100 % ти е криво а:smir:Може сум прашала,а може само сум сакала да прашам...
Зашто мислите дека Господ ви дал пишкало кое можете да го користите стоејќи за да мочате по дрва и ѕидови?
Не ви е тоа сељачко?
Некои тврдат дека човековата задача на Земјата е репродукција за да опстои човештвото.па можеби датоа ви е долгнавест...а не за да мочкате каде ќе ви текне.:hehe:
Абе никој ако не те гледа а немаш каде во близина или во догледно време да се изпразниш, тогаш зошто да не, дека е некултурно не културно е ама во зорт секој баталува култура, освен тоа ако никој не те види исто како да не си го направил. Во природа на излет дрвата и големите грмушки се дежурни места за мочање, и тоа ен само за машки туку грмушките се и за женски.Може сум прашала,а може само сум сакала да прашам...
Зашто мислите дека Господ ви дал пишкало кое можете да го користите стоејќи за да мочате по дрва и ѕидови?
Не ви е тоа сељачко?
Некои тврдат дека човековата задача на Земјата е репродукција за да опстои човештвото.па можеби датоа ви е долгнавест...а не за да мочкате каде ќе ви текне.:hehe:
немој после да кажеш дека не генерализираш,не значи дека ако си се шетала со некој кој го моча кај стигне дека сите го користат за да мочаат дрва и ѕидови,а ако никој не те гледа па што да не,зорт се вика тоаМоже сум прашала,а може само сум сакала да прашам...
Не ви е тоа сељачко?
Може сум прашала,а може само сум сакала да прашам...
Не ви е тоа сељачко?
Во кој случај се правите ладни и незаинтересирани према девојката која ви се допаѓа?
А ако не е невина?jas licno taka se ponasam koga gledam deka ona e zainteresirana za mene.Ili pak koga nekogas ona mi pravela taka pa jas da i vrakam sega.
Он комуницира исклучиво со невини. Другите воопшто не спаѓаат во видот “девојки“?А ако не е невина?
Ако бил најдобар другар тоа сигурно немало да се случи.Нема врска тука женската
апсолутно!затоа напишав добар другар!не зборам за секој другар!
Јас 22, а ти???Аурора, колкуа годиње имаш ти? :raz:
А ако не е невина?
Значи чудна работа е колку слепо му верувате на најдобрите другари. Да, да и јас зборував баш за тие најдобри другари кои "нема шанси да ве зае*ат" aма пак ќе ви речам не бидете сигурни... Така е се додека не им се допадне вашата девојка или додека не засакате иста...Ама мали сте не сфаќате, ќе разберете еден ден што сакав да ви кажам...
Имам другари сега кои не можат да поверуваат дека тоа им бил најдобриот другар и пак ќе кажам бааги случаи кои се во депресии и јас овде треба да ги тешамНе верувајте толку слепо во најдобар другар кога станува збор за девојка, ееееј.
Јас 22, а ти???
п.С. Не ја сфати поентата. Не е битно колку години имаш, моите другари 26 и натака ако некоја женска ги викни на кафе, одма почнуваат со коментарите од типот --- а готова е оваааа, ја фатив, глеај штом ме вика на кафе ме свиѓа... Тоа ми беше прашањето дали сте сите такви. Е сеа некој е мал, или јас или вие машките... тоа не знам