Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto si gi cuvate mecinjata?
Мечињата никогаш не ми биле интересни и не сум ги купувала, ни па ги чувам. Имам само едно кое го добив како поклон за роденден од една другарка, па сеуште го чувам, но како украс. Тоа и сите останати ситни работи кои ми го преполовуваат станот ми се спомени од кои мислам дека никогаш нема да се ослободам, иако не ги користам ни гледам секој ден.

Како еднаш не ви текна да платите пица пиво и куќа на водно...
Куќа не, ама повеќе други работи имам платено и ќе плаќам. Пијачка, вечера, ручек, доручек, поклонче без повод ... што да не. Ако сум женско, нејќам да сум секогаш таа што ќе биде почастена.:salut:

Куќа не, ама повеќе други работи имам платено и ќе плаќам. Пијачка, вечера, ручек, доручек, поклонче без повод ... што да не. Ако сум женско, нејќам да сум секогаш таа што ќе биде почастена.:salut:

Ја сум сведок...мене ме има частено пиво ла ла ла ла ла :pos:

Чувате работи ( поклони ) од бивши ?

Порано кога ќе се скарав со било која личност,кршев,кинев,палев итн. СЕ од нејзе и после ми беше криво.
Сега се си чувам,забутано у ќоше некое да не знам каде е,ама битно го чувам...некако ми е детски да го фрлам:toe:

Чувате работи ( поклони ) од бивши ?

Да,како и секој друг поклон,само што разликата е што ги ставам на некое место каде што нема често да ги гледам.:):)

Сте пробале да се измочате на ѕид или ограда?:wink:

Важна ли ви е големината на "алатот"?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom