Жените прашуваат, мажите одговараат

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Колку ви е битен сексот во врската?Дали можете да ЉУБИТЕ некоја и да ви биде супер заедно,а да немате секс?
Да но не до недоглед... да ми каже дека несака секс до прва брачна ноќ зашто црквата тоа го налага а она е многу побожна...:pos2:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Колку ви е битен сексот во врската?Дали можете да ЉУБИТЕ некоја и да ви биде супер заедно,а да немате секс?
Не ми е баш најнајбитен. А ако ни е супер тогаш што ке ми е секс. :toe: :wink:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ако толку многу се сакаме сексот е неизбежен затоа што едноставно нема двајцата да можеме да издржите кога сме заедно.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
офф-топик - Брн, зошто одговараш на темава? :)
можам да ја љубам и без секс :) сексот во врска е само задоволување на потребите на двата партнери, а воедно кај некои и ја зацврстува довербата - тоа е тајната на интимата мегу двата партнери.

Како и да е да се раскине поради немање секс или да некеш да се фатиш со некоја што нема секс е навистина глупо (па кога тогаш ке ти даде) лол

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ja mozam, bez problem...ako ja sakam, ke ja sakam i bez da mi dade, zatoa sto za da mi dade treba da ja sakam ili da me saka...e sea ako doe zort rabota, ke se snajdam od strana(ali sekako bi i kazal-poshto ona nesaka vo momentot a jas sakam da ja chekam ali priroda si e priroda-na nejze ke bide odlukata za toa)...rezervna de guma...ali koa ke bide posle ke bide jako i nezaboravno, zatoa i toa sto vredi moze da se pocheka...

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
me interesira zasto ne im davate do znaenje na nekoe devojce deka vi se sviga i ako se skarate ili raskinete ostanuvate ladni(demek ne gi pokazuvate custvata)?? nie kako treba da doznaeme deka vi znacime??

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
takvite sme nie maski, nie custvata ke gi utopime vo pivo ili vo skrisni solzi, a deka ne vi davame na znaenje ne veruvam bas.....

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
me interesira zasto ne im davate do znaenje na nekoe devojce deka vi se sviga i ako se skarate ili raskinete ostanuvate ladni(demek ne gi pokazuvate custvata)?? nie kako treba da doznaeme deka vi znacime??
Глупо прашање. Извини ама стварно е глупаво. Како не даваме до знаење? Ако момците во оваа држава не досаѓаат на девојки за да ги освојат не знам каде. Имаш среќа што не си Унгарка на пример, или пу пу швеѓанка. Таму жените трчаат. Ама па имаат памет у глава (ништо лично, само генерализирам)... знаат што сакаат. :zid:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
како бе не им даваме до знаење дека ни се свиѓа некоја,ако ние не даваме до знаење незнам кој,јас на пример не само што давам до знаење него некогаш и отворено кажувам тет а тет па што биде нека биде,а ако раскинам значи нема чувства се ладиме јебига(недај боже скроз да оладиме:pos:)али онака малку:smir:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
грешка си.ова прашање треба да биде поставено во обратен правец.
а убаво одговори и виктор на ова прашање.:nesum: :wink:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Хах, која е таа песна од Владо жити се,морам да ја научам. Ај ќе ми ја пратиш по пп? :smir::smir::smir:

И што на кого како. Некој се привилегирани или само тие што ви се свиѓаат им титкате?
А бре алтан: ...Се шекнувам и клекнувам на колена без срам .... Верувам дека си ја чула барем еднаш.
И ако уште еднаш кажеш дека не ја знаеш, нема никад да ти ТИТНАМ, така да ке си го сватиш одговорoт зашто на кого како!LoL! хехе!:smir:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.434
Поени од реакции
84.789
Така е, уопште не ни треба секс! У ствари ние само сакаме да играме танго, баш како што ти е прикажано на аватарот и да ни "биде супер заедно". А тие срамотни работи нека ги прават неваспитаните!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Да бидеме реални. Кога сме неискусни се плашиме да ги изразиме нашите чувства. Ама кога ќе се фатиш со 2-3 девојки па кога ќе добиеш 6-7 корпи тогаш делиш чуства на све страни :D

Kajgana Shop

На врв Bottom