PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Пошто сме инфантилни. pst:Zosto si gi cuvate mecinjata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто сме инфантилни. pst:Zosto si gi cuvate mecinjata?
Мечињата никогаш не ми биле интересни и не сум ги купувала, ни па ги чувам. Имам само едно кое го добив како поклон за роденден од една другарка, па сеуште го чувам, но како украс. Тоа и сите останати ситни работи кои ми го преполовуваат станот ми се спомени од кои мислам дека никогаш нема да се ослободам, иако не ги користам ни гледам секој ден.Zosto si gi cuvate mecinjata?
Куќа не, ама повеќе други работи имам платено и ќе плаќам. Пијачка, вечера, ручек, доручек, поклонче без повод ... што да не. Ако сум женско, нејќам да сум секогаш таа што ќе биде почастена.:salut:Како еднаш не ви текна да платите пица пиво и куќа на водно...
Куќа не, ама повеќе други работи имам платено и ќе плаќам. Пијачка, вечера, ручек, доручек, поклонче без повод ... што да не. Ако сум женско, нејќам да сум секогаш таа што ќе биде почастена.:salut:
Zosto si gi cuvate mecinjata?
Затоа што ме потсетуваат на нешто, на некој изминат момент...а и се врзувам многу за предмети кои ми ги подариле.Zosto si gi cuvate mecinjata?
Кратко и јасно да.Чувате работи ( поклони ) од бивши ?
Чувате работи ( поклони ) од бивши ?
Чувате работи ( поклони ) од бивши ?
Сте пробале да се измочате на ѕид или ограда?:wink:
требаше тука и сликата да ја употребишВажна ли ви е големината на "алатот"?
требаше тука и сликата да ја употребиш![]()