Жените прашуваат, мажите одговараат

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Може да има фер однос тука само под услов неприфаќањето на неговите другари да не е хир на девојката. Ако сака да го има само за себе и и` пречи времето што он го поминува со нив, односно смислено сака да го одалечи, тогаш нема муабет.
Доколку стварно карактерно не може да се усогласи со неговите другари, или некои од нив, тогаш може да се договорат со дечкото одредени денови сам да излегува со нив како би си го задржал другарството.

...nema bash idnina u taa vrska, sto glumite-karakterno ne soglasuvanje so drugarite...zapamtete edna rabota kako sovet za vo idnina...

...vie ste tie sto doagate posle drugarite vo svetot na vashiot dechko...:tapp:

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
...eve be betty...:smir:

...zenskite sekogash se obiduvaat da go izmenat svetot na mashkoto, i na kraj se menuvaat samite...
Е нормално е како што созреваш да се менуваш де.

Ви спротивно страшно би било на 25год. да си останеш со карактерот и друштвото што си ги имал на твои 10! :smir:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Зошто секогаш другарите ви се поважни од женската??
Еве ќе порбам да одговорам,а вие кажете ми дали е точно.
Пошо ако се скарате со женската,а пред тоа сте се скарале со другарите(за женската):pos:немате каде да одите??Лош контекст на реченица али ај.
Секој за себе си е. Не сме сите исти.
Никогаш не сум ги ставил другарите да ми се поважни од девојката, ни обратно. Двете се на врв, само различно место. Секогаш може да се најде компромис :smir:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Во кој случај се правите ладни и незаинтересирани према девојката која ви се допаѓа?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Во кој случај се правите ладни и незаинтересирани према девојката која ви се допаѓа?
Индивидуално е ова.

Јас никогаш не избегавам и не сум ладен према девојка што ми се допаѓа.
Конкретно сум тоа што сум. Знам да сум ладен, но секако тоа има причина зашто сум таков (имам девојка или не ми е денот)

Сепак ова сум само јас. Има мн случаеви што би изреагирале ептен другачје.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Во случаи кога го заслужила тоа,како на пример кога и давам на знаење дека ми се допаѓа а она мртва ладна ко да не постојам,е тогаш играм и јас на карта ладнокрвност и незаинтересираност-секогаш успева :podsmev: и кога имам проклето е*ан ден кога нејќам никој пред мене

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
Неможам да поверувам дека секое машко има исто мислење.Секој што сум го прашала ми одговорил со истиве зборови.Брееееееееееее што луѓе ќе бевте.
а каков одговор очекуваш???:toe: или уште поконкретно што очекуваш женската да ни биде поважна од ДРУГАР???Па после со кој образ ќе се појавиш пред другарот кога ќе раскинеш??а има и такви коштаплери кој ги забораваат другарите кога ќе фатат женска и после се праат на тошо али јебига

Д

Демијан

Гостин
а каков одговор очекуваш???:toe: или уште поконкретно што очекуваш женската да ни биде поважна од ДРУГАР???Па после со кој образ ќе се појавиш пред другарот кога ќе раскинеш??а има и такви коштаплери кој ги забораваат другарите кога ќе фатат женска и после се праат на тошо али јебига
edno golemo bravo za tebe !!!:bravo:nema so a pisuvam ti se kaza!!!!!! devojkite si idat a dobar drugar e sekogas so tebe!!!!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
баш не!кога некоја ми се допаѓа никогаш не сум ладен и незаинтересиран-туку секогаш сум во флерт варијанта!и на секој начин и покажувам дека сум супер дечко за неа!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
во оној случај кога знам дека и таа се прави некоја пичица или неосвоива фуфица, па да се лигавам или глупирам за да допрам до неа:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom