Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја од овие спрскиве ни една не знам, ќе мора да се најде херој друг за тие песни зашо ја не ги ни слушам-што значи не знам кој се по што по инерција следи дека не знам да ги свирам,:smir:
Од сега знам кој ќе седи со мене коа ќе свирам:pos2: на прсти ќе се броиме ама ќе свириме. Хехе

Лажеш кучко,лажеш вјештице
бла бла бла
курве светице...

а баш мислев да ви дојдам сабајлето у парк на едно здраво сеа имам причина повеќе и тоа да го ескивирам :pos2:

Ти.....

Список на досега пријавен народ. Тие со (?) не се сигурни скроз, ама сакаат и се во план. Повелеле:

Razorblade Kiss
Лејди Сатори
Dark Angel
Димитар
Zemzela
JuveFan
Macedonian
Tonchie
точкест
Fabullous_178
Sussaro
Sky dog<no1> (?)
Necrophilia (?)
Fantom_Oh (?)
ЅОНЕ (?)
GeGo
Ред хот!
Ѕвер
Била Бонг
La Espanola (?)
Toreador
Tikvi4ka (?)
Meazzo
Acid
Bada Bing!
Скулгрл
Crazy in Love
Ada
Гижо
NeMiRnA
Marina ‘Oh
Saladin
Black Rose
Burn84
Shura
ViRuS
Dzings
Vodkamixx
Slatka Mala (?)
Adriano
PSYtisfaction
BusHav

Значи се’ на се‘ пријавени 42 од кои 36 - 99,99% сигурно идат.

*Големо, многу големо, огромно извинување ако испуштив некој.

А бе народе ја испадна го знам sky dog уште у градинка коа идел со братми:pos2:, немој од сега збор за него да сте рекле хехе.

Ја не идам на работа сум :( жалам се гледаме на собиранката во септември

Важно!!!

ВАЖНО!!!

Срцки вака сега: ај ве молам да ни кажете кога сте во план да пристигнете во Велес, не мора точен час. Само отприлика, за “добре-дојде тимов“ да си направи стратегија. Затоа уште од сега кажувам, да не се изгубите во Велесов, оти во некои ќор сокаци и Господ не ве наоѓа. :smeshko: Џаст кидинг!
Благодарам однапред. :back: :vozbud:

Рази,ќе продефилираме малку на церемонијава,за после имам план,што мислам дека ќе ти се допадне.Не зафркавај сега,излегува дека немам придружник.Со слаби нерви сум.
на Бада,Ада и Сит сум им многу лута,ако вистина решија да не доаѓаат.
Пазете,има лепешки во голем парк,да не назгазите некоја.

Рази,ќе продефилираме малку на церемонијава,за после имам план,што мислам дека ќе ти се допадне.Не зафркавај сега,излегува дека немам придружник.Со слаби нерви сум.
на Бада,Ада и Сит сум им многу лута,ако вистина решија да не доаѓаат.
Пазете,има лепешки во голем парк,да не назгазите некоја.
и ЈАС....

а, за точно време... околу 22:00 ќе бидеме таму! Поздрав. Денес ќе пишам точна листа кој ќе иде со мене. Сам не идам :)

рачунајтеме и мене :vozbud: а и да не треба да носиме лични карти,зашто мојата сеуште се суши.ама сум ја испрал.се гледаме Велес,само дајте адреса друго ништо не треба.

ВАЖНО!!!

Срцки вака сега: ај ве молам да ни кажете кога сте во план да пристигнете во Велес, не мора точен час. Само отприлика, за “добре-дојде тимов“ да си направи стратегија. Затоа уште од сега кажувам, да не се изгубите во Велесов, оти во некои ќор сокаци и Господ не ве наоѓа. :smeshko: Џаст кидинг!
Благодарам однапред. :back: :vozbud:

ЛАЛА!!!
ко што читам http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=15025&page=9
се трга од Скопје за Велес со возот во 19:20 а ќе не испратите ако сакате во 5:12.
П.С. Стварно бурек има после полноќ таму?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom