Ај утре вечерва немам време да ги испитам сите нишани на едната и другата кола за д ти кажам која независно од моторот и цената би ја избрал, само ќе ти кажам дека многу улога ќе игра подвозјето кое исто така чинам дека го делат, ама исто така битни би биле и димензиите внатре и надвор, ако тргнеме од претпоставката дека и двете коли ја имаат истата опременост за истите пари. Бидејќи ако за истите пари кај едната добиваш клима и ради а кај другата само едното станува појасно кон која од двете ќе се префрли рамнотежата.ej dzish,edno prashanje. ako cenata e ista pomegju seat ibiza 1.4tdi i shkoda fabia 1.4 tdi shto bi odbral ti.
ne go ispituvam ukusot tvoj no me intresira poshto dvete marki dobivaat motor od volkswagen kolku shto me drzi secavanjeto.
bidi pozdraven!
a i za tebe vazi ova prasanje bacilus gagos
ОКАј утре вечерва немам време да ги испитам сите нишани на едната и другата кола за д ти кажам која независно од моторот и цената би ја избрал, само ќе ти кажам дека многу улога ќе игра подвозјето кое исто така чинам дека го делат, ама исто така битни би биле и димензиите внатре и надвор, ако тргнеме од претпоставката дека и двете коли ја имаат истата опременост за истите пари. Бидејќи ако за истите пари кај едната добиваш клима и ради а кај другата само едното станува појасно кон која од двете ќе се префрли рамнотежата.
Премногу се во основните параметри исти па така да дека кај менеОК
само ја не гледам многу до ситниците!
така од прв дојам ме интересираше
Ти бе брат некогаш си имал Дачија? Ако си имал тогаш не би ја цитирал глупата поговорка. Мој комшија имаше Дачија 1300(Рено 12) и ја згази од возење, 400.000 без да го пипне моторот! Инаку и јас имам одлична Дачија 1310 со поминати скоро 100.000 и машината буквално преде, не троши масло, иде како змај!Од споменатите ја би Полото дефинитивно.Квалитет... изглед... комоција... ама баш СЕ.А има една поговорка... Купи Дачија... носи дома па плачи ја!
Мандрак ај да не хиперболизираме.Инаку и јас имам одлична Дачија 1310 со поминати скоро 100.000 ииде како змај!