Жените прашуваат, мажите одговараат

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зашто варате и кога сте заљубени?:pipi:
не е точно ова,ако си зтварно заљубен нема никогаш да ти текне да вараш,но ако не си јебига дешава се :pipi:
Но, ако најдобриот другар им е тогаш и они се... да не бидат left behind ахх мажи демек ке пропушти нешто... може само да изгуби... Е не разбирам бе!!
не те сфаќам те варал со неговиот најдобар другар.....ОМГ :pos:
зошто се вадите на финти,како предобра си за мене?!што има лошо во тоа женската да е подобра и да ја откачите заради тоа макар што таа сака да биде со вас?
нема ништо лошо во тоа да е подобра девојката,а и никогаш не сум раскинал на девојка на овој начин-они ми раскинувале :pos: значи стварно сум добар :pos:
шала на страна највероватно кога се нема друг изговор се користи овој-незнам
Zasto mislite deka sekogas ste vie vo pravo i zasto se lutite ako devojkata na primer ne e spremna za odnosi ili ako veke ima u momentot ako ne i se saka?
е на ова rymz даде многу убаво објаснување јас само ќе се надоврзам-ако не ви се јаде девојки не го отварајте фрижидерот:wink:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Зашто варате и кога сте заљубени?:pipi:
хахаха!глупаво е да ги ставаш сите машки во ист кош!
но јас морам да признаам дека варам и кога сум најзаљубен!најчесто ми е криво потоа,за тоа што сум го направил!но таков сум!момент на слабост!

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
хахаха!глупаво е да ги ставаш сите машки во ист кош!
но јас морам да признаам дека варам и кога сум најзаљубен!најчесто ми е криво потоа,за тоа што сум го направил!но таков сум!момент на слабост!

Ова момент на слабост ми е многу познато... Кој ви е тој момент на слабост уопште или само изговор ви е кога не знаете што да кажете?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
зошто се вадите на финти,како предобра си за мене?!што има лошо во тоа женската да е подобра и да ја откачите заради тоа макар што таа сака да биде со вас?
Verojatno nekoi mislat deka so toa raskinuvanje devojkata nema da bide povredena.

Ma4ence напиша:
Zasto mislite deka sekogas ste vie vo pravo i zasto se lutite ako devojkata na primer ne e spremna za odnosi ili ako veke ima u momentot ako ne i se saka?
Pa sekogas sme vo pravo bidejki sme popametni od vas:ass:

A... za kakvi odnosi zboruvas?

PS. Aurora, ne znam kakov e toj moment na slabost za koj zboruvas. Ne mozam da kazam laga na/za devojka samo koga gledam taka i solzi vo nejzinite dlaboki, iskreni oci.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Ова момент на слабост ми е многу познато... Кој ви е тој момент на слабост уопште или само изговор ви е кога не знаете што да кажете?
изговор!па не!да е изговор би звучел поинаку!би звучел вака некако:
-пијан бев
-таа ми се нафрли,а јас бев пијан
-таа беше пијана,и јас бев пијан
(хахахахахахаххахахахахахахах ми се изговориве!)
ова „слабост‘‘ е повеќе искрено!во моментот сум се почуствувал така и сум го направил тоа што сум го направил.секому може да му се случи!
а да,заборавив вие женските не варате!кога више мораме да ги делиме работите на машко-женски!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Јас дипломатски приоѓам на проблемите - секогаш наоѓам заднички одговор. За второто прашање ретко, многу ретко се лутам - освен ако ме лаже.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
кој те лажел дека секогаш сме во право!тоа се глупости!
а за тоа зошто се лутиме ако не е спремна?па има некои се прават мутави и никад не се спремни!ништо повеќе!само те палат и после не се спремни!
јас никогаш не би и се налутил на женска за тоа!освен ако не видам дека си игра со мене!

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Дали мислите дека во денешно време постојат мажи кои се романтични? Коллву вие сте? И дали обожавате да подарите ружа или чоколадни бомбони на девојката,иао не е некој спешл деј... или мислите дека сето тоа е банално, застарено и глупаво?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
хехе. Има сигурно, а за тоа колку сум па да се рече дека би ги практикувал но според мене сепак љубовта не се добива така. Со ваков гест можеби повеќе ќе ја орасположиш девојката но љубовта другачие се стекнува.

S

Stef Bachatero

Гостин
Романтика се е магија и во зборовите е убавината,можам за секунда да направам пресврт на некои работи.Убаво е на пример за некоја работа,за на пример месец нешто да и подариш песна некоја напишана за нејзе или од некој поет,ама да биде оргинално зашто напишано од свои раце ќе и покажеш дека вистински ти значи.Али тоа изненадно,со секоја личност што ми оставила впечаток сум напишал нешто.Но да и купам цвеќе на првиот пат тоа ќе гласи дека сум несигурен или дека ќе ја поткупам со тоа цвеќе.Гестот е убав и сепак зависи од девојката како ќе го прифати.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Дали мислите дека во денешно време постојат мажи кои се романтични? Коллву вие сте? И дали обожавате да подарите ружа или чоколадни бомбони на девојката,иао не е некој спешл деј... или мислите дека сето тоа е банално, застарено и глупаво?
Da be sum! dodusha bonboni ne podaruvam, nema fajde od niv. Ama chokolado so leshnici DA, ova deluva kako afrodizijak! hehehe

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
*angelce* напиша:
Da, romanticen sum, a koga ke pocnam da zboruvam francuski... nikoja ne moze da odolee :)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Дали мислите дека во денешно време постојат мажи кои се романтични?
Да!
Коллву вие сте?
Па доволно
И дали обожавате да подарите ружа или чоколадни бомбони на девојката,иао не е некој спешл деј...
сакам да подарам иако никогаш не сум подарил до сега онака без повод
или мислите дека сето тоа е банално, застарено и глупаво?
не е ич банално и застарено и глупаво

:pipi:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Постојат стево мц, скорпио... и други цвекари

Ја ептем го врзуем у црвена машна ако теба се за романтика

Ја подарувам друго не цвеке тоа е демоде

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Постојат такви мажи, бомбони не, ама ружа сум подарил:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom