ThugProphet
I'ma die a hustla!
- Член од
- 14 јули 2007
- Мислења
- 468
- Поени од реакции
- 8
Off TopicОд една друга тема се отвори интересно прашање за дискусија...што подразбирате под редовен секс?Дали имате потреба од повеќекратно водење љубов во неделата?Како беше на почетокот на врската,како е сега на тоа поле?Дали проблемите и секојдневните притисоци директно влијаат на желбата за секс и дали се поклопува денот кога "двајцата ве боли глава"?
Прво, да разграничиме, classical fucking, или уште попознато како секс и водење љубов се различни работи.
Сексот е задоволување на потреите на телото, што најчест, во 95 % од случаите трае кратко, а водење љубов е внесување на сите емоции, искористување на цела страст, поточно уште еден начин на покажување на љубовта кон партнерот.
Назад на темата
Проблемите влијаат, не велам не, ама некогаш (читај: скоро секогаш), во име на задоволството, проблемите се тргаат на страна, па се посветува време на телесното задоволство. Искрено, за мене не постојат моменти кога "ме боли глава", туку само кога партнерката моја не е расположена за водење љубов. Но тоа не значи дека јас СЕКОГАШ сум расположен. Некогаш едноставно не ми е до тоа дојдено. Инаку не знам што подразбираш под редовен секс, но за мене, воење љубов се случува, да не претерам, СКОРО секој ден. Велам скоро, затоа што во последно време, многу ретко се гледаме со момичката моја, па така, страста, иако е тука е занемаерна. Инаку, во нормални услови (тоа значи расположение, потребна "оперма", во зависност од тоа дали е ден или ноќ, зашто ноќта според мене е подобра и поинтересно е ), може да се случува секој ден. Сепак, тоа задоволство не вреди да се замени со нешто друго, ако има услови.