D
Delux
Гостин
Жени...дали ве привлекува Скорпио???
Не сум многу по тантрик лав и такви ствари, ама во случајот на Скорпио би направила исклучок.Жени...дали ве привлекува Скорпио???
Ич не верувам на хороскопи,само се смеам на нив и ги гледам како забава и секако дека не ми се битни за врска.Zasto tolku veruvate vo tie horoskopski znaci i vi se bitni za vrska?? i ako tolku vi se birni sto mislite za strelec ?? poz
Zasto tolku veruvate vo tie horoskopski znaci i vi se bitni za vrska?? i ako tolku vi se birni sto mislite za strelec ?? poz
Стево, ти ова совети ќе делиш, или ќе прашуваш како останатите учесници во темата?Па тоа е како магија да знаеш нешто што не знаат ги импресионираш,на пример да направиш некој трик со монета ќе свати дека си поинаков дека се разликуваш од другите машки.Ако сакаш да имаш некоја девојка тоа мора да го имаш.А ако и кажуваш дека си убава тоа го слуша од секого па дури од мама и тато.Затоа биди оргинален,опушти ја имај смисла за хумор и не изгледај вештачки.
Хм..па...и кошулче со патиче и маица,блуза е прифатливо и убаво.Се разбира не све одеднаш.Дали сакате машки со кошулчиња и патичиња, или би онака, маица,блузиче?
хехе, знам, ама што преферирате?Хм..па...и кошулче со патиче и маица,блуза е прифатливо и убаво.Се разбира не све одеднаш.
Ne we on ke dava odgovori ko ostanantite devojcinja na temava :pos2:Стево, ти ова совети ќе делиш, или ќе прашуваш како останатите учесници во темата?
Јас имам слабост за кошули...мх, мх, мх.хехе, знам, ама што преферирате?
Kошулче и бели патичињаДали повеќе сакате машки со кошулчиња и бели патичиња, или би онака, маичка,блузиче-полежерно...?
Повеќе сакам кошулче, ама и блузиче некое може да даде добар изглед.Дали повеќе сакате машки со кошулчиња и бели патичиња, или би онака, маичка,блузиче-полежерно...?