Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дали тангите ви причинуват некое посебно задоволство за разлика од обичните гаќи да не речам ТАРЗАНКИ:pos2:
Освен некомодитетот, ми се допаѓа како ми стои танга, па веројатно ми причинува некаквоси задоволство.:coolpush:

Ќе може ли по редослед да наредите што највеќе ве привлекува кај машките? Пр: 1. Изглед 2. Карактер 3.Стил..

Затоа што кретените со кои сме во врска, не кажуваат прекрасна си толку многу колку што би требало, останува
Ova od licno iskustvo ili?A inace ima i "kreteni" koj sto kazuvaat takvi raboti kolku si ubava i slicno

Испраќаш сигнали ама зашто не го направиш првиот чекор, зашто девојката да не пријде?

За да биде поинтересно де:hehe:

...kolku vi e bitno vnimanieto od mashka strana...???:back:

Во врска сакам максимално внимание.:jbg:

...how would you feel about it, if he said to you...no... if he promised to you...that he will leave this forum just for you,forever...???

Шо врска има форумот со нашата љубов??

Што гледате толку убаво и што ве привлекува во Шпанските серии?(знам дека не гледаат сите девојки такви серии, па затоа би сакал да прочитам мислење од тие што гледаат и уживаат во нив):smir:

Не гледам,исто срање во секоја...:nervozna:

Zosto ste tolku narcisoidni?

Не сум нарцисоидна,само се сакам и почитувам себеси.Ако не го направам тоа првенствено ЈАС,не можам да го очекувам тоа од другите.

Мислите дека сте доволно паметни , да раководите со светот ???

Зашто да не?Демек тоа е машка работа?Што е оваа дискриминација на полови?:angry3:

Дали тангите ви причинуват некое посебно задоволство за разлика од обичните гаќи да не речам ТАРЗАНКИ:pos2:

Поудобни ми се,оние потенките.:)

Ќе може ли по редослед да наредите што највеќе ве привлекува кај машките? Пр: 1. Изглед 2. Карактер 3.Стил..

Прво го забележувам стилот,поготово стилот на однесување и пристапот,па изгледот и потоа го запознавам карактерот,иако првенствено треба карактерот да ми остави впечаток,но има некои кои добро го шминкаат,па излегува на виделина подоцна.:)

Ova od licno iskustvo ili?A inace ima i "kreteni" koj sto kazuvaat takvi raboti kolku si ubava i slicno
Не беше кажано во таа смисла ... инаку обично сме заљубени до максимум во „кретените“ со кои сме, а не е поентата некој да ти кажува колку си убава ... туку сама да мислиш така.:wink:

И повеќе од тоа (да не звучам феминистички :) )
Даваме три напред,убаво е кога човек мисли дека владее со светот и се контролира:wink: (напомена:читај меѓу редови)

Затоа што кретените со кои сме во врска, не кажуваат прекрасна си толку многу колку што би требало, па останува на нас да си биладме самодоверба.
Колку повеќе је чуваш и ја сакаш, толку помалку ќе биде кучка т.е. нарцисоидна.
Ако кретените не ни кажуваат што сакаме да слушнеме, мислам дека повеќе би се искомплексирале отколку да станеме нарцисоидни.
Иначе, јас не сум некој нарцис ... знам да забегам со фалење, но повеќето е шала со блиските. Општо, се ценам колку што треба без непотребни забегувања.

Да ја потврдам изјавата на леандра ... И повеќе од тоа. Доколку не е некоја отепана парајливка што седнала со врски на главниот стол, светов би бил идеално место за живеење.

Задоволство бе ... што задоволство може да причинува облека на која сме навикнати и не ја ни чувствуваме додека ја носиме? Тебе кратките чорапчиња ти причинуваат посебно задоволство?
Туку ај ... не ми причинуваат задоволство, туку се чувствувам удобно и средено во нив ... средено во смисла не ми се познаваат домаќински линии на фармерки, сукњи итн.
:pusi:

Имате успешна врска , се е прекрасно поминале години, дечкото ваш се запознава со др. женска и потајно се гледа со неа а вие слепу му верувате, или вие сте таа што потајно се гледа со др. машка особа а вас некој слепо ви верува, На сите тие тајни гледања вие поминувате прекрасни моменти со таа ’’’нова’’ особа, моменти на задоволство смеење на некој начин ве исполнува, едноставно знаете и свесни сте за некој работи но битно е што е тоа тајно гледање убаво ???
Што би вие направиле во ваква ситуација ??? Како би реагирале ???
Би ја играле ли оваа игра, да покрај себе имате партнер а од др. страна тајно гледање и уште поубави моменти со некоја ХХХ особа за која малкумина знаат ???:vozbud:

Еве едно прашање за девојките.Значи после колку време би се осетиле доволно слободни за да му овозможите на партнерот поинтимни допири и бакнежи?...Не зборувам за секс,туку само некоја light форма,нешто слично на петинг...

Имате успешна врска , се е прекрасно поминале години, дечкото ваш се запознава со др. женска и потајно се гледа со неа а вие слепу му верувате, или вие сте таа што потајно се гледа со др. машка особа а вас некој слепо ви верува, На сите тие тајни гледања вие поминувате прекрасни моменти со таа ’’’нова’’ особа, моменти на задоволство смеење на некој начин ве исполнува, едноставно знаете и свесни сте за некој работи но битно е што е тоа тајно гледање убаво ???
Би ја играле ли оваа игра, да покрај себе имате партнер а од др. страна тајно гледање и уште поубави моменти со некоја ХХХ особа за која малкумина знаат ???:vozbud:
Не.:vozbud:

zosto nekogas provocirate provociraate a koga ke se dojde do vas vie se izdiguvate i demek vidi me koja sum?me moli ovoj.a posle ogovarate po drugarki abe go znam toj me molese edna vecer.

dali nesto vi znaci prviot vo seksot?i sto custvuvate za nego otkako ke se razdelite?koga ti ke si imas nova vrska i on si ima nova vrska

Никогаш!

Еве едно прашање за девојките.Значи после колку време би се осетиле доволно слободни за да му овозможите на партнерот поинтимни допири и бакнежи?...Не зборувам за секс,туку само некоја light форма,нешто слично на петинг...

Толку колку што сметам дека е потребно.:hehe:

zosto nekogas provocirate provociraate a koga ke se dojde do vas vie se izdiguvate i demek vidi me koja sum?me moli ovoj.a posle ogovarate po drugarki abe go znam toj me molese edna vecer.

Некои прават така само поради ситуацијата која што ја спомна.(болдирано)Имам таква другарка,па зборам по тоа што гледам.:)

Не.

Времето не е битно, треба само личноста да се погоди. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom