- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Јас го имам Кукастиот Крст на зид во мојата соба. Подржувач сум на делото на Хитлер, па затоа и го имам крстот во собата, а нема поима од каде потекнува, ниту кое е неговото значење.
ме 2, али уште го неам на ѕид, го иам у пс само :helou:Јас го имам Кукастиот Крст на зид во мојата соба. Подржувач сум на делото на Хитлер, па затоа и го имам крстот во собата, а нема поима од каде потекнува, ниту кое е неговото значење.
И ти си подржувач на делото на Хитлер ? рофл.ме 2, али уште го неам на ѕид, го иам у пс само :helou:
@тема
знам за кукастиот крст, дека има значење на нешто свето, безпрекорно..па сеа од каде Хитлер му фрлил толку мерак..негова работа
Знам дека знакот значи непобедливост, супериорност. А истото тоа и Хитлер го посакувал.ме 2, али уште го неам на ѕид, го иам у пс само :helou:
@тема
знам за кукастиот крст, дека има значење на нешто свето, безпрекорно..па сеа од каде Хитлер му фрлил толку мерак..негова работа
Да сам го нацртал со помош на книги и слики за свастиката која била присутна насегаде но во подруг облик.во филмот за хитлер, мислам дека се вика Хитлер:Подем, самиот адолф на прашање што значи свастиката кратко одговара - НЕПОБЕДЛИВОСТ
таму е дадено као демек сам го нацртал и осмислил идниот знак на национал социјалистичката партија, мислам дека е тоа 1927 година, кога и баш не му било до историја и археологија
Не траскај зелени, може го кажал тоа но немал никакви симпатии, немој да го заборавиш фактот дека сакал да го снема Исламот од Европа.interesno e da se napomene deka Hitler imal simpatii kon Islamot okarakteriziruvajki ja kako voinstvena vera!
neznam dali sakal da go snema islamot od Evropa , ama znam deka nacistite sorabotuvale so muslimani vo ww2 i go podrzuvale Mohammad Amin al-Husayni , koj se borel za sloboda na Palestina.Не траскај зелени, може го кажал тоа но немал никакви симпатии, немој да го заборавиш фактот дека сакал да го снема Исламот од Европа .
Завршил уметност во Ливерпул, не во Виена. Бил доста заинтересиран за архитектурата, поточно за мистичните археолошки докази како Светиот Грал и Ковчегот на заветот.ЈАс го забележам тој крст во хераклеја- но знам дека тој крст не е симбол на нацизмот пред хитлер , туку хитлер си го сакалзнакотмногу и зато,инаку хитлер билуметник(завршил уметност во виена) но го вле4ело многу архитектурта и дека многу го интересирало минатото
шо збориш бе хитлер научник.Од многу различни работи сум слушнал дека Хитлер бил археолог и се интересирал за надприродното,откопувал пирамиди во Африка,проучувал храмови,мислам го имал копјето со кое е убиен Исус Христос или така нешто.Што имате вие слушнато?
Уметник,сликар бил но не го примиле во Виена во сликовна школа.шо збориш бе хитлер научник.
он немач 2 грама мозок. а не па некој факултет !