираш за нешто поубаво
Никогаш не би легнал со цура која прв пат ја гледам и ми понуди сексање
Што сме ние машките бе комунална хигиена ли,па да собираме се што ни се понуди или препречи пред пат

Еј дај ве молам која е логиката у тоа да легнеш со грда цура а да фантазираш за нешто поубаво
Никогаш не би легнал со цура која прв пат ја гледам и ми понуди сексање
Што сме ние машките бе комунална хигиена ли,па да собираме се што ни се понуди или препречи пред пат

nie mashkite kako zivotni- kako dzukeli od ulica sto ke mu frlis toa ke jade , ili sto ke ti se soblece toa ke go ..... itn. itn.
ili od toa sto vika misitcen - koj bira mastrubira - pa za nekoj i podobro taka otkolku segde da go buta ili so sekoja sto ke se ponudi da legnuva

Тоа повеќето ти се однесува сигурно на мин. 50% од машките така?

А да отвориш прво тема за поимот глобализација дека некој од нас очигледно не го сфаќа баш?
Одустајем од тебе и Скорпио ... јас едно, вие друго ... крај нема така.

Да, повеќето од вас машките би прифатиле секс и со најгрдата девојка. Имате бујна фантазија, а и не ви треба посебна привлечност или чувства за да го направите тоа.
Нема врска фантазијата... доволно е да си загорен ко... хммм немам ништо на лагер за компарација.

Јас така загубив невиност. И после уште неколку пати имав секс со истата девојка.

А да отвориш прво тема за поимот глобализација дека некој од нас очигледно не го сфаќа баш?
Одустајем од тебе и Скорпио ... јас едно, вие друго ... крај нема така.

Да не се сваќаме погрешно,ја нема да те контрирам до крајот на животот не ни планирав..само те замолувам да ми го дообјасниш првиот твој пост и твојот став :smir:

Ехее, колку пати го имам слушнато ова.... Али не се замарам, ме заболе к** шо мислат женските за нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom