Жените прашуваат, мажите одговараат

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Значи сепак нема ниедна доволно добра причина за таквото однесување?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Може сум прашала,а може само сум сакала да прашам...
Зашто мислите дека Господ ви дал пишкало кое можете да го користите стоејќи за да мочате по дрва и ѕидови?
Не ви е тоа сељачко?
Некои тврдат дека човековата задача на Земјата е репродукција за да опстои човештвото.па можеби датоа ви е долгнавест...а не за да мочкате каде ќе ви текне.:hehe:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
Зашто мислите дека Господ ви дал пишкало кое можете да го користите стоејќи за да мочате по дрва и ѕидови?
Не ви е тоа сељачко?
Некои тврдат дека човековата задача на Земјата е репродукција за да опстои човештвото.па можеби датоа ви е долгнавест...а не за да мочкате каде ќе ви текне.:hehe:
100 % ти е криво а:smir:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Не ви е тоа сељачко?
Абе никој ако не те гледа а немаш каде во близина или во догледно време да се изпразниш, тогаш зошто да не, дека е некултурно не културно е ама во зорт секој баталува култура, освен тоа ако никој не те види исто како да не си го направил. Во природа на излет дрвата и големите грмушки се дежурни места за мочање, и тоа ен само за машки туку грмушките се и за женски.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Не ви е тоа сељачко?
немој после да кажеш дека не генерализираш,не значи дека ако си се шетала со некој кој го моча кај стигне дека сите го користат за да мочаат дрва и ѕидови,а ако никој не те гледа па што да не,зорт се вика тоа
а за репродукцијата се со тек на време,уште сега не планирам да го користам за репродукција:helou:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Не ви е тоа сељачко?

...ushte edna rabota zaborai...znachi-dolgnavest je i shupliv je...za da moze da dishite...da ne vi "ponestane" vazduh...:pos2::pos2::pos2::smir:

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Во кој случај се правите ладни и незаинтересирани према девојката која ви се допаѓа?

jas licno taka se ponasam koga gledam deka ona e zainteresirana za mene.Ili pak koga nekogas ona mi pravela taka pa jas da i vrakam sega.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Ако бил најдобар другар тоа сигурно немало да се случи.Нема врска тука женската
апсолутно!затоа напишав добар другар!не зборам за секој другар!

Значи чудна работа е колку слепо му верувате на најдобрите другари. Да, да и јас зборував баш за тие најдобри другари кои "нема шанси да ве зае*ат" aма пак ќе ви речам не бидете сигурни... Така е се додека не им се допадне вашата девојка или додека не засакате иста...Ама мали сте не сфаќате, ќе разберете еден ден што сакав да ви кажам...
Имам другари сега кои не можат да поверуваат дека тоа им бил најдобриот другар и пак ќе кажам бааги случаи кои се во депресии и јас овде треба да ги тешам:pipi: Не верувајте толку слепо во најдобар другар кога станува збор за девојка, ееееј.

Аурора, колкуа годиње имаш ти? :raz:
Јас 22, а ти???

п.С. Не ја сфати поентата. Не е битно колку години имаш, моите другари 26 и натака ако некоја женска ги викни на кафе, одма почнуваат со коментарите од типот --- а готова е оваааа, ја фатив, глеај штом ме вика на кафе ме свиѓа... Тоа ми беше прашањето дали сте сите такви. Е сеа некој е мал, или јас или вие машките... тоа не знам

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Зашто некогаш знаете да бидете такви кретени???

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Sekoj e kreten i naglup vo odredena situacija. E sea umeshnost e da se pravis naglup vo situacija koga ti odgovara poso neli glupiot ima edno gajle pomalce... :wink: A kreten e sekoj, samo zapoznaj go povekje i ke se uveris :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Значи чудна работа е колку слепо му верувате на најдобрите другари. Да, да и јас зборував баш за тие најдобри другари кои "нема шанси да ве зае*ат" aма пак ќе ви речам не бидете сигурни... Така е се додека не им се допадне вашата девојка или додека не засакате иста...Ама мали сте не сфаќате, ќе разберете еден ден што сакав да ви кажам...
Имам другари сега кои не можат да поверуваат дека тоа им бил најдобриот другар и пак ќе кажам бааги случаи кои се во депресии и јас овде треба да ги тешам:pipi: Не верувајте толку слепо во најдобар другар кога станува збор за девојка, ееееј.

Јас 22, а ти???

п.С. Не ја сфати поентата. Не е битно колку години имаш, моите другари 26 и натака ако некоја женска ги викни на кафе, одма почнуваат со коментарите од типот --- а готова е оваааа, ја фатив, глеај штом ме вика на кафе ме свиѓа... Тоа ми беше прашањето дали сте сите такви. Е сеа некој е мал, или јас или вие машките... тоа не знам

Слушај врсничке, јас со мојот најдобар другар сум правел муабет на таа тема, и си имам поставено норми по однос и на тоа прашање, така да ти неможеш да генерализираш дали може да им се верува на најдобрите другари за тоа или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom